Faʻafefea matagofie ona fatuina se faʻamatalaga ile Instagram

Pin
Send
Share
Send


Tele tagata faaaoga, na faia ai se Instagram tala, manaʻo e matagofie, manatua pea ma faʻamalosiʻau tosina tagata fou. Ae mo lenei mea e tatau ona e taumafai, ave le taimi e mamanuina lelei ai.

E leai se faʻatonuga e tasi mo le saʻo le tusia o se teuga tupe ile Instagram, ae o loʻo i ai lava ni nai fautuaga e mafai ona e faʻalogologo e faʻaali moni ai lau tala.

Vaʻai foi: E le faʻapipiʻiina e le Instagram ata: mafuaʻaga autu

Fautuaga 1: faatumu faamatalaga faʻamatalaga

O se tagata e ulufale i lau Instagram faʻamatalaga vave ona manaʻomia le iloa poʻo le a lenei itulau, pe o ai lona tagata, ma pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻia o ia.

Ulufale i lou igoa

Afai o le faʻamatalaga e patino, ona tatau lea ona faʻailoa lou suafa i le talaaga faʻamatalaga. Afai o le talaaga o loʻo faʻaʻeseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea faigaluega mo le faʻalauiloaina o oloa ma auaunaga, ona sui ai lea o le igoa oe manaʻomia e faʻailoa le igoa o lau faleoloa i luga ole laiga.

  1. E mafai ona e faia lea i le alu i le faʻamatalaga itulau ma tapa le faʻamau Faʻatonutonu Faʻamatalaga.
  2. I le fanua "Igoa" ulufale i lou igoa poʻo le igoa o le faʻalapotopotoga, ona sefe lea o ni suiga ile kiliki i le ki Faia.

Faʻaopopo se faʻamatalaga

O le faamatalaga o le a vaaia i luga o le itulau autu. Ole ituaiga pisinisi lea, o le mea la e tatau ona puʻupuʻu ma manino ia faamatalaga.

  1. E mafai ona faʻatumu le faʻamatalaga mai lau telefoni. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i luga o le faʻamau i luga o le itulau itulau Faʻatonutonu Faʻamatalaga ma faʻatumu i le koluma "E uiga ia te aʻu".

    Faʻamolemole ia matau o le tapulaʻa maualuga faʻamatalaga umi e le mafai ona sili atu 150 mataitusi.

    O le nuʻu, o le tulaga lea, o le faʻamatalaga e mafai ona faʻatumuina i le naʻo le tasi laina, o lea afai e te manaʻo i faʻamatalaga e faʻatulaga ma soʻo se fuaiupu e amata i se laina fou, e tatau ona e liliu mai i le fesoasoani a le upega tafailagi.

  2. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Instagram i soʻo se browser ma, afai e tatau ai, tusi i totonu.
  3. Tatala lau teugatupe itulau i le kiliki i luga o le ata talafeagai i le pito i luga taumatau, ona kiliki ai lea o le ki Faʻatonutonu Faʻamatalaga.
  4. I le kalafi "E uiga ia te aʻu" ma e te manaʻomia le faʻamatalaina o se faʻamatalaga. Lenei e mafai ona e tusia le tala, mo se faʻataʻitaʻiga, o lau talaaga o fai uiga, o mea fou uma e amata mai le laina fou. Mo le makaina, e mafai ona e faʻaogaina le talafeagai Emoji emoticons, lea e mafai ona e kopi mai le GetEmoji '' upega tafaʻilagi.
  5. A maeʻa ona faʻatumuina le faʻamatalaga, fai ni suiga i le kiliki i luga o le ki Sefe.

O le iʻuga, o le faʻamatalaga i totonu ole talosaga e faʻapea:

Matou te tuʻuina le faʻamatalaga i le ogatotonu

E mafai ona e alu atili, o le faia lea o se faʻamatalaga o lau faʻamatalaga (i le auala tutusa e mafai ona e faia ma se igoa) tuʻusaʻo i le ogatotonu. E mafai lenei mea, toe, faʻaaogaina le upega tafailagi o le Instagram.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga o le tautua ma tatala le faʻatonutonuina teuteu vaega.
  2. I le fanua "E uiga ia te aʻu" tusi i lalo le faʻamatalaga manaʻomia. O le ogatotonu i laina, e tatau ona e faʻaopopo avanoa i le itu tauagavale o laina fou, e mafai ona e kopi mai i le sikuea puipui i lalo. Afai e te manaʻo e sipela le igoa i le ogatotonu, e manaʻomia foʻi avanoa e faʻaopopo i ai.
  3. [⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ]

    Faʻamolemole ia vaʻai avanoa e faʻaogaina foi o ni amio, o lea, e mafai lava ona ogatotonu le tusitusiga, o le a manaʻomia le faʻaitiitia.

