Faʻaofi GIF animations i le PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

Alualu i luma, alualu i luma animated GIF meafaigaluega faʻatagaina oe e faia sili atu sili ola ola folasaga i PowerPoint nai lo se isi taimi. Lea la e tumau pea le mea mo laiti - pe a uma ona mauaina le talafeagai o le animation, na o le faʻaofi i ai.

GIF Faaofi Faagasologa

Faʻaofi se GIF i totonu o le folasaga e matua faigofie - o le masini e tutusa ma le masani faʻaopopo ata. E mafua ona o le gif o le ata. Lea iinei tatou faʻaaogaina tonu le tutusa faʻaopoopoina metotia.

Metotia 1: Faʻapipiʻi i totonu o tusitusiga

GIF, pei foi o isi ata, e mafai ona faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa mo le ulufale atu i tusitusiga.

  1. Muamua e tatau ona e ave se tasi fou pe leai se lisiti o iai ma se eria mo le anotusi.
  2. Mai ata e ono mo faʻapipiʻi, matou te fiafia i le muamua i le itu tauagavale i le pito i lalo.
  3. A uma le kiliki, o le a tatalaina se browser e faʻatagaina oe e maua le ata manaʻomia.
  4. O le a kiliki Faapipii ma o le gif o le a faʻaopopo i le faʻasee.

E pei ona i ai i isi tulaga, ma se faʻagaioiga, o le faʻamalama mo le anotusi o le a mou atu, pe a tatau ai, o le a tatau ona e faia se nofoaga fou e tusi ai le tusitusiga.

Metotia 2: E masani ona faʻaopopo

Sili ona fiafia o le faʻaofi metotia faʻaaogaina se faʻapitoa galuega.

  1. Muamua e tatau ona e alu i le tab Faaofi.
  2. Lenei, i lalo ifo ole tab lava ia se ki "Ata" i le fanua "Ata". Oe manaʻomia ona kiliki i ai.
  3. O le vaega o totoe o le faʻagaioiga o se tulaga masani - e tatau ona e mauaina le faila manaʻomia i le browser ma faʻaopopo.

E ala i le masani, pe a fai o iai mataupu i totonu itu, o ata o le a faʻaopopo ai iina. Afai latou te le oi ai, o lona uiga o le ata o le a na ona faʻaopopoina i le faʻaseʻe i le ogatotonu i le muamua lapoa e aunoa ma le otometi tisaina. E faʻatagaina oe e togi le tele o GIF ma ata e te manaʻo ai i luga o le tasi tino.

Metotia 3: Toso ma Faʻatau

Le auala sili muamua ma taugofie.

Ua lava lea faʻapauʻu le faila ma le manaʻomia GIF-animation i le faʻamalama faʻailoga masani ma tatala i luga o le ata. Pau lava le mea o totoe o le aveina le ata ma toso i totonu PowerPoint i le vaega o faʻaseʻe.

E leai se mea o i ai tonu i le ata o le tagata toso le ata - e otometi lava ona faʻaopopoina i le ogatotonu o le faʻaseʻe poʻo le vaega mo mea.

Lenei metotia o le faʻaofiina animation i PowerPoint i le tele o auala sili atu e oʻo lava i le muamua lua, peitaʻi, i lalo o tulaga faʻapitoa faʻapitoa i tulaga, e mafai foi ona le mafai iloaina.

Faiga 4: Faʻaofi i totonu o se mamanu

I nisi tulaga, atonu e manaʻomia le i ai o GIF tutusa i luga o ata faʻasolo taʻitasi, pe naʻo se aofaʻi o latou. Tele taimi e tupu lenei mea pe a fai o le tagata faʻaaogaina ua atiaeina vaʻaiga mataʻituina pulea mo lana poloketi - ki, mo se faʻataʻitaʻiga. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaopopo faʻapipiʻi i laina taʻitasi, pe faʻaopopo se ata i le mamanu.

  1. Ina ia galulue ma templates e te manaʻomia le alu i le laupepa "Vaʻai".
  2. Lenei e tatau ona e oomi le ki Ata faasolo.
  3. O le folasaga o le a fesuiaʻi i le mamanu faʻatusa. Lenei oe mafai fausiaina soʻo se mea manaia mo le ata faʻaopopo ma faʻaopopo se gif i taʻitasi ia metotia i luga. E oʻo lava i hyperlinks mafai ona tofia iinei.
  4. O le taimi lava e maeʻa le galuega, e tumau lava le alu ese mai lenei faʻaogaina faʻaaoga le faamau Tapuni faʻataʻitaʻiga auala.
  5. Ole taimi nei e te manaʻomia le faʻaaogaina o le mamanu i le faanaunauga o ata faasolo. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o mea e manaʻomia i le itu tauagavale agavaʻa lisi, filifili le filifiliga i le pop-up menu "Faʻataʻoto" ma o iinei i le taimi ua teʻena ai lau uluaʻi fatuga.
  6. O le ata o le a suia, o le gif o le a faʻaopopo i le tutusa tutusa pei ona setiina muamua i le tulaga o le galulue ma le faʻatusa.

O lenei metotia e fetaui lelei pe a fai e te manaʻomia le faʻapipiʻi o se numera tele o foliga tutusa gaioiga i le tele o ata. O paʻu o mea faʻaopoopo e le aoga tele faʻafitauli ma o loʻo faia e auala.

Faamatalaga faaopoopo

Ile uma, e aoga le faʻaopoopoina o sina mea e uiga i foliga o le GIF i le PowerPoint faʻaaliga.

  • A uma ona faʻaopopo le GIF, o lenei mea e manatu o se ata. O le mea lea, i tulaga o tulaga ma teuteuga, o tulafono lava ia e faʻatatau i ai e pei o ata masani.
  • A o galulue ma se faʻaaliga, o sea vaʻaiga o le a foliga mai o se ata faʻaʻoleʻole i luga o le faʻavaʻa muamua. O le a faʻataʻalo fua pe'ā vaʻai se folasaga.
  • GIF o se vaega mausali o le ata, e le pei, mo faʻataʻitaʻiga, faila faila. O le mea lea, i luga o ia ata, e mafai ona saogalemu faaaogaina aafiaga o gaioiga, gaioiga, ma isi.
  • A maeʻa faʻapipiʻi, e mafai ona e fesuiaʻi saoloto le tele o se faila i soʻo se auala faʻaaogaina ai le talafeagai faʻailoga. Lenei le afaina ai le faʻatinoga o le faʻafiafiaga.
  • O ia ata e faʻateleina le mamafa o le folasaga, fuafua i ona lava "kalave". Lea la e tatau ona vaʻavaʻaia totoʻa le tele o le faʻaofi animated ata, pe afai oi ai se tulafono faʻatonutonu.

Na pau lava lena. E pei ona e malamalama i ai, o le faʻaofi o se GIF i totonu o se faʻasalalauga e tele taimi e tele taimi e alu ai nai lo taimi e fausiaina ai, ma o nisi taimi e suʻe ai. Ma o le tuuina atu o le tulagaese o nisi filifiliga, i le tele o tulaga, o le iai o se ata i se faʻasalalauga e le naʻo se manaia foliga, ae o se laupepa malosi malosi. Ae o iinei e faʻamoemoe i le auala lea e faʻatino e le tusitala.

Pin
Send
Share
Send