Sauni YouTube Channel

Pin
Send
Share
Send

Afai e masani ona e faʻaogaina le YouTube mai le Google e matamata ai i video, e foliga mai o oe o se tagata faʻaogaina. Afai e leʻo le mea lea, ona sili ai lea ia te oe e vave suia ma lesitala i YouTube, aua a maeʻa ona e maua loa le tele o lelei ma filifiliga e leʻi i ai muamua. O se tasi o nei faʻamanuiaga o le mafai lea ona lesitala i luga o le auala, e sili ona talafeagai.

O le a le mea e maua ai le lisiti

O le mea masani, aʻo leʻi e alu e faʻamatalaina le faiga o saofaga lava ia, e tatau ona e muamua malamalama i le faʻavae lava: "O le a le lesitala?" ma "Aisea e manaʻomia ai?"

O le mea moni, o mea uma e matua faigofie lava: o se saofaga o se tasi lea o le tele o galuega i luga o le YouTube talimalo talimalo e mafai ai ona e faʻaopopo se tasi poʻo se isi tusitala, ina ia talanoa, i au mea e te fiafia i ai. O lena, e ala i le sainia mo se tagata, i le lumanaʻi e mafai ona e mauaina faigofie o ia i luga o le tautua e ala i le ulufale i lau teugatupe.

I le faʻaopopoina o le mea moni o oe maua le avanoa e te asiasi atu ai i le tusitala e te fiafia i ai, e iai foi isi suiga. Tagata faʻaaoga vitio o le a faʻaalia i taimi uma i luga o lau fale itulau, i se faʻaopopoga, o le a faʻailoa atu ia te oe e uiga i le tatalaina i tua o fou vitio. Ma o lenei e naʻo sina vaega o ponesi o le ae mauaina se faʻaiuga.

Totogi

O lea la, pe a uma ona e iloaina poʻo le a le saofaga ma pe aisea e manaʻomia ai, e mafai ona e alu saogalemu i le faʻasologa lava ia. O le mea moni, e matuaʻi faigofie lava. Tau lava na e oomi le ki Lesitalatu i lalo o le vitio o loʻo vaʻaia pe tuusaʻo i luga o le tagata faaaoga auala. Ae, ina ia leai se tasi o le a i ai fesili le talafeagai, o se auiliiliga faatonuga o le a tuuina atu nei, ina ia talanoa, mai le "A" i le "I".

  1. O le a tatou amata mafaufauina le tulaga mai lava i le amataga - e ala i le ulufale atu i le teugatupe lava ia. Ina ia ulu atu iai, e tatau ona e alu saʻo i le laupepa autu o le YouTube site i lau browser.
  2. Ina ua uma kiliki i le ki Tusi i totonu, o loʻo tu i le pito i luga taumatau o le faʻamalama, oe manaʻomia le ulufale i au faʻamatalaga: e-meli ma le faʻamatalaga. Pau o lea, afai e te leʻi faʻamauina ma le tautua, ae o loʻo iai sau meli meli tala, e mafai ona e ulufale i ana faʻamatalaga, aua o nei tautua e fesoʻotaʻi, ona o ni oloa a le kamupani e tasi - Google.

Lesona: Faʻafefea ona e lesitala i le YouTube

A maeʻa ona e ulufale i lau teuga tupe, e mafai ona e faia saʻo lava i le faiga saofaga mo nisi tusitala. E pei ona taʻua muamua, e lua auala e lesitala ai, pe sili atu foi, o le nofoaga o le faamau e tutusa igoa e mafai ona faia i ni fesuiaiga se lua - lalo o le vitio o loʻo matamata ai ma luga o le auala lava ia.

Pau lau mea e fai o le kiliki i lenei ki. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia le mea tonu aʻo e matamata i se vitiō, mai i lea e le muta ai lona faʻasalalauga.

O lea, faʻafefea ona lesitala i se tagata faʻaaoga, matou iloa, ae faʻafefea ona vaʻai mo nei tagata faʻaaoga? Faʻafefea ona maua le tusitala e te manaʻo e lesitala? O le mea moni, e masani ona tupu lenei mea i le taimi e matamata ai faʻalavelave o vitio, ae o loʻo i ai lava se auala e maua ai oe lava le auala, o le mea e fetaui ma oe e le faʻatagaina.

