Mataupu PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

O se faʻaaliga na fausia i le PowerPoint e mafai ona faitio. Ma o mea uma e sili atu lona taua o le saogalemu o sea tusitusiga. O lea la, e faigata lava ona faʻamatala le afā o lagona e paʻu i le tagata faʻaaoga pe a le amataina le polokalama. O lenei, o le mea moni, e matua le fiafia i ai, ae i lenei tulaga e le tatau ona atuatuvale ma tuuaia le taunuuga. Faʻafitauli e tatau ona tagofia.

Avaricious totogi faalua

A o le i amataina se iloiloga o faʻafitauli autu, e tatau ona toe taʻua tasi lava le mafuaʻaga e sili ona taatele o faʻaletonu. O le lalolagi atoa ua taʻuina atu ua selau faʻapea o le hacked version o le Microsoft Office o le a sili ifo le maualalo i le laiseneina uluaʻi i le talitonuina ma le mautu.

Laʻititi mai i le fale le kopi o le uluaʻi fausia, pe a "Lomiga faʻapitoa na saunia e V @ sy @ PupkiN", o le tagata e faʻatino vave ona malilie o soʻo se taimi o vaega uma o le MS Office pusa e ono maʻeaʻa, toilalo, leiloa taua faʻamatalaga, ma isi. O lea, o le vaega autu o mea sese ua tusia tonu i lenei.

Peitai, e ese mai i lenei, e tele isi, sili atu faʻafitauli lautele. O lea e tatau ai ona iloiloina faapitoa.

Mafuaaga 1: Faʻaletonu foliga

E le o tagata uma e iloa o faʻaaliga e mafai ona i ai i se lua ituaiga - PPT ma PPTX. Tagata uma ua masani ai ma le muamua - o se tasi faila binary e tasi ma se folasaga, ma e tele taimi o le pepa e teu ai i totonu. A o le PPTX, o mea e sili atu ona faigata.

PPTX o se faʻaaliga filifiliga faia ai i luga o le faʻavae o le matala XML faʻatulagaina; o se ituaiga o faʻamaumauga. I totonu o lenei faʻaaliga, e le pei o le muamua PPT, e tele taimi sili atu galuega - o le faʻamatalaga e sili atu faʻalautele, galuega ma makro ua avanoa, ma isi mea faapena.

E le o faʻamatalaga uma o le MS PowerPoint tatala lenei faʻatulagaina. O le auala silisili e galue ai ma le lelei o le faʻaogaina lea mai le 2016. O lenei faatulagaga e lagolagoina iina. Mo le taimi muamua, na amata ona latou faʻatautaia ia lava pe sili atu i le lautele, amata mai le MS PowerPoint 2010, ae e ono iai ni mea e ese mai ai iina (vaʻai i le toe faʻapipiʻi "Special Edition by V @ sy @ PupkiN").

O le mea la ua tupu, ua tolu ala i fafo.

  1. Faʻaaoga mo le galuega MS PowerPoint 2016;
  2. Faatuina "Microsoft Office Compatibility Pack mo Upu, Excel, ma le PowerPoint Faila Faila" mo faʻatonuga muamua o le polokalame;
  3. Faʻaoga polokalame e fesoʻotaʻi ma le PPTX - faʻataʻitaʻiga, PPTX Viewer.

Sii maia le PPTX Maimoaga

Ma le isi, e taua le faʻapea e masani ai e tele ituaiga o foliga e foliga mai o se PowerPoint faʻaaliga, ae le tatalaina i totonu:

  • PPSM
  • PPTM
  • PPSX;
  • POTX;
  • POTM.

Ae ui i lea, o le avanoa feiloaʻi PPTX e sili atu maualuga, o lea e tatau ona e manatua, muamua o mea e uiga i lenei faʻatulagaina.

Mafuaʻaga 2: Faʻaletonu le polokalame

O se faʻafitauli masani mo le tele o ituaiga polokalama i le mataupu, ae le o le PowerPoint. O mafuaʻaga o le faʻafitauli e mafai ona tele - sese le tapunia o le polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, na latou tipiina le moli), tapē le faiga lava ia, e oʻo atu i le lanumoana o le lau ma faʻafuaseʻi tapunia, ma isi.

E lua fofo - faigofie ma lalolagi. O le muamua filifiliga e aofia ai le toe amataina o le komepiuta ma le PowerPoint polokalama lava ia.

