Le mafai ona ou maua luga AliExpress: o le autu mafuaʻaga ma fofo

Pin
Send
Share
Send

AliExpress, o le mea e leaga ai, e le gata e mafai ona fiafia i mea lelei, ae faapea foi le le fiafia. Ma e le gata i lenei o mea le lelei poloaiga, o misa ma tagata faʻatau atu ma le leiloa o tupe. O se tasi faʻafitauli e mafai ona faʻaogaina i le auaunaga. O le mea e malie ai, o faʻafitauli taʻitasi ei ai lana lava fofo.

Mafuaʻaga 1: Suiga o Nofoaga

AliExpress o loo tupu pea le evolutions, ona o le fausaga ma foliga o le 'upega tafaʻilagi e masani ona faʻafouina. O le tele o faʻaleleia filifiliga e mafai ona tele - mai i le faʻaopoopoina faʻaopoopo o oloa fou vaega i lisi e oʻo i le faʻaleleia o le tuatusi fausaga. A e maise i le vaega mulimuli ane, e mafai e tagata faaaoga ona latou suʻe i luga o le upega tafailagi e ala i sootaga tuai poʻo ni tusi tusitusi o le a faʻaliliu atu i le tuai ma le le aoga le laupepa o itulau o le teuga poʻo le tulaga lautele. E moni, o le tautua o le a le galue. Ole tele o taimi na tupu ai se faʻafitauli faʻafuaseʻi na tupu i le taimi na fausia ai le upega tafaʻilagi o le tautua i luga o le upega tafaʻilagi ma le auala e sainia ai i teugatupe.

Fofoaga

E tatau ona e toe ulufale i le 'upega tafaʻilagi aunoa ma le faʻaaogaina o sootaga tuai poʻo faʻailoga. E te manaʻomia le ulufale i le igoa o le 'upega tafaʻilagi i le search engine, ona e alu ai lea i luga o le iʻuga.

Ioe, ina ua uma le faʻafouga, Ali faʻamaonia tuatusi fou i le search engine vave, o le mea lea e le tatau ona i ai ni faʻafitauli. A maeʻa ona faʻamautinoaina e le tagata faʻaaogaina le manuia o le login ma le nofoaga o loʻo galue, e mafai ona toe faʻailogaina. I faʻafitauli foi, e tele se taimi e mafai ai ona alofia faʻafitauli.

Mafuaʻaga 2: Le tumau le aoga punaoa

AliExpress o se sili tele galuega faavaomalo ma miliona o feuiaiga e faʻagaioia i aso uma. Ae a, e talafeagai le manatu o le saite e ono pa'ū ona o se tele tele o talosaga. I se tala faʻaatupu, o le 'upega tafaʻilagi, ma lona saogalemu uma ma poto faʻapitoa, e ono paʻu i lalo o le faʻaosoina o tagata faʻatau. E masani lava ona maitauina lenei tulaga i taimi faʻatau masani, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Aso Faraile uliuli.

E iʻu lava ina taofia le tumau pe tapunia atoa le tautua mo le umi o soʻo se galuega tele faʻapitoa. Le tele o taimi, tagata e feagai ma le mea moni o loʻo i luga o le laiseneina itulau e leai ni fanua mo le ulufale atu i se upu faataga ma login. I le avea ai o se tulafono, e tupu lenei mea i le taimi o galuega tausi.

Fofoaga

Le faʻaaogaina o le tautua mulimuli ane, ae maise pe a fai o le mafuaʻaga ua iloa (tutusa Kerisimasi faʻatau), toe taumafai mulimuli ane atonu e moni talafeagai. Afai o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faia ni galuega faʻatino, ona faʻailoa lea o tagata faʻaaogaina i lenei mea. E ui ina lata mai nei, sa taumafai tagata faapolofesa e aua le tape le upega tafailagi mo lenei vaitaimi.

I le avea ai o se tulafono, Ali Ali pulega e masani ona fetaui tagata faʻaaogaina le mea e tupu pe a paʻu le tautua ma taui le faʻaletonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai sa i ai se feeseeseaiga i le va o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau atu i le faʻagasologa, o le taimi faʻaalia mo le tasi itu faʻatuputupulaia, manatu i le taimi lea na le mafai ai ona faʻaauau pea faʻapeina faʻapitoa.

