Fastboot 1.0.39

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le oo mai o masini Android i le lalolagi o tekonolosi komepiuta, o le taualumaga mo le "moli" se masini - se seti o teuteuga faiga, ma o nisi taimi atoa / atoa suia le polokalama o le masini - ua avea lautele. Pe a moliu, i le tele o tulaga Fastboot mode ua faʻaaogaina, ma le faʻafoliga apalai o le igoa lava lea e tasi e faʻaaogaina e fai ma mea faigaluega e faʻatautaia i lenei auala.

Faʻapea ma Fastboot o loʻo manuia faʻaaogaina meafaigaluega na faʻaaogaina i le firmware ma le toe faʻaleleia o le masini Android. Talosaga eseese na o le lisi o galuega faatino, o le galuega i totonu e tutusa lava mai le manatu o le tagata faʻaaoga. I mea uma e lua, o le mea lea e aofia ai le ulufale atu i luga o le faʻatonu laina ma le mauaina o se tali mai le polokalame ma le faʻaiuga o gaioiga faia.

Taunuuga Fastboot

Fastboot o se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai ona e faʻatautaia gaioiga ma vaega o le masini manatua i se faʻapitoa faʻapitoa. O le galuega ma ata ma vaega o manatuaga o le autu autu o le polokalama. Talu ai o le tusi talosaga o se polokalama faamafanafanaina, o gaioiga uma e faia e ala i le ulufale atu i tulafono ma se faʻatonuga faapitoa i luga o le laina faʻatonu.

Tele o masini Android lagolagoina le faia o taualumaga i le fastboot auala, ae o loʻo i ai i latou lea vaega lea poloka e le tagata atiaeina.

Ole lisi o gaioiga e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le sao e faʻaaogaina i luga ole Fastboot e matua lautele lava. O le faʻaaogaina o le mea faigaluega e maua ai le tagata e maua le avanoa e faʻatonutonu ai ata o le Android sisitema tuusaʻo mai le komupiuta e ala i le USB, o se auala vave tele ma matua saogalemu o togafiti pe a toe fuataʻi ma kilia masini. O le lautele o lisi o faʻatonuga e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaaoga pe a galulue ma le faʻamatalaina tusi talosaga, e leai se mea e manatua. O tulafono i latou lava ma a latou fatuga o loʻo galueaʻiina o le tali atu i le faʻatinoinafesoasoani fesoasoani.

Lelei

  • O se tasi o nai meafaigaluega maua mo toetoe o tagata uma e faʻaaogaina le manatua vaega o le masini Android.

Le atoatoa

  • Le leai o se faʻaaliga Rusia;
  • Mo galuega, e manaʻomia le malamalama o le faʻatonuga ma sina faʻaeteete i latou talosaga.

I se tulaga lautele, Fastboot ua manatu o se meafaigaluega faatuatuaina, o le atinaʻeina e mafai ona maua ai le fesoasoani taua pe a galulue ma masini Android ma a latou firmware. I se faʻaopopoga, o le talosaga i nisi o tulaga, e naʻo le pau lea o meafaitino aoga e toefuatai ai polokalama, o lona uiga o le soifua maloloina o le masini atoa.

Sii mai fastboot mo saoloto

Sii maia le lomiga lata mai o le Fastboot mai le upega tafailagi aloaia

A downloadina Fastboot mai le tulaga aloaia itulau, maua e le tagata faʻapipiʻi ma le Android SDK. I le tulaga e le manaʻomia e maua uma le afifi o mea atiaʻe meafaigaluega, e mafai ona e faʻaoga le soʻotaga i lalo ma maua le faʻamaumauga o loʻo i ai na o Fastboot ma ADB.

Sii maia le laiga lata mai o Fastboot

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 mai 5 (15 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Adb tamoe Faʻafefea ona taʻuina se telefoni poʻo se tablet ile Fastboot Android Debug Bridge (ADB) Meafaigaluega a le MTK Droid

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Fastboot o se masini faamafanafana faia na fuafuaina e faʻasolosolo vaega o masini Android.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 mai 5 (15 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Google
Tau: leai se totogi
Tele: 145 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.0.39

Pin
Send
Share
Send