O le lona lua o se faʻamamaina atoatoa toe faʻatuina o MS Office. O lenei filifiliga e ao ina faia se tulaga mulimuli, pe a fai e le fesoasoani le metotia muamua, ma e le amataina le polokalame.

Eseesega, e taua le taʻuina e uiga i se tasi mea leaga, e uiga i le tele o tagata faʻaaogaina taimi le tumau. E i ai mataupu na iloa ina ua paʻu Microsoft Office i le taimi o le faʻafouga faiga, faia ni mea sese le iloa, ma o le iʻuga, ina ua maeʻa faʻapipiʻi le patch, ua le toe aoga.

O le tali e tutusa lava - uninstall ma toe tuʻu atoa le afifi.

Mafuaaga 3: Faʻaletonu faila faila

O se faʻafitauli e masani foi o le taimi na le afaina ai le polokalame, ae maise o le pepa aloaia. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaaga. E tele auiliiliga e mafai ona maua i se isi tusitusiga.

Lesona: E le tatalaina e le PowerPoint se faila PPT

Mafuaaga 4: System Problems

Ile iʻuga, e aoga le puʻupuʻu ole lisi ole mea e ono tutupu ma auala pupuʻu e foia ai.

  • Gaoioiga gaioiga

    O le komepiuta na ono aafia i siama na faaleaga ia tusitusiga.

    O le tali o le suʻeina o le komepiuta ma feagai ma malware, ona toe faʻaleleia lea o mea na faʻaleagaina e faʻaaogaina ai le metotia i luga. E taua le faʻamamaina muamua o le system of viruses, aua a aunoa ma lenei, o le toe faia o le pepa o le a foliga mai o se manuki manuki.

  • Avega o uta

    PowerPoint ua i ai se nei ona po o se vaivai vaivai ata faʻataʻitaʻi ma polokalama atigi, lea e faʻaaoga ai foʻi punaoa. Lea e faʻapea e le matala le polokalama ona o loʻo i ai 4 browser e tamoe i luga o le komupiuta, 10 tabs taʻitasi, 5 ata tifaga i Ultra HD o loʻo aofia ai i le taimi lava, lelei, ma e faasaga i lenei 5 sili atu komipiuta komepiuta ua faaitiitia. Atonu e le lava mea faʻapitoa e faʻatino ai le faiga e amata ai seisi gaioiga.

    O le tali o le tapunia uma faʻamasinoga vaega-tolu, ma le mea sili, restart le komipiuta.

  • Manatu Faʻaputuputuina

    Masalo e leai se mea o faia i le komepiuta e galue, ma e le ola le PowerPoint. Ile mataupu lea, e moni lava le tulaga pe a na o le RAM ua malemo i le otaota mai isi faiga.

    E mafai ona foia le faʻafitauli e ala i le lelei lelei o le tino ma kilia le mafaufau.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona fufulu lau komepiuta mai otaota faʻaaogaina CCleaner

  • Faalauiloaina o faaletonu

    O nisi taimi e i ai tulaga pe a latou taumafai e amata se faʻaaliga i luga o se mea vaivai masini, o le na faia le mea e leʻi faʻalogo e uiga i le faʻaleleia. O ia tusitusiga e ono iai ni tone o faila a le aufaasālalau ma le mamafa tele o tulaga maualuga, o se lavelave o fausaga faʻalautele o fesoʻotaʻiga ma fesuiaiga i punaoa luga o le Initaneti. E le mafai e le paketi pe tuai masini ona feagai ma se faʻafitauli faapena.

    Ole tali ole faʻalelei male faʻaititia o le mamafa ole folasaga.

Lesona: Manaʻoga Faʻalauiloaina o le PowerPoint

Faaiuga

Ile iʻuga, e taua le fai atu pe a galulue ma faʻaaliga i soʻo se tulaga o le tomai, e aoga le mafaufau i le ono i ai ni mea le lelei. Lea iinei mo le tagata e tatau ona paia tolu faavae postulations o le saogalemu pe a galulue ma se pepa aloaia:

  • Laupepa i luga o le PC;
  • Laupepa i luga ole tolu-vaega ala o faasalalauga;
  • Faifai tusi faʻatonutonu ma otometi ona sefe.

Vaʻai foi: Sefe se folasaga i le PowerPoint

I le faʻatinoina uma vaega e tolu, tusa lava pe a iai se faʻaletonu, o le tagata o le a mauaina le sili atu ma le tasi le faʻatuatuaina ala e faʻalauiloa ai, puipuia o ia mai le maʻimau uma ana galuega i le lautele.

Pin
Send
Share
Send