Mafuaaga 3: Le solia o login login

E le gata i lea, o le tomai faʻapitoa o se malologa e mafai ona aofia ai i le mea moni o loʻo vaʻaia e le tautua se faʻafitauli ma ni faʻapitoa metotia faʻatagaina. E mafai ona tele mafuaʻaga - mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faia galuega faʻapitoa e faʻalelei le filifiliga ulufale mo lau teugatupe.

Le tele o taimi, o lenei faʻafitauli e tupu i mea e tupu ai faʻatagaina i luga o fesoʻotaʻiga lautele pe ala i se teuga tupe Google. Le faʻafitauli e mafai ona i luga o itu uma e lua - o Ali lava ia ma le tautua e ala mai ai le login e ono le aoga.

Fofoaga

E lua fofo i le atoa. Muamua o le faʻatali seʻia oʻo le tagata faigaluega e foia le faʻafitauli na o latou lava. Lenei e pito sili ona talafeagai i mataupu e le manaʻomia le siakiina vave se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se finauga, o le afifi e mautinoa lava o le a le taunuʻu i se taimi lata mai, o se taua talanoaga e le tupu ma le tagata faʻapitoa, ma isi mea faapena.

O le auala lona lua o le faʻaogaina lea o se auala 'eseʻese.

Sili ona lelei, pe a fai o le mea na iloa ai e le tagata faʻaaogaina lenei faʻafitauli ma fesoʻotaʻi lana teugatupe i 'eseʻese fesoʻotaʻiga ma auaunaga ma e mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o soʻo se metotia. Le tele o taimi, o nisi o latou e galulue pea.

Lesona: Faamauina ma Login i luga AliExpress

Mafuaʻaga 4: Faʻafitauli ma le tautua

E foliga mai o le faʻafitauli i le ulufale i luga o le upega tafailagi e ono mafua mai i faʻafitauli i le Initaneti. E i ai tulaga pe a taofia e le tautua le ulufale atu i le AliExpress website poʻo le le saʻo ona faʻagaioia talosaga. E le gata i lea, o faʻafitauli e mafai ona sili atu lalolagi - o le Initaneti e ono le aoga.

Fofoaga

O le mea muamua ma le faigofie o le siakiina o le gaioiga o le Initaneti. Ina ia faia lenei mea, taumafai e faʻaaoga isi nofoaga. I le tulaga o le iloa ai o faʻafitauli, e aoga le toe faia o le soʻotaga pe faʻafesoʻotaʻi le tautua.

A faʻapea e naʻo le AliExpress ma isi tuatusi (faʻataʻitaʻiga, tuʻuina saʻo i oloa) e le galue, ona muamua tatau lea ona e taumafai sui fai pe VPN. Ina ia faia lea, e i ai le tele o faʻapipiʻi mo le browser. Le faailoaina o soʻotaga ma le lafoina o IP i isi atunuʻu, e mafai ona fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le upega tafailagi.

O le isi filifiliga o le vili atu le tautua ma fai atu e faʻafetaiaʻia le faʻafitauli. Ali e le o se fesoʻotaiga solitulafono, o lea la ua i ai ni nai tagata o loʻo faia ni fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti latou te poloka ma le iloa se mea. A iai se faʻafitauli, e foliga mai e taʻoto lava i ni mea sese ni fesoʻotaʻiga poʻo ni galuega faʻapitoa.

Mafuaʻaga 5: Tupe leiloa

E masani lava o i ai se filifiliga mo le atinaʻeina o mea na tutupu pe a faʻaaoga e se tagata na te faʻasaina se teugatupe ma suia a latou faʻamatalaga ulufale.

E faʻapea foi, o le faʻafitauli e i ai o le teugatupe le avanoa mo mafuaʻaga tatau. Muamua, o le tagata faʻaogaina na ia tapeina lana talaaga. O le lona lua - o le tagata faʻaaoga na poloka mo le solia o tulafono mo le faʻaaogaina o le auaunaga.

Fofoaga

I lenei tulaga, aua le faatuai. Muamua e tatau ona e siaki lau komepiuta mo siama e mafai ona gaoia faʻamatalaga a le tagata lava ia. Isi taumafaiga e toe faʻaleleia le password e aunoa ma lenei laʻasaga e le talafeagai, talu ai malware toe mafai ona gaoia faʻamaumauga.

Le isi, e te manaʻo e toe faʻaleleia le upu faʻatonu.