Saili mo auala manaia

E fia miliona faʻaaliga i luga o le YouTube e eseʻese auga o tala faʻailo ma ituaiga. O le lalelei ia o lenei faʻaaliga, aua o YouTube o se tautua mo tagata uma. I luga o ia, tagata uma mafai ona maua se mea mo i latou lava. E faitau miliona ala ata e faʻaali eseese uma, le pei o isi faʻasalalauga. O le mafuaʻaga lena i totonu o nei vevesi uma, ua tatau ona mafai ona e maua le anotusi e te manaʻomia, ma pasi atu i isi.

Iloa ua muai fuafuaina

O lenei vaega e aofia ai na auala e te matamata ai vitio i taimi uma e te asia YouTube. E ono tulaʻi mai sa ova ona e maitauina le galuega a le tasi tagata mo se taimi umi lava, ae e te leʻi sainia mo lena - vave faʻaleleia. Ua uma ona e iloa le faiga o lea mea.

YouTube fautuaga

E mafai lava na e faʻaali i luga o le laupepa autu e i ai i taimi uma le vitio e te fiafia e matamata. E le o se faalavelave, o lona uiga, e iloa e YouTube mea e te fiafia iai. O le tautua ofoina aoina faʻapitoa taimi uma: o a ituaiga e te fiafia i ai, oa mataupu e te matamata faʻatele i taimi uma, o faʻasologa o tagata e te masani ona e asia. Faʻavae i luga uma o nei faʻamatalaga, i luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi e i ai i taimi uma ala o na tagata o latou galuega e te ono manaʻo ai. O lenei vaega ua taʻua: Fautuaina.

I le ala, gauai atu i le sootaga Faʻalauteleinao loʻo i le pito i lalo taumatau. Afai e le lava le lisi o vitio na ofoina mai e YouTube mo oe, ona uma lea ona kiliki i luga o le soʻotaga o le a faʻateleina, ma e mautinoa e maua le mea e te manaʻo ai.

Saili e ala ile vaega

Afai e te le talitonuina le filifiliga a YouTube ma e te manaʻo e filifili le auala e te fia lesitala ai, ona tatau lea ona e asia le vaega Vaega, mea, e pei ona mafai ona e mateina, o loʻo lisiina uma vitio i vaega eseese e eseʻese ituaiga ma autu.

I vaega eseese o le a faʻaalia atu ai oe ma se filifiliga o le sili sui o se ituaiga. E mafai ona faigofie ona e alu i le faʻavaʻa o se tagata faʻaaoga ma tutoatasi tepa i lana galuega, ma e filifili loa pe e te manaʻo e lesitala i ai pe leai.

Saili i luga ole upega tafailagi

E moni lava, e leai se tasi na faaleaogaina le sailiga mo video uma ua uma na faʻasalalau i luga o upega tafailagi. E le gata i lea, o le auala lea e sailia ai le tele o tagata e fiafia, aua e ala i le ulufale atu i ni upu autu poʻo se igoa foi, o le tagata faʻaaoga o le a mafai ona vave maua le mea manaʻomia.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai le avanoa e faʻaoga ai se faʻamama e matua "mauoa". Ile faʻaaogaina, e mafai ona e vave faʻamamaina ni ata le talafeagai i le filifilia o le ituaiga, umi, download aso ma isi foliga o le manaʻomia.

I faiga

Ma o le mea moni, e le mafai ona le amanaiaina se vaega o YouTube pei I faiga. O lenei mea na aliali mai i luga o le upega tafailagi e leʻi leva. Faigofie tele ona mate I faiga O loʻo aoina mai na vitio mo se taimi puʻupuʻu (24 itula) ua mauaina le fiafia tele, mafua ai le fiafia i le au faʻaaogaina le upega tafailagi. I se tulaga lautele, afai e te manaʻo e saili galuega lauiloa i YouTube, ona e alu lea i le vaega I faiga.

Manatua I le vaega Rusia-gagana o YouTube, o le mea e leaga ai, o le faʻamaoni amio faʻalua, le mama ma le le faʻauia mafaufau mafai ona pa'ū i totonu o le "I le laiga" vaega. Lenei e mafua mai i le mea moni o le vitio faʻamaumauga ua na o le mauaina o le lauiloa lauiloa ona o le mea e taʻu o le kopi. Ae peitai, e iai tuusaunoaga.

