Fesootai le PS3 i le komepiuta komipiuta e ala i HDMI

Pin
Send
Share
Send

O le Sony PlayStation 3 game console ei ai le HDMI port i lona fausaga, lea e faʻatagaina ai oe ona faʻafesoʻotaʻi le konesula faʻaaogaina se uaea faʻapitoa i le TV poʻo le mataituina e maua mai ai ata ma leo, pe a fai o le masini e iai le talafeagai fesoʻotaʻiga. E iai foʻi le HDMI port i ni api, ae o le tele o tagata e iai faʻafitauli e i ai.

Filifiliga filifiliga

Ae paga lea, o le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi ai se PS3 poʻo isi mea faʻamalosi tino i se komepiuta feʻaveaʻi, e naʻo o loʻo i ai pe a iai sau TOP gaming laptop, ae o lenei e le masani ona aoga. O le mea moni o loʻo i totonu o le komepiuta feaveaʻi ma le seti pito i luga, o le HDMI taulaga e na o le faʻaogaina o faʻamatalaga (e iai ni mea e le faʻapitoa i le tele o laupepa taʻaloga taugata), ae le o lona taliaina, e pei ona i totonu o TV ma siaki.

Afai o le tulaga e le faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le PS3 i se mataitu poʻo le TV, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga filifiliga e ala i se faʻalautele tuner ma uaea, lea e masani ona o mai ma le faʻafilemu. Ina ia faia lea mea, e fautuaina e faʻatau se USB poʻo le ExpressCard tuner ma faʻapipiʻi i totonu o se USB port masani i luga o se komepiuta komipiuta. Afai e te filifili e filifili se ExpressCard tuner, ona siaki lea pe lagolagoina le USB.

I le tuner e te manaʻomia e teu le uaea na sau ma le faamafanafanaga. O le tasi o ona pito, o loʻo i ai se foliga faatafafa, e tatau ona faʻaofi i totonu o le PS3, ma le isi, o loʻo iai se foliga lapotopoto ("tulip" o soʻo se lanu), i le tuner.

O le mea lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le PS3 i se komepiuta feoaʻi, ae le faʻaaogaina HDMI, ma o le ata i fafo ma le leo o le a sili ona leaga. O le mea lea, o le mea sili fofo i lenei tulaga o le faʻatauina se komepiuta faʻapitoa poʻo se isi TV / mataitu ma HDMI lagolago (o le mea mulimuli o le a sau mai sili atu taugofie).

Pin
Send
Share
Send