Faʻatuina se Tele2 USB modem

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le maualuga lauiloa o Tele2, o le toaitiiti fuainumera o tagata faʻaaogaina feaveaʻi 'Initaneti tautua i luga o se PC. Ui i lea, taʻitasi USB-modem o lenei tagata faʻatautaia e mautinoa le malupuipuia o le Initaneti ma ni tulaga fesuisuiai. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i avanoa e maua i luga o 3G ma 4G Tele2 masini.

Tele2 modem faʻatulagaina

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga o le modem USB seti, o le a matou avatu faʻataʻitaʻiga faʻatapulaʻa e masani ona setiina e ala i le masini e aunoa ma le faʻalavelave a tagata. Peitaʻi, o nisi o latou e avanoa mo le suiga i lau pule, e faʻaleaogaina le faamaoniga o le saʻo faʻagaioiga o le fesoʻotaʻiga.

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

I le faiga o le faʻaaogaina o le faʻapitoa 4G-modem Tele2, oe mafai ona puleaina e ala i le Upega Tafaʻilagi i se Initaneti suʻesuʻega, e ala i tala faatusa ma routers. I eseese faʻamatalaga o le firmware o le masini, o foliga mai o le faʻatonutonu laʻasaga eseese e ono eseese, ae le faʻatapulaʻa i mataupu uma e tutusa le tasi i le isi.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le Tele2 modem i le USB port o le komupiuta ma faʻatali i le aveʻesea.
  2. Tatala se browser ma ulufale i le tuatusi IP tuatusi i le tuatusi pa:192.168.8.1

    A mana e tatau, faʻapipiʻi le gagana Lusia o le Ofisa e ala i le mataʻu i lalo lisi i le pito i luga taumatau.

  3. I le amataga itulau, e tatau ona faʻamaoti lau faʻailoga PIN mai le SIM card. E mafai foi ona sefe i le siakiina o le pusa talafeagai.
  4. Alu i le tab i luga o le lisi luga "Tulaga" ma faʻalautele le vaega "Tautua". I le taimi o le suiga, o le a manaʻomia ona taʻu patino maipulepei ole igoa ole igoa ma le upega tafailagi.
  5. Itulau Sootaga Mobile E mafai ona e faʻagaoioia le tautua roaming.
  6. Filifili Faʻamatalaga o talaaga ma sui tulaga faʻataʻitaʻi i latou na maitauina e matou. Aua nei galo e fetaomi le faamau "Talaaga fou"e sefe ai le ie.
    • Talaaga Igoa - "Tele2";
    • Igoa ole Igoa ma Upu Faʻamatalaga - "afea";
    • APN - "initaneti.tele2.ee".
  7. I le faʻamalama "Network Fesootaiga" Faʻatumu fanua nei:
    • Faiga filifilia - "Naʻo le LTE";
    • LTE faasologa - "Lagolagoina uma";
    • Faiga Suʻesuʻe mo Fesootaiga "Taavale".

    Fetaomi faamau Apalaie sefe ai mea fou.

    Faʻaliga: Faʻatasi ai ma le poto masani i ai, e mafai foi ona faʻasaʻoina le puipuiga tulaga.

  8. Tatala vaega "Ofisa" ma filifili Toe toe fai. I le taomiina o le ki ole igoa e tasi, toe amata le modem.

A maeʻa ona toe amatalia le modem, o le a mafai ona faia se fesoʻotaʻiga, faʻapena ona manuia fesoʻotaʻiga i le Initaneti. Fuafua le tapulaʻa seti ma le mafai gafatia masini, ona uiga mafai eseese.

Filifiliga 2: Tele2 feaveaʻi paʻaga

E oʻo mai i le taimi nei, o le filifiliga lea e le talafeagai, talu ai o le Tele2 Mobile Partner program ua faʻapitoa lava mo 3G modems. Ae ui i lea, e ui lava i lenei mea, o le polokalama e faigofie ona faʻaaoga ma faʻataga oe e faʻatonutonu le tele o numera o fesoʻotaʻiga lautele.

Faʻaaliga: Aloaia, e le lagolagoina le polokalame e le Lusia.

  1. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ma tatalaina le Tele2 Mobile Partner, i le pito i luga, faʻalautele le lisi "Meafaigaluega" ma filifili "Filifiliga".
  2. Itulau "Lautele" E i ai faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina oe e pulea le amio o le polokalame peʻa e faʻaliliu le OS ma faʻafesoʻotaʻi le modem:
    • "Faʻalauiloa i le OS amata" - O le polokalama o le a faalauiloa faʻatasi ai ma le faiga;
    • "Faʻaititia matala i le amataga" - le polokalame faʻamalama o le a faʻaititia i le fata i le amataga.
  3. I le isi vaega "Tautua filifili filifiliga" mafai ona kiki "Dialup i le amataga". Faʻafetai i lea, pe a iloa se modem, o le a fesoʻotaʻiga Initaneti o le a otometi lava faʻavae.
  4. Itulau "Tusitusiga Savali" fuafuaina e fetuunai mataala ma feaveai nofoaga nofoaga. Fautuaina oe e te tuu se faʻailoga i autafa "Sefe i le lotoifale", ae o isi vaega e faʻatagaina ona suia i luga o lana pule.
  5. Alu ile tab "Faʻatulagaina Pulega"i le lisi "Igoa Igoa" sui le gaioiga faʻavavega o fesoʻotaʻiga. Le faia o seti fou, kiliki "Fou".
  6. Ona filifili lea o le faiga "Tautu" mo "APN". I le fanua fua, vagana "Igoa ole igoa" ma le "Upu Tomua"faʻaali mea nei:
    • APN - "initaneti.tele2.ee";
    • Avanoa - "*99#".
  7. Kiliki i luga o le ki "Avanoa", o le ae tatalaina alualu i luma tulaga. O i latou e tatau na suia e pei ona faʻaalia ile ata puʻeata.
  8. A maeʻa le faʻagasologa, sefe le seti i le oomiina le ki Ua lelei. O lenei gaioiga e tatau ona toe faia e ala i le faʻamalama talafeagai.
  9. Afai e te faia se talaaga fou ae e te le i fesoʻotaʻi i le Initaneti, filifili se fesoʻotaʻiga mai le lisi "Igoa Igoa".

Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou fesoasoani ia te oe i le faʻatulagaina o le Tele2 USB modem e ala i le Ala Mobile Paʻaga polokalama.

Faaiuga

I tulaga uma e lua, o le setiina o le saʻo tulaga o le a le avea o se faafitauli ona o tulaga masani uunaiga ma le mafai e toe setiina tapulaa. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaaogaina le vaega Fesoasoani pe faafesootaʻi mai matou i tala i lalo o lenei tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send