Aofaiga Faʻapitoa

I le amataga o le tusitusiga na fai mai e ala ile lesitala i le tusitala, e mafai ona e siaki uma ana gaioiga na faia i luga o le auala: ia avea ma se tasi muamua e iloa e uiga i le tatalaina mai o se vitio fou ma isi mea faapena. Ae leʻi taʻuina pe faʻafefea ona tupu lea mea, lea ua toe fausia nei.

Lesitala Komipiuta

E taua le taʻu i le taimi lava lena tulaga, o vitio mai auala uma na e te lesitala ai, o loʻo i lea lava vaega. Ma le vaega, i le isi, o loʻo i le YouTube Guide, o lona uiga, o loʻo i le lisi o loʻo i le itu tauagavale o le tulaga.

Afai e te manaʻo e faʻaofi saʻo i le auala lava ia ina ia maimoaina ata mai iina, ona mafai lea ona vaʻaia se lisi o latou e ala ile alu i lalo i lalo ifo lalo.

O lea la, o loʻo i ai ia te oe lou faʻavasegaina auala e lua auala e mafai ai ona e matamata vitio mai i auala na e te lesitala ai. Le muamua faaali atu ia te oe uma vitio vave, vaevaeina i latou i le aso na faaopoopo i ai (i le aso, ananafi, lenei vaiaso, isi mea), ma le lona lua maua ai le avanoa e matamata ai le auala lava ia.

Gauai atu. I le YouTube Guide, i le vaega Totogi, faafeagai o le igoa o le auiliili o nisi taimi o se numera. O lona uiga le numera o tagata faʻaaoga vitio e te leʻi matamata ai.

Telefoni Lauga

E pei ona outou silafia, e mafai ona vaʻaia ata mai le YouTube i luga o masini e faʻavae ile Android poʻo le iOS. Mo lenei, o loʻo i ai foʻi se faʻapitoa talosaga, lea e taʻua o YouTube. E le gata i lea, i luga o le telefonipoto poʻo le tablet, e mafai ona e faʻataunuʻu uma gaioiga tutusa mai le komupiuta, o lona uiga, oe leai se mea e faʻatapulaʻa.

Talia le YouTube app

Atonu e matauina e se tasi e sili atu le faigofie le fegalegaleai ma tagata lesitala auala i luga o le telefoni. Ia, i se tulaga lautele, e leai se eseesega.

  1. Ina ia mafai ona vaʻavaʻai uma saofaga, e tatau ona e muamua lava, i luga o le itulau autu, alu i le vaega o le igoa tutusa.
  2. I lenei vaega e mafai ona e mauaina ni poloka se lua o le fesoʻotaʻiga. Muamua o le lisi o auala na e te lesitala ai, o le lona lua o vitio latou.
  3. Afai o mea uma e manino lelei faʻatasi ma vitio, ona mafai lea e vaʻai uma auala e te manaʻomia e kiliki le au o loʻo faʻasino i le itu taumatau, o loʻo tu tonu i tafatafa ane.
  4. Ona o lea, o le a faʻaalia uma le lisi.

Gauai atu. Pei o le tulaga i le komepiuta lomiga o le 'upega tafaʻilagi, o loʻo iai foʻi ma faʻailoga i telefoni le igoa o le auala, e faʻatusa mai e le i vaʻai e le tagata faʻaaogaina uma vitio faʻaopopo talu mai le saofaga. Moni, i luga o masini e leʻo se numera lea, ae o se faʻailoga.

Faaiuga

Ile iʻuga, e tasi le mea e mafai ona faʻapea - O YouTube lesitala e matua faigofie lava. E leai se eseʻesega pe a vaʻavaʻai vitio mai se komupiuta pe mai soʻo se masini feaveaʻi, e mafai ona e mauaina vave na auala o loʻo i ai mea e fiafia ma fiafia ai oe i taimi uma. E le gata i lea, o le lesitala e le faigata. O le au atiaʻeina o le YouTube service sa taumafai faʻapitoa e faia lenei faiga e faigofie ma tupu fua, e leʻo iai e le au faʻaaogaina le lagona le toʻa, lea e tele faʻafetai ia i latou.

Pin
Send
Share
Send