  4. Sefe le faʻaiuga i le kiliki i luga o le faʻamau "Lafo".

O se faʻaiuga, o lo matou igoa ma le faʻamatalaga e pei ona taua i lalo i le talosaga:

Faʻaopopo le Faʻamau Pipi

E foliga mai, e te manaʻo e fai se uiga lelei e faʻalauiloa ai oloa ma auaunaga, o lona uiga e ono faigofie ma vave ona aapa atu oe faʻatau tagata ma tagata faʻatau oe. Ina ia faia lenei mea, faʻaopopo se faʻamau Fetauii lalo o le mea e mafai ona e tuʻuina maia manaʻoga manaʻomia: lou tulaga, numera telefoni ma imeli tuatusi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo le "Faʻafesoʻotaʻi" faʻamau i le Instagram

Tuu se soʻotaga lelei

A iai sau oe lava 'upega tafaʻilagi, ia mautinoa ia e tuʻu iai se fesoʻotaʻiga i lau talaaga, ina ia mafai ai e tagata ona o atu i ai.

Motugaafa 2: vaʻai lelei le avatar

Avatar o se vaega taua o le fausiaina o se tulaga lelei talaaga. Se ata puʻeina i luga o se avatar e tatau ona faʻamalieina le tele o tulaga:

  • Ia e lelei uiga. E ui lava i le mea moni o le Instagram avatar e laʻititi lava, o lenei ata pepa e iloa manino, o lona uiga e tatau ona avea ma se uiga lelei ma fanaina i le malamalama lelei.
  • Vaʻai foi: Polokalama e faʻaleleia atili ai le lelei o ata

  • Aua neʻi i ai ni mea. O le ata faʻapipiʻi i luga o le avatar e laʻititi tele, o lea e tatau i tagata faʻaaogaina ona malamalama vave i le mea o loʻo faʻaalia i luga, o lona uiga e manaʻomia le ata o le minimalistic.
  • O se ata tulaga ese e tatau ona faʻaaogaina o se avatar. Aua le faʻaaoga ata mai le Initaneti, ia ua setiina o se avatar e afe ma afe o isi tagata faʻaaoga. Mafaufau o se avatar o lou igoa, o lea na o le tasi avatar tatau le tagata e malamalama vave ona malamalama le itulau o ai.
  • Ia talafeagai lelei foliga. Uma avatar Instagram e lapotopoto, o lona uiga e tatau ona amanaia lenei taimi. E fautuaina pe a e selesele le faʻatusa e ala i le faʻavasega i le faʻaaogaina o soʻo se mea e mafai ona faʻaaoga ai se ata e faʻaaoga e le komipiuta.
  • Vaai foi: Fausia se ata lapotopoto i Photoshop

  • Afai e iai sau tala faʻapitoa, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le tagavai o se avatar. Afai e leai se logo, e sili le tusiina lea, pe faʻaogaina soʻo se ata talafeagai e fetaui ma le autu o lau faʻamatalaga o lau faavae.

Sui le avatar

  1. Oe mafai ona suia le avatar pe afai e te alu i lau itulau faʻamau, ma kiliki ai i le ki Faʻatonutonu Faʻamatalaga.
  2. Oomi le ki "Suia le ata faʻapitoa".
  3. Filifili aitema "Filifili mai aoina", ona faʻatino lea ose ata mai le manatuaina o lau masini.
  4. Instagram o le a ofo atu e faʻatulaga le avatar. Oe manaʻomia, i le fuaina ma faʻagaioi le ata, tuʻuina i le nofoaga o loʻo manaʻomia i le lio, lea o le a avea o se avatar. Sefe suiga i le filifilia o le faamau Faia.

Fautuaga 3: taofi au ata ile sitaili

Uma le faʻaaogaina Instagram e fiafia e le gata i faʻamatalaga, ae o itulau matagofie foi. Vaʻai i tala lauiloa - toetoe o latou uma e tasi le sitaili o foliga faʻapitoa e vaaia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatonutonuina se ata ao leʻi lolomiina, e mafai ona e faʻaogaina le lava faʻamau pe faʻaopopo ni faʻavaʻa manaia, mo se faʻataʻitaʻiga, faia o le ata faʻataʻamilo.

