Faʻafefea ona sainia se ata ile Instagram

Pin
Send
Share
Send


Instagram nei o se tasi o sili ona lauiloa fesoʻotaʻiga lautele i le lalolagi, o le muamua manatu o le faʻasalalau o faʻailoga laiti sikuea. O nei aso, ua tele na faʻalauteleina le lautele o foliga o lenei tautua, peitaʻi o loʻo faʻaauau pea ona faʻasalalau e le au faʻasalalau tonu ata. O le aso o le a tatou vaʻai totoʻa i le ala e mafai ai ona sainia ata i lenei tautua.

O se pupula, manaia ma manatua pea faʻailoga mo poʻo luga o Instagram ata o se tasi lea o tulaga sili ona taua mo le faʻatumauina o se tagata lava ia pe faʻapitoa pisinisi faʻapitoa e tosina atu i le tosina mai o tagata fou maimoa ma tagata lesitala.

O le aso o le a tatou iloiloina ni filifiliga se lua mo le tuuina o se saini i luga o se ata - o le faʻaopopoina lea o se faʻamatalaga i le laiga faʻasalalau ma faʻavae taua i luga o mea o loʻo i totonu o tusitusiga ma le soʻona vaʻai le faaupuga i luga o le ata.

Faʻaopopo se faʻamatalaga mo ata i le Instagram

Tele o loʻo umia tala e le lava le faʻaeteeteina i le faʻaopopoina o se saini i le faʻasalalauga, lea ua matua le aoga: Instagram ua tumu i ata, o lea o tagata e sailia e le gata mo ata matagofie, ae o loʻo sailia foi le manaia o tusitusiga i mea e fautua atu pe uunaia oe e auai i le talanoaga o le mataupu.

Faʻaopopoina o ata mo le ata o loʻo faia i le tulaga o le faʻasalalauina o ata.

  1. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le ogatotonu laupepa o le tusi talosaga, ona filifili lea o se ata mai le ata pe puʻe se ata i luga o le mea pueata a le masini.
  2. Faʻasaʻo le ata ata i lou tofo, ona alu ai lea. Ile laasaga mulimuli o le lomia o se ata poʻo se video i le fanua Faaopopo Saini O le a manaʻomia ona e tusia ni tusitusiga pe faapipii mai le laupapa (pe a fai sa kopi muamua mai seisi apalai). Iinei, pe a talafeagai, hashtags mafai foi ona faʻaaogaina. Faʻamaeʻa le lolomiga i le kiliki i luga o le ki i le pito i luga taumatau "Faasoa".

Le a le mea e tusi i lalo o se ata ile Instagram

Afai o oe o se pule o se itulau lautele, o mea o loʻo faʻatautaia i se lautele lautele, ona, muamua lava, e taua mo oe e filifili i le autu o lau itulau (vaega).

O le mea moni a faʻapea o se tagata e lesitala ia te oe, o le a ia faʻaauau pea faʻamoemoe pou o se taiala faapena mai ia te oe. Afai na e lafoina muamua ata, ae aunoa ma faʻamatalaga, ia e le tatau ona o ese mai le saini mai le autu autu o lau blog.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e te malaga soʻo, faʻamatala auiliili i lalo o ata au manatu, mafaufauga ma mea moni e uiga i le atunuʻu fou. O le auai i se olaga galue malosi, e ono faʻaaoga e tagata asiasi lau itulau o se mea e unaʻia ai, o lona uiga e tatau ona e faʻasoa mai fautuaga e uiga i meaʻai, ola maloloina olaga, ma faʻamatala foi au oe lava faʻamatalaga i auiliili (e mafai ona vaevaeina i ni vaega ma lolomiina vaega taʻitasi i se isi pou).

E mafai ona e filifilia soʻo se autu mo le faʻamatalaga mo le lolomiga, ae a faʻaopopo se faʻamatalaga, e tatau ona e mulimuli i le tele fautuaga:

  1. Aua neʻi galo e uiga i le hashtags. O lenei mea faigaluega o se ituaiga faʻailoga lea e mafai ai e tagata faʻaogaina ona maua ata ata ma vitio.

    E mafai ona faʻaofi lelei le Hashtags i totonu o le tusitusiga, i.e. e tatau ona e faailogaina upu autu ma se grid (#), pe e alu e pei o se poloka ese i lalo o le tusi autu (o se tulafono, i lenei tulaga e faʻaaogaina hashtags e faʻalauiloa ai le itulau).

    1. Ile teine ​​lenei, e nofo lava ile USA, e talanoa ile mea moni manaia ole olaga i lenei atunuʻu. I lenei tulaga, o le faʻaupuga e ogatasi faʻatasi.
    2. Kulina blogs, o faleaiga iloiloga itulau, o loʻo fiafia lava i le au faʻaaogaina. I lenei mataupu, e manaia tala, ma faʻatagaina matou e faaiʻuga nofoaga e o iai i lenei faʻaiʻuga.
    3. E foliga mai ole faʻamatalaga e le oi ai ni faʻamatalaga aoga, ae o se fesili faigofie faʻamalosia tagata faʻaaoga e fesootaʻi ma le malosi i tala. I se faʻaopopoga, sa faʻasalalau foi seisi itulau faʻasalalau i lenei mea.

    Matou te faia le saini i luga o le ata

    O le isi vaega o auivi o le taimi e tu saʻo ai le tusitusiga i luga o le ata. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o le built-in Instagram meafaigaluega o le a le aoga, o lea o le a tatau ai ona e mafaufau i le faʻaogaina o auaunaga faʻaopopo.

    E mafai ona e tuʻuina i luga o le ata se ata i ni auala se lua:

    • Faʻaaogaina faʻapitoa apalai mo telefoni poto poʻo komipiuta;
    • Faʻaaogaina auaunaga i luga ole laiga.

    Na matou tuʻu le tusitusiga i luga o le ata mai le telefoni

    O lea la, afai e te filifili e faʻatino le faʻatulagaina manaʻomia i luga o lau telefoni, e mautinoa lava e tatau ona faʻaaoga se faʻapitoa talosaga. O le aso, mo tulaga faʻapipiʻi uma feaveaʻi, o loʻo i ai se lautele lautele o ata faʻapitoa polokalame, e faʻatagaina ai foʻi oe e soʻona faʻaalu tusitusiga.

    O le a tatou iloiloina le faʻagasologa atili o tusitusiga overlay faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le PicsArt talosaga, lea na atiae mo le Android, iOS, ma Windows faʻagaoioia faiga.

    Sii maia le PicsArt Polokalama

    1. Faaoso le PicsArt app ona fai lea o se laititi lesitala faʻaaoga lau tuatusi imeli poʻo le i ai nei Facebook tala.
    2. Ina ia maeʻa le lesitala o le ae manaʻomia e filifili ia le itiiti ifo ma le tolu mea e fiafia i ai.
    3. Amata teuteu le ata i le kiliki i luga o le ogatotonu o le faʻailoga ma se faʻailoga faaopoopo ma filifiliina "Faʻatonutonuina".
    4. A e filifilia se ata mai le potu mea ata, o le a tatalaina i le faigaluega faamalama. I le pito i lalo o le faamalama, filifili le vaega "Tusitusiga", ma lolomi i le gagana e te manaʻo ai.
    5. O le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le teuteuga. Oe o le a mafai ona suia le faatanoa, lanu, tele, nofoaga, manino, ma isi. A faia uma suiga talafeagai, popo i le pito i luga taumatau o le aikona ma le kiliki.
    6. Filifili le siaki siaki aikone toe faʻamaeʻaina le ata teuteuga. I le isi faamalama, filifili le faamau "Tagata Lava".
    7. Filifili le mea e ave iai le ata. E mafai ona sefe i le masini ile kiliki i le ki "Ata", pe tatala vave ile Instagram.
    8. Afai e te filifilia le Instagram, ona sosoʻo lea ma le isi taimi o le a matala le ata i le apalai tusi apalai, o lona uiga e tatau ona e faʻatumu le faʻasalalauga.

    Na matou tuʻu le tusi i luga o le ata mai le komepiuta

    I le mea e tupu ai e tatau ona e faʻatonutonu ata i lau komupiuta, o le auala sili ona faigofie e faʻamaeʻaina ai le galuega o le faʻaaoga lea o tautua i luga ole laiga e galue i soʻo se browser.

    1. I le ma faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaogaina le tautua i luga ole laiga a le Avatan. Ina ia faia lea, alu i le itulau tautua, faʻapipiʻi i le faʻamau Faʻatonutonu, ma filifili ai lea "Komepiuta".
    2. O le Windows Explorer o le a aliali mai ile mata, lea e te manaʻomia ai le filifilia o le manaʻo snapshot.
    3. O le isi taimi, o le ata filifilia o le a faʻaalia i le faatonu faamalama. Filifili le laupepa i le pito i luga o le faamalama "Tusitusiga", ma i le itu tauagavale i le fanua avanoa ulufale le tusitusiga.
    4. Kiliki le ki Faaopopo. O le tusitusiga e faʻaali vave lava i luga o le ata. Faʻatonutonu i lau pule, filifilia le talafeagai font, fetuʻunaʻi le lanu, tele, nofoaga i luga o le ata ma isi tapulaa.
    5. A maeʻa ona faʻatonutonuina, i le pito i luga taumatau o le faatonu faʻamalama, filifili le faʻamau Sefe.
    6. Seti le igoa o le faila, pe a tatau ai, suia le faʻatulagaina ma uiga lelei. Mulimuli ane kiliki i le ki. Sefe, ma ona faamaoti lea i luga o le komepiuta le faila o le mea o le a tuu ai ata.
    7. E tatau lava ona e faʻaliliu le faila i lau smartphone e lolomi i luga o le Instagram, pe tuʻu vave ese mai lau komepiuta.

    Pau lava lena i luga o le autu.

    Pin
    Send
    Share
    Send