Framaroot 1.9.3

Pin
Send
Share
Send

Faʻatasi ai ma le lautele o le tufatufaina o Android eseese talosaga e manaʻomia Superuser aia tatau mo a latou galuega, o le lisi o metotia faʻalautele, le talosaga na mafai ai ona maua nei aia tatau. Atonu o le auala sili ona faigofie e maua ai aa-aia tatau i luga o se masini Android o le faʻaaogaina o polokalama e le manaʻomia le fesoʻotaʻiga o le masini i se komepiuta. O se tasi o nei fofo o Framaroot - o se polokalame maua fua e tufatufaina i le apk format.

O le galuega autu a le Framarut o le tuʻuina atu lea i le tagata e faʻaaoga le avanoa e maua ai aia tatau i luga o masini Android e aunoa ma le faʻaaogaina o se komipiuta.

O le lisi o masini lagolagoina e Framaroot e le lautele e pei ona faʻamatalaina e se tasi, ae afai e mafai lava ona e mauaina le faʻaogaina o le Superuser i le fesoasoani a le polokalama, e mafai ona mautinoa e le pule mea e mafai ona galo ia oe e uiga i faʻafitauli ma lenei galuega.

Mauaina o aia tatau

Framaroot mafai ai ona maua Superuser aia tatau i le tasi kiliki, na o oe e tatau ona fuafuaina le tapulaa.

Tele gaioiga

Mo le mauaina o aia tatau e ala i Framarut, eseese faʻaaogaina mafai ona faʻaaogaina, i.e. fasi vaega o le polokalame faʻatonu poʻo se faʻasologa o poloaiga e faʻaaoga mo le faʻaaogaina tatau ai le vaivai i le Android OS. I le tulaga o Framaroot, o nei vaivaiga o loʻo faʻaogaina e maua ai avanoa Superuser.

O le lisi o faʻaaogaina e lautele tele. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o le masini ma le lomiga o loʻo tuʻuina atu i luga o le Android, ni mea faʻapitoa i le lisi o metotia atonu e i ai pe leai foi.

Root aia tatau pulega

O le Farmarut talosaga na o ia e le faʻatagaina oe e faʻatautaia Superuser aia tatau, ae faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa mo le tagata faʻaaoga e faʻatautaia lenei gaioiga. SuperSU o se tasi o sili ona lauiloa fofo i le taimi i lenei tulaga. Ile faʻaogaina o Framarut, e te le manaʻomia le mafaufau i ni isi faʻaopoopo e faʻapipiʻi ai SuperSU.

Aveesea o Superuser Rights

I le faʻaopopo i le mauaina, Framaroot faʻatagaina ona faʻaaogaina tagata e tape aia na maua muamua.

Lelei

  • E leai se totogi o le tusi talosaga;
  • Leai ni faʻasalalauga;
  • Faigofie o faaaoga;
  • E le manaʻomia se PC e fai ai galuega faʻavae;
  • Otometi faʻapipiʻi o se talosaga mo le faʻatautaia o aia tatau;
  • E i ai le faʻatinoga e aveʻesea Superuser aia tatau;

Le atoatoa

  • E le lautele tele se lisi o lagolagoina masini faʻataʻitaʻiga;
  • E leai se lagolago mo masini fou;
  • E leai se lagolago mo faʻaaliga fou o Android;

Afai o le masini lea e taua ai le maua o aia tatau i totonu o le lisi o polokalame lagolagoina, Framaroot e aoga, ma sili ona taua o se auala faigofie e faʻatinoina ai le manaʻoga talafeagai.

Sii mai fua le Framaroot

Sii maia le lomiga lata mai o le talosaga mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mauaina o aia tatau i luga o le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC Root aʻa Baidu aa Supersu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Framaroot - O se Android talosaga mo le vave mauaina o aia tatau i luga o se tele tele o masini. Le galulue ma le talosaga e le manaʻomia tele taimi, uma manipulations o loʻo faʻatautaia moni lava i le paʻi e tasi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Android 2.0-4.2
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: XDA Developers Community
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.9.3

Pin
Send
Share
Send