Faʻafefea ona faʻaopopo uo i luga o le Twitter

Pin
Send
Share
Send


E pei ona e iloa, tweets ma mulimuli o tagata autu ia o le microblogging tautua Twitter. Ma i le ulu o mea uma o le social social. E te faia ni uo, mulimuli i a latou tala fou ma e toaga e auai i le talanoaga o mataupu eseese. Ma le isi itu - ua e maitauina ma tali atu i au lomiga.

Ae faʻafefea ona e faʻaopopo uo i luga o le Twitter, maua ni tagata e te fiafia i ai? O le a tatou iloiloina atili lenei fesili.

Twitter uo Twitter

E pei ona outou iloa, o le manatu o "uo" i luga o le Twitter ua leva ona masani ai mo agafesootai. O le polo e pulea e le aufaitau (microblogging) ma le aufaitau (followers). E tusa ai, sailia ma faaopoopo uo i Twitter o lona uiga o le sailia o microblogging tagata faaaoga ma lesitala ia latou faafouga.

E ofo mai e le Twitter ni nai auala e suʻe ai ni tala e fiafia iai tatou, e amata mai i le igoa ua uma ona masani i le igoa ma faʻaiʻu i le faʻaulufale mai o tusi mai tuatusi.

Metotia 1: saili mo tagata i igoa pe taʻimua

O le faigofie auala e suʻe ai le tagata tatou te manaʻomia i luga o le Twitter o le faʻaogaina lea o igoa ile igoa.

  1. Ina ia faia lenei mea, ona e ulufale muamua lea i totonu o la matou teugatupe e faʻaaoga le Twitter itulau autu poʻo seisi tuʻuina faʻapitoa na faia mo le faʻaaogaina tagata.
  2. Ma i le fanua Suʻesuʻe Twittertu i le pito i luga o le itulau, faʻailoa le igoa o le tagata tatou te manaʻomia pe o le igoa o le faʻamatalaga. Manatua o le auala lea e mafai ai suʻesuʻe i le igoa ole igoa ole microblog - le igoa ile maile «@».

    Se lisi o le muamua ono sili talafeagai talaaga mo le fesili, oe vaʻai vave. O lo o tu i le pito i lalo o le mataua i lalo menu ma faʻaiuga sailiga.

    Afai e le i maua i le lisi lenei le microblog manaʻomia, kiliki i le mea mulimuli i le mataʻu i lalo lisi “Saili [talosaga] i tagata uma”.

  3. O le mea na tupu, matou te oʻo i le itulau o loʻo iai uma iʻuga o lo matou suʻesuʻega.

    O iinei e mafai ona vave lesitala i le faʻaaoga a le mea fafaga. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki Faitau. Ia, i le kilikiina o le igoa o le microblog, e mafai ona e alu saʻo i ana mea.

Metotia 2: faʻaaoga fautuaga auaunaga

Afai e te manaʻo e sailia ni tagata fou ma latalata-mafaufau microblogging, e mafai ona mulimuli i fautuaga a le Twitter.

  1. I le itu taumatau o le vaega autu o fesoʻotaʻiga agafesootai e iai se poloka “O ai e faitau iai”. E faʻaalia pea microblogging, i se tikeri poʻo seisi, e talafeagai i au mea e fiafia iai.

    Kiliki i luga ole sootaga "Faʻafou", o le a tatou vaʻaia le tele o isi fautuaga fou i totonu o lenei poloka. E mafai ona e vaʻaia tagata sili ona fiafia tagata faʻaaogaina e ala i le kiliki i luga o le sootaga "Mea uma".
  2. I luga o fautuaga itulau, o lo tatou mafaufau ua ofoina atu se tele tele lisi o microblogs, tuufaatasia i luga o le faavae o tatou manaʻo ma gaioiga i luga o agafesootai.
    E mafai ona e lesitala i soʻo se talaaga mai le lisi na tuʻuina atu i le kilikiina o le ki Faitau tafatafa o le tutusa igoa username.

Metotia 3: Saili e ala ile imeli

O le mauaina o le microblog e ala i tuatusi imeli tuusaʻo i le Twitter search bar o le a le manuia. Ina ia faia lea mea, faʻaaoga le faʻaulufale mai o fesoʻotaʻiga mai imeli auaunaga pei o Gmail, Outlook ma Yandex.

E galue faʻapea: oe synchronize le lisi o fesoʻotaʻiga mai le tuatusi tusi o se maile meli tala, ma otometi maua Twitter i latou o loʻo i luga o le fesoʻotaʻiga lautele.

  1. E mafai ona e faaaogaina lea avanoa luga o le Twitter fautuaga itulau. Lenei tatou manaʻomia le poloka ua uma ona taʻua i luga “O ai e faitau iai”pe aʻo, o lona pito i lalo.
    Ina ia faʻaalia uma avanoa meli auaunaga, kiliki "Faʻafesoʻotaʻi isi tusi tuatusi".
  2. Ona matou faʻatagaina le tuatusi tusi matou te manaʻomia, aʻo le faʻamaonia o le tuʻuina atu o faʻamatalaga a le tagata lava ia i le tautua (o se faʻataʻitaʻiga lelei o le Outlook).
  3. A maeʻa, o le a tuʻuina atu oe ma le lisi o fesoʻotaʻiga ua uma ona i ai Twitter tala.
    Tatou filifilia le microblogs tatou te mananao e lesitala ma kiliki ile faamau "Faitau filifilia".

Ae pau lava lena. O lenei ua e lesitala i le Twitter feed o au imeli fesoʻotaiga ma mafai ona mulimuli i latou faʻafouga i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Pin
Send
Share
Send