Faasalalauga musika ala Skype

Pin
Send
Share
Send

O le Skype talosaga e le gata mo fesoʻotaʻiga i le masani lagona o le upu. I ai, e mafai ona lafoina faila, faasalalauina vitio ma musika, lea e toe faʻamamafaina ai le lelei o lenei polokalame nai lo analog. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻasalalau musika e faʻaaoga ai Skype.

Faasalalauga musika ala Skype

Ae paga lea, e leai se mea faigaluega Skype e faʻasalalau ai musika mai se faila, pe mai i le upega tafailagi. O le mea moni, e mafai ona e faʻaliliuina au tautalaga latalata ile masini faʻaleotele ma faʻasalalau faʻasalalau. Ae, e le mafai faʻamalieina le leo lelei lagona o le a faʻalogo. E le gata i lea, latou te faʻalogoina leo vaega lona tolu ma talanoaga e tupu i lou potu. O le mea e malie ai, e iai auala e fofo ai le faʻafitauli e ala i le vaega lona tolu talosaga.

Metotia 1: Faʻapipiʻi Virtual Audio Cable

Fofo le faʻafitauli ma tulaga maualuga musika e tafe i Skype o le a fesoasoani i se tamai talosaga Virtual Audio Cable. O le ituaiga lea o le virtual cable poʻo le virtual microphone. O le mauaina o lenei polokalame i luga o le Initaneti e faigofie tele, ae o le sili fofo o le o le asiasi lea i le tulaga aloaia itulau.

Sii mai Virtual Audio Cable

  1. A uma ona matou siiina le polokalame faila, o se tulafono, e maua i totonu o le faʻamaumauga, tatala le faʻamaumauga lea. Fuafua i le loloto le loloto o lau sisitema (32 pe 64 faagutu), tamoʻe le faila setiina pe setiina64.
  2. E aliali mai se faʻatalanoaga pusa e ofoina atu e aveese faila mai le faila. Kiliki le ki "Aveese mea uma".
  3. Le isi, ua valaʻauina i tatou e filifili se faʻamaumauga mo le aveeseina o faila. E mafai ona e tuu i le le masani. Kiliki le ki "Aveese".
  4. Ua iai i le faila na aveeseina, tamoʻe le faila setiina pe setiina64, fuafua mai ile faʻatulagaina o lau polokalame.
  5. I le faagasologa o le faapipiiina o le talosaga, se matala matala le mea tatou te manaʻomia e malilie i le laisene tuutuuga i le kilikiina o le faamau "Ou te talia".
  6. Ina ia mafai ona tuʻusaʻo faʻapipiʻi le apalai, i le faʻamalama e matala, kiliki i le ki "Faapipiʻi".
  7. Ina ua mavae lena, o le faʻapipiʻi o le talosaga amata, atoa ai ma le faʻapipiʻiina o avepasi talafeagai i le faʻagaioiga sisitema.

    Ina ua uma ona faʻamauina Virtual Audio Cable, taumatau-kiliki i luga o le failauga aikona i le faʻasalalauga vaega o le PC. I le anotusi menu, filifili "Taʻalo Taaloga".

  8. E matala se faʻamalama ma se lisi o mea e alu i tua. Pei ona outou vaʻai, i le tab "Taʻalo" ua i ai se tusitusiga "Laina 1 (Virtual Audio Cable)". Ona taumatau kiliki ma seti le tau Faʻaogaina.
  9. A uma lena, alu i le tab "Faamaumauga". Lenei, faʻapena foʻi le valaʻau i luga le lisi, matou setiina foʻi le tau i le igoa Laina 1 Faʻaogainape afai e le o tofi ia i latou. Ina ua mavae lena, toe kiliki i le igoa o le masini komepiuta Laina 1 ma filifili le aitema i le anotusi menu Meatotino.
  10. I le faʻamalama e matala, i le koluma "Taalo mai lenei iunite" filifili mai le lisi i lalo Laina 1. Ina ua mavae lena, kiliki i le faamau "Ua lelei".
  11. Le isi, alu saʻo i le Skype polokalama. Tatala le vaega vaega "Meafaigaluega", ma kiliki i luga o le aitema "Faʻatulaga ...".
  12. Ona, alu lea i le vaega "Puipuiga leo".
  13. I le tulaga poloka Masini leo faaleotele leo i le fanua mo le filifilia o se mea puʻe masini mai le lisi pa'ū i lalo, filifili "Laina 1 (Virtual Audio Cable)".

Ole taimi nei o lau talanoaga o le a lagona mea uma e tasi o au failauga o le a lolomiina, ae na o, ina ia talanoa, tuusao. E mafai ona e faʻatinoina le musika i luga o soʻo se mea e puʻeina ai le leo i luga o lau komepiuta ma, e ala i le faʻafesoʻotaʻiina le tagata o loʻo e talanoa iai poʻo le vaega o tagata o loʻo e talanoa iai, amata le faʻasalalauga musika.

Ma le isi, le siakiina o le aitema "Faataga otometi masini faaleotele leo" E mafai ona mafai fetuutuunai lima le leo o le tufatufaina musika.

Ae paga lea, o lenei auala e iai ni faʻaletonu. Muamua lava, o le mea lea o le a le mafai ona talanoa ai le tasi ma le isi, talu ai o le itu e faʻalogologo na o le a faʻalogologo musika mai le faila, ma o mea e maua mai le