Faʻamuta le itulau faila i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O le fesuiaiga faila o se tasi lea o elemene sili ona taua o le faʻagaioioiga faiga, lea e fesoasoani tuusaʻo e unloading clogged RAM e ala i le aveina o nisi faʻamaumauga. O ona tomai e faʻatapulaʻaina e le saoasaoa o le mea malo malosi o loʻo tu ai lenei faila. E talafeagai mo komepiuta e i ai sina laititi o faʻamanatuga o le tino, ma mo le faʻalelei sili o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o loʻo manaʻomia le galuega o se faʻaopopo faʻaopoopo.

Ae o le i ai i luga o le masini o le lava aofaʻi o le maualuga-saoasaoa RAM faia le i ai o le swap faila e matua leai se aoga - ona o le saoasaoa tapulaa, e le avatua se faʻasilasilaga faʻaopoopoina i le faatinoga. Faʻaleaogaina le itulau faila e mafai foi talafeagai mo tagata faʻaaoga na faʻapipiʻi le faiga i luga o le SSD - tele faʻamaumauga overwriting na afaina.

Sefe avanoa ma punaoa malo faigata

A volumenous swap faila e manaʻomia e le gata o le tele o le avanoa avanoa i luga o le faiga vasega. Le le faamaumauina faifai pea o tulaga maualuga lona lua i tafailagi faʻamanatu fai le galuega faifai pea le aveina, lea e ave ai lona punaoa ma tau atu ai i le faʻasolosolo ofu faʻamalositino. Afai a o e galue i se komepiuta e te lagona o loʻo i ai se malosi RAM e faʻatinoina galuega i aso uma, ona e tatau lea ona mafaufau e uiga i le faʻamuta o le faila swap. Aua le fefe e fai ni suʻesuʻega - i soo se taimi e mafai ona toe faʻatuina.

Ina ia mulimuli i le faʻatonuga i lalo ifo, e manaʻomia e le tagata faʻaaoga aia tatau poʻo se tulaga o le avanoa e faʻatagaina suiga e faia i taua taua o le faʻagaioiga sisitema. Uma gaioiga o le a faia faʻapitoa e faʻatino meafaigaluega, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le tolu-vaega polokalama.

  1. I luga o le igoa "Lau komepiuta", o loʻo tu i luga o le laupepa o lau komipiuta, faʻalua-kiliki le ki o le itu tauagavale. I le pito i luga o le faamalama, oomi le faamau tasi Tatala Pulea Lisi.
  2. I le pito i luga taumatau i le faamalama e tatalaina o se tapulaʻa e setiina le faʻaalia o elemene. Agavale-kiliki e filifili "Ata laiti". Ina ua uma lena mea, i le lisi i lalo matou te mauaina le aitema "Ofisa", kiliki tasi i luga.
  3. I le itu tauagavale o tapulaa o le faamalama e matala, kiliki tasi luga o le aitema "Avanoa faʻatulagaina o faʻamasinoga". Matou te tali lelei atu i le faʻatonuga o le talosaga mo aia tatau.

    Mafai foi ona e alu atu i le faʻamalama lenei e faʻaaoga le auala 'alo o auala' alo. "Lau komepiuta"e ala i le filifilia Meatotino.

  4. Ina ua mavae lena, o se faamalama ma le igoa "Fanua Faʻatulagaina". E manaʻomia le kiliki i luga o le tab "Avanoa". I le vaega "Faʻafiafiaga" kiliki i le ki "Tapulaa".
  5. I le tamai faamalama "Faʻatonuga filifiliga"e aliali mai kiliki, e tatau ona e filifilia le tab "Avanoa". Fuaiupu "Manatua manatua" o loʻo i ai faʻamau "Suiga"e manaomia e le tagata faʻa kiliki se tasi taimi.
  6. Afai o le faʻatulagaina lea e faʻaaogaina i totonu o le polokalama "E otometi filifili swap faila", ona tatau lea ona aveʻese le faʻailoga i autafa. Ina ua uma lena, o isi filifiliga e avanoa. Lalo oe manaʻomia le faʻaola le faʻatulagaina “Leai se sui faʻafefe”. Ina ua uma lena e tatau ona e kiliki i le ki Ua lelei i le pito i lalo o le faamalama.
  7. A o loʻo faʻatautaia le polokalama i lenei vasega, o loʻo faʻaauau pea le faila itulau. Mo le ulufale atu i le faʻamalosia o le faʻatapulaʻaina faʻapitoa, e fautuaina e toe amata le faiga i se taimi vave, ia mautinoa e sefe uma taua faila. Ole tatalaina o le a umi se taimi e tasi nai lo le masani ai.

Ina ua toe faʻafou, o le faʻagaioiga o le a amata e aunoa ma se fesuiaʻiga faila. Ia vave gauai ile avanoa avanoa ile vasega vaega. Sei vaʻai totoʻa i le mautu o le OS, ona o le leai o se swap faila na afaina ai. A faʻapea e maopoopo mea uma - faʻaauau le faʻaaogaina atili. Afai e te matauina o loʻo manino mai e le lava le virtual memory e galue ai, pe o le komepiuta na amata toe ki mo se taimi umi lava, ona mafai lea ona toe faafoi le faila faʻafesuiaʻi e ala i le faʻatulagaina o lona lava tulaga. Mo le faʻaaogaina lelei o le RAM, e fautuaina oe e te suesue i mea nei.

O le swap faila e matua le manaʻomia i komupiuta e sili atu nai lo 8 GB o RAM, o se galuega faifai pea o se mea faigaluega malosi na o le a lemu ai lemu le faʻagaioiga faiga. Ia mautinoa e faamuta le fesuiaʻi faila i luga o le SSD ina ia aloese vave le ofuina o le avetaavale mai le toe faʻaleleia pea o le faʻagaioioiga faʻamaumauga o le faiga. Afai foʻi o loʻo i ai i le hard disk le faiga, ae le lava le RAM, ona mafai lea ona e faʻaulua mai le laupepa faila i le HDD.

Pin
Send
Share
Send