Lesona: Faʻafefea ona toe maua se upu faataga ile AliExpress

A maeʻa le ulufale atu i le upega tafailagi, e aoga le iloiloina o le leaga. I le amataga, oe manaʻomia le siakiina o le tuatusi faʻamatalaga, lata mai o poloaiga (pe na suia le tuatusi tuatusi i latou) ma isi. E sili le faʻafesoʻotaʻi le lagolago ma fesili mo auiliiliga o gaioiga ma suiga i le teugatupe mo le vaitaimi o le taimi ua le maua e le tagata faʻaaoga.

I le tulaga o loʻo poloka le teugatupe ona o se soli tulafono poʻo le manaʻo a le tagata faʻaaoga, ona e tatau lea ona toe ulufale i ai tusi resitala.

Mafuaaga 6: Faʻaaoga soli tulafono a tagata e faʻaaoga

I le uma, faʻafitauli e mafai ona i totonu o le komepiuta a le tagata faʻaaogaina ia lava. O filifiliga i lenei tulaga o loʻo taua i lalo:

  1. Le gaioiga o siama. O nisi o latou e ono toe tuʻuina atu i ni pepelo faʻasalalauga o AliExpress ina ia gaoia ai faʻamatalaga a le tagata lava ia ma tupe a le tagata faʻaaoga.

    O le fofo o se faʻamatalaga lautele o lau komepiuta ma antivirus polokalame. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina Dr.Web Faʻamalologa!

  2. I se isi itu, o le gaioiga a antivirus. Na lipotia mai e faapea, i nisi tulaga, o le faʻaleaogaina Kaspersky Anti-Virus na fesoasoani e foia le faʻafitauli.

    Filifiliga e taumafai lē tumau faʻamuta le antivirus.

  3. E le saʻo le faʻagaoioiga o polokalame mo fesoʻotaʻiga i le Initaneti. Faʻamaoni mo tagata e faaaogaina komepiuta modems e fesoʻotaʻi i uaealesi fesoʻotaʻiga - mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻaaogaina o le 3G mai le MTS.

    O le tali o le taumafai toe amata le komipiuta ma toe tuʻu le polokalame e faʻafesoʻotaʻi ai, faafou avetaavale modem.

  4. Faigofie gaioiga komepiuta. I le maitau atu i lenei mea, atonu e le tatalaina soʻo se upega tafailagi i luga o se upega tafailagi, ae le o le AliExpress

    O le tali o le tapunia uma polokalama le talafeagai, taʻaloga ma faʻagasologa e ala Galuega Pule, faamama le faiga o otaota, restart le komepiuta.

Lesona: Faʻafefea ona faʻateleina komipiuta

Polokalama feaveaʻi

E tuueseese, e taua le taʻuina i faafitauli o le ulufale atu i le teugatupe e faaaoga ai le aloaʻia aloaʻia AliExpress apalai. Iinei, masani lava atonu e tolu mafuaaga:

  • Muamua, o le tusi talosaga atonu manaʻomia le faafouina. O lenei faʻafitauli e faapitoa lava alagaina pe a fai o le lata e taua. O le tali o le faʻafou lata mai le apalai.
  • Lona lua, faʻafitauli e mafai ona taoto i le telefoni feaveaʻi lava. Mo se fofo, o se telefoni poʻo le laupepa reboot e masani lava ona lava.
  • Lona tolu, atonu e iai ni faʻafitauli ma le Initaneti i luga o lau telefoni feaveaʻi. Oe tatau pe toe faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga, pe filifili le sili ona malosi le faʻailoga faʻamatalaga, pe, toe, taumafai e toe faʻafou le masini.

E pei ona mafai ona e faʻaiuina le tele o le AliExpress tautua faʻatinoga mataupu o se taimi le tumau pe faigofie ona foia. Pau lava le filifiliga mo le ogaoga o aafiaga o mea le lelei i se mea atonu o le mea o le taimi pe a manaʻomia vave le tagata e faʻaaoga le '' upega tafaʻilagi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo faia se feeseeseaiga poʻo talanoaga o le faʻatonuga ma le tagata faʻatau. I ia tulaga, e sili i le le popole ma onosaʻi - o le faʻafitauli e seasea lava ona poloka avanoa i luga o le tulaga pe a e faʻalatalata i ai i se auala faʻaleleia.

Pin
Send
Share
Send