Toe faaleleia upu faataga mai Yandex.Mail

Pin
Send
Share
Send

Afai e le mafai ona e manatua le faʻamatalaga upu mai le meli, o nisi faʻafitauli e mafai ona tupu, talu ai o tusi taua e mafai ona oʻo mai i ai. E tele ni auala e toe faʻaola saʻo i lau teugatupe.

Faʻatulagaina Password Taualumaga

Muamua e tatau ona e alu i le password recovery page, ona, mulimuli lea i faʻatonuga, ulufale i le username mai le meli ma captcha.

Metotia 1: SMS

Afai o loʻo nonoa le meli i se numera telefoni, ona mafai ai lea ona toe faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina.

  1. Ta i totonu le numera telefoni o loʻo faʻapipiʻi ai le meli ma kiliki "Le isi".
  2. Ma faʻatali seʻia taunuʻu mai le feʻau ma faʻamaumauga e lolomiina i se faʻapitoa. A uma ona e tatau ona kiliki "Faʻamaonia".
  3. Afai e faʻa saʻo le faʻamatalaga, e tatalaina le itulau e tusi ai le upu faʻatonu fou ma kiliki "Le isi".

Metotia 2: Puipuiga Fesili

A le fusia le tala i se numera telefoni, e mafai ona toe faʻaleleia e ala i le ulufale atu i le saogalemu fesili fesili i le taimi o le lesitala. A faapea o le tagata faʻaaoga e leʻi galo le tali i ai. Le faia o lenei:

  1. Ulufale le tali i le fesili luga i le fanua faʻapitoa ma kiliki "Le isi".
  2. Afai e saʻo le tali, o le a utaina se laupepa lea e mafai ai ona e puʻeina seisi upu faʻatonu.

Metotia 3: O le isi meli

I nisi o tulaga, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona fusifusia se tuatusi tuatusi meli i le isi-meli vaega, ina ia pe a talafeagai ai e faigofie atu ona manatua le upu faataga. I lenei tulaga, fai mea nei:

  1. Ulu atu i le tuatusi lona lua e tatau ona iai se meli.
  2. Faʻatali mo le feau o loʻo i ai faʻamatalaga toe faʻafoʻi e taunuu i luga o le faila faaleoleo ma ulufale i ai.
  3. Ona sau lea ma se upu fou faʻatonu ma tusi ai i se faʻamalama faʻapitoa.

Faiga 4: Toe Laveaʻi Talosaga

I se tulaga e le mafai ai ona faʻaogaina uma auala o loʻo i luga, e naʻo le lafoina o se talosaga ile tautua lagolago. Ina ia faia lenei mea, matala le itulau ma le pepa talosaga i le kilikiina o le ki “Le mafai ona toe faaleleia”.

Faʻatumu uma fanua faʻaigoaina i le sili ona saʻo faʻamatalaga ma kiliki "Le isi". Mulimuli ane, se toe faʻafou tusi talosaga o le a lafoina i le auaunaga ma afai o le faʻatumuina faʻamatalaga e moni, avanoa i le meli o le a toe faʻaleleia.

O i luga auala mo le toe maua se upu faataga mai Yandex meli e matua faigofie. Peitai, pe a uma ona ulufale i se password fou, taumafai e aua nei toe faagaloina, mo se faʻataʻitaʻiga, tusi i lalo i se mea.

Pin
Send
Share
Send