Avito Tupe Toefaʻologa Taiala

Pin
Send
Share
Send

A oʻo mai i faʻasalalauga i luga o le Initaneti, o se tasi o feoaʻiga muamua i le faiʻai o le tagata e faʻaaogaina o Avito. Ioe, e aunoa ma se masalosalo o se tautua aoga. Ona o le aoga, o le tele o tagata faʻaaogaina. Peitai, ina ia mautinoa le sili atu puipuiga ma aloese mai faafitauli i le '' upega tafaʻilagi, na faia e ana tagata fausiaina se seti o tulafono. O latou soli faʻaleaga e masani ona aofia ai le faʻamau loka.

Toe faʻaleleia lau tala i Avito

E tusa lava pe o le tautua na poloka le teuga tupe, e i ai lava le avanoa e toe faʻafoʻi ai. E faʻamoemoe uma lava i le tuga o le solia, tusa pe o muamua, etc.

Ina ia toe fuatia le talaaga, e tatau ona e lafoina se tali talafeagai i le tautua lagolago. Le faia o lenei:

  1. Ile itulau autu ole Avito, i lona pito i lalo, matou te mauaina le fesoʻotaʻiga "Fesoasoani".
  2. I le itulau fou o loʻo tatou sailia se faʻamau "Lafo le talosaga".
  3. Lenei ua matou faʻatumuina le laufanua:
    • Mataupu o le talosaga: Loka ma le teena (1).
    • Ituʻaiga o faʻafitauli: Lokaina teugatupe
    • I le fanua "Faʻamatalaga" faʻaali le mafuaʻaga o le poloka, e fautuaina e taʻu atu le faʻatupu o le amio le pulea ma le folafolaga e taofia ai nisi soli tulafono (3).
    • Imeli faʻaaliga: tusi lau imeli tuatusi (4).
    • "Igoa" - taʻu mai lou igoa (5).
  4. Tulei "Lafo le talosaga" (6).
  5. I le avea ai o se tulafono, Avito lagolago faapitoa alu e feiloai tagata faaaoga ma uninstall le talaaga, ma o lea, na o le faatali mo le talosaga e mafaufauina. Ae, afai latou te mumusu e aveese le loka, na o le pau lava le auala e alu ese ai, o le faia o se teugatupe fou.

    Pin
    Send
    Share
    Send