Mo le faasaʻoina o ata, faʻataʻitaʻi talosaga nei:

  1. Vsco - O se tasi o tali sili mo le lelei ma le tele o faʻamama avanoa. O loʻo i ai se fausia-i totonu faʻatonutonu e faʻatagaina oe e faʻatonutonu oe lava le faʻatonutonuina o le ata i le faʻatinoina o tipiina, lanu faasaʻo, ogatasi ma isi togafiti;
  2. Sii mai le VSCO App mo le Android

    Sii mai le VSCO App mo iOS

  3. Afiafi - E taua tele lenei faʻatonutonu mo mafuaʻaga e lua: o loʻo i ai ni faʻamalamalamaga lelei, atoa ai ma le tele o ata manaia ata o le a faia lau itulau moni tagata taʻitoʻatasi.
  4. Sii mai Afterlight App mo Android

    Talia le Afterlight App mo iOS

  5. Maliu - O le talosaga mai Google e manatu o se tasi o sili sili ona lelei faʻataʻitaʻiga mo masini feaveaʻi. Lenei e mafai ona toe teuteu le ata i auiliiliga, faʻapea foi ma faʻaaoga meafaigaluega e faaleleia ai faʻaletonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga e toe faaleleia ai pulumu.

Sii mai le Snapseed polokalama mo Android

Sii mai Snapseed Polokalama mo iOS

Faitau foi: Meapueata talosaga mo Android

Ata lafoina i luga o le Instagram e tatau ona faʻamalieina aiaiga nei:

  • O ata e mafai ona maualuga lona lelei;
  • O ata taʻitasi e tatau ona pueina i se malamalama lelei. Afai e leai sau ata faʻapolofesa, taumafai e faʻavasega ata na pueina i se ao;
  • Leai se ata e tatau ona solia le sitaili o le laupepa.

A i ai se faʻatusa e le ausia nei faʻatonutonu, e sili atu pe a tape.

Meaalofa tupe 4: tusi agavaa ma manaia faʻamatalaga faʻamatalaga

O aso nei, o tagata faʻaaoga e fiafia foi i le faʻamatalaga i lalo o le ata, e tatau ona lanu, manaia, agavaʻa ma faʻamalosia fesootaiga i faʻamatalaga.

A tuʻufaʻatasia tusitusiga mo tusitusiga, o manatu nei e tatau ona mafaufau iai:

  • Tusitusi. A maeʻa ona tusi se pou, toe faitau ma faʻasaʻo ni mea sese po o ni mea sese ua maua;
  • Fausaga. Afai e umi le pou, e le tatau ona alu i tusitusiga mautu, ae tatau ona vaeluaina i parakalafa. Afai o loʻo i totonu o tusitusiga i lisi, ona mafai lea ona faʻailogaina i emoticons. Ina ia le faʻamatalaga o le a alu i totonu o tusitusiga mautu, ma mafaufauga fou uma amata i se laina fou, tusi le tusitusiga i se isi talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i nota, ona faʻapipiʻi lea o le iʻuga i Instagram;
  • Hashtags. Taʻitasi manaia pou e tatau ona vaʻaia le maualuga aofaʻi o tagata faʻaoga, e tele na faʻaopopoga hashtags i le pou faʻamatalaga. Ina ia le faʻateleina o hashtags e le fefefe tagata faʻaaoga, filifili ni upu autu i le tusitusiga ma le pauna faʻailoga (#), ma tuʻu le poloka o faʻailoga e agai i le faʻalauiloaina o le itulau pe i lalo ifo o le tusitusiga pe i se isi faʻaaliga i le pou.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona seti hashtags ile Instagram

O tuʻufaʻatasia o le tuufaatasiga o se faʻamatalaga i lalo o le ata na faʻamatalaina muamua i auiliiliga i luga o la matou upega tafaʻilagi, o lea matou te le taulaʻi atu i lenei mataupu.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona sainia se ata ile Instagram

Nei o fautuaga taua ia o le a fesoasoani e faatulaga tatau le itulau ile Instagram. O le mea moni, e iai ni tuusaunoaga mo soʻo se tulafono, o lea faʻaali lou mafaufau ma tofo i le filifilia o lau oe lava fuaitau mo se teuga tupe lelei.

Pin
Send
Share
Send