Faʻafefea ona maua se "kiliki" VKontakte

Pin
Send
Share
Send

VKontakte o se fesoʻotaʻiga agafesootai ma se puipuiga saogalemu maualuga ma se matua faʻaalia uiga agaʻi i tagata e faʻaaogaina. I lenei tulaga, o le pulega mai lava ile amataga seia oo mai i aso nei e faʻaauau pea ona faʻaogaina ni galuega fou e maua ai oe ma lau itulau nisi puipuiga.

I aso nei, toetoe lava o soʻo se galuega tele ua i ai lana lava VKontakte vaega ma, i le taimi lava e tasi, faʻatelega o faʻalapotopotoga pepelo. Ina ia taofia tagata mai le fesoʻotaʻiga ma vaega sese ma itulau, tagata taʻutaʻua lauiloa faia faʻamaonia tala.

Faʻaopopo se siaki tusi i le VK itulau

E ui lava i le faʻamaoniga faʻatonuga e mafai ai ona e faʻamaonia le umiaina o le itulau VKontakte, ae, i le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia oe e faia le tele o gaioiga ma, e sili ona taua, tuʻuina atu le tele o eseʻese faʻamatalaga. E le tatau ona le amanaiaina le mafai ona faʻamaonia na o laupepa e pa'ū i lalo o tulafono o le aloaia faʻamaonia.

E ui lava i faʻafitauli ma le faʻamaoniga aloaia o le itulau, ae o loʻo i ai lava isi auala e maua ai le manaʻo tele faʻailoga. Ae a, manatua e aunoa ma le auai patino o le pulega o le ae maua na o se pepelo siaki siaki e faʻailoa ai lou manaʻo mo isi tagata faʻaaoga e mafaufau le itulau e moni. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi e faʻatigāina faifai ia faia le tutusa.

Metotia 1: faʻailoga aloaia VKontakte

Latou tuuina atu se faʻailoga na i tagata taʻutaʻua, ma sili atu i latou ia latou itulau moni manaʻomia lenei faʻamaoniga. Mo se malamalama atoatoa o vaega uma o le tuuina atu o se siaki, e tatau ona e faʻamasani oe lava i le sili ona taua manaʻoga mo le tagata e ona le itulau faʻamaonia.
Tagata taʻutaʻua taʻutaʻua mafai ona maua se faʻailoga pe afai o lona lauiloa faʻalautele i se tasi pe sili atu o mea nei:

  • tusitusiga a le tagata lava ia Wikipedia;
  • lauiloa i le aufaasālalau (media);
  • faʻaaoga faʻamalosi o isi 'upega tafaʻilagi i luga ole Initaneti.

Faʻapena foi, mai se tagata e manaʻo e mauaina se faʻailoga aloaia VKontakte, e manaʻomia e mataitu pea lana itulau. Taofia le faasoasoaina o mea sese.

Faʻapipiʻi mea faʻatupu e le fautuaina foi!

Ole VKontakte standard e le mafai ona faʻamalosia atoatoa a latou galuega. O le mea lea, ua fautuaina e faʻafaigaluegaina au oe moderators pe faʻamutaina uma le avanoa e faʻaalia ma lafoina mo se lautele lautele o tagata VK.

I tua atu o vaega i luga, e faʻamaonia ai le teugatupe, faʻaopoopo mea faʻapitoa e faʻatagaina i luga o le itulau mo tagata faʻaoga, faʻamalosi:

  • O lau itulau e tatau ona faʻatumuina i le tele e mafai ai (filifiliga faʻaavanoa avanoa);
  • e tatau ona aofia ai ni ata a le tagata lava ia;
  • O le itulau e tatau ona faʻafouina soʻo;
  • Le numera o uo e tatau ona sili atu le numera o lesitala.

Ma le faʻamalieina atoatoa o mea uma o loʻo i luga, e mafai ona e mauaina le faʻailoga aloaʻia VKontakte. Ae ui i lea, o le mea e leaga ai, o le VK social network e le o iai lava se tautua faʻapitoa e iloiloina ai lau itulau.

Ina ia e mauaina le siaki e mafai ona e:

  • faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago;
  • tusi atu i VK sui patino, e ala i le feʻau totonu o auaunaga.

Naʻo le pulega e mafai ona faʻamaonia aloaia le itulau faʻaoga VK.com!

A maeʻa le finafinau ma le finafinau, o lau tusi talosaga o le a iloiloina. Afai o lau itulau e fetaui lelei manaʻoga, ia e le pine ae e mauaina le tulaga "Itulau faʻamaonia aloaia."

Metotia 2: siaki le itulau o VKontakte i ala o nuu

O lenei metotia e talafeagai mo na e faʻaaogaina tagata e le mafai ona latou tuʻuina i latou lava aloaʻia paʻu ona o le maualalo tulaga o le taʻutaʻua poʻo nisi o mafuaaga. I le taimi lava e tasi, le tele o tagata i totonu o agafesootai faʻaoga faʻaaoga lea auala.

A e vaʻai i se itulau faʻaoga ua i ai se faʻafeagai "Nofoaga o galuega" se setete siaki ua setiina, ia nofouta o lenei faʻamatalaga e mafai lava ona pepelo.

Le faia o se tulaga le faʻailoga faʻailoga VKontakte, faʻatino e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i lau VK itulau ma alu i le vaega "Vaega" i le vaega autu.
  2. Faʻaaoga le pa suʻe e ulufale ai i le fesili "O lenei itulau ua faʻamaonia aloaia.".
  3. Saili se kulupu ma toʻatele tagata ma o se siaki igoa i le igoa.
  4. E mafai foʻi ona e alu saʻo i se kulupu faapena ile fesoʻotaʻiga.

  5. Lesitala i lenei alalafaga i le kilikiina o le ki "Lesitala".
  6. Alu i lau itulau ma kiliki le ki i lalo o le ata faʻatulagaina Faʻatonutonu.
  7. Le isi, fesuiai i le laupepa "Galuega" i le itu taumatau o le itulau.
  8. I tafatafa o tusitusiga "Nofoaga o galuega" I totonu o le faʻapitoa fanua, faʻaofi le igoa o le sa maua muamua nuu "O lenei itulau ua faʻamaonia aloaia" ma filifili lenei vaega mai le lisi pa'ū.
  9. Fetaomi faamau Sefe.
  10. A uma lena, o le manaʻomia siaki faʻailoga o le a aliali mai i luga o lau itulau.

Lenei auala o le faʻatulagaina o siaki e na o le pau lea o galuega, e faʻaopopo atu i le faʻailoga aloaia mai le pulega.

O le aoga sili o lenei filifiliga e faʻapipiʻi se siaki tusi i luga o le itulau VK o le a mafai foi ona vaʻaia pe a e suʻea lau itulau tuʻusaʻo i lalo o le igoa. O faʻaletonu e aofia ai le toe faʻataʻitaʻia le tagata faʻaaoga i le VKontakte vaega i le kilikiina o lenei siaki.

Matou te avatu ia te oe le manuia i le faʻamaonia o au VK itulau!

Pin
Send
Share
Send