Mauaina o aia tatau ma KingROOT mo PC

Pin
Send
Share
Send

I le taimi nei, mauaina o aia tatau mo tagata e ona le tele o masini Android ua alualu i luma mai le tuufaatasiga o lavelave togafiti i se lisi o tele masani masani gaioiga e faigofie tele mo le tagata e faʻatino. Ina ia faafaigofieina le faʻagasologa, e te manaʻomia le liliu i se tasi o tali lautele mo le faʻafitauli - le KingROOT PC talosaga.

Galulue ma KingROOT

KingRUT o se tasi o sili sili ona ofoina faʻapitoa i totonu o meafaigaluega e faʻatagaina le taualumaga mo le mauaina o Superuser aia tatau i Android masini o tagata gaosi ma faʻataʻitaʻiga, muamua ona o lona lautele. I se faʻaopopoga, e oʻo lava i se tagata fou e mafai ona iloa le ala e mauaa ai le faʻaaogaina o le KingRUT. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mulimuli i ni nai sitepu.

Tuuina atu Superuser aia tatau i tagata Android talosaga o loʻo o faatasi ma nisi tulaga lamatia, oe manaʻomia le faia o lenei ma le faʻaeteete! Ma le isi, i le tele o tulaga, pe a uma ona maua aa-aia tatau, o le gaosi oloa tuutuuga i luga o le masini ua leiloa! Mo mea e ono aʻafia mai le mulimulitaʻi i lalo o faʻatonuga i lalo atu, e aofia ai mea le lelei, o le tagata e aoga na o ia e nafa!

Laasaga 1: Saunia o le masini Android ma PC

Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa o le mauaina o aia tatau e ala i le KingROOT polokalama, USB debugging tatau ona faʻamalosia luga o le masini Android. E taua le faʻapipiʻi o avetaavale ADB i le komupiuta faʻaaogaina mo le faʻatautaia. Faʻafefea ona fai saʻo le faʻasologa o loʻo i luga o loʻo faʻamatalaina i le tusitusiga.

Lesona: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

Laasaga 2: Faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC

  1. Tamoʻe ile KingROOT polokalame, oʻomi le faʻamau "Fesootai"

    ma faʻafesoʻotaʻi le masini Android saunia i le komepiuta USB taulaga.

  2. O loʻo matou faʻatali mo le faʻauiga o le masini i le polokalama. A maeʻa lenei mea tupu, KingROOT faʻaalia le ata o le masini, ma faʻapea foi lipoti i le i ai poʻo le leai o aa aia tatau.

Laasaga 3: Mauaina o le Superuser Rights

  1. I le mea o tupu-aia tatau i luga o le masini e le i mauaina muamua, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻamautu le masini, o le a avea ma faʻamau i le polokalama "Amata e Aa". Tulei.
  2. O le faagasologa o le mauaina o aia tatau faʻapitoa e vave tele ma o loʻo tuʻuina atu ma se faʻafiafiaga ma se alualu i luma faʻailoga i le pasene.
  3. I le taimi o le faʻagasologa, le masini Android mafai reboot spontaneously. Aua le popole ma faʻalavelave le faiga o le mauaina o le aʻa, o luga o le masani masani.

  4. I le maeʻa o le KingROOT polokalama, o loʻo faʻaalia se feʻau e uiga i le taunuʻuga o le faʻatautaia o gaioiga. "Ua Maua Manuia".

    Maua le faʻailoga a le Superuser. Aveese le masini mai le PC ma alu ese ma le polokalama.

E pei ona e vaʻaia, o le galulue ma le KingRUT talosaga e maua ai aa aia tatau o se faigofie faigofie taualumaga. E taua le manatuaina o le ono aʻafiaga o le mageso gaioiga ma faʻatino ni gaioiga e tusa ai ma faʻamatalaga i luga.

Pin
Send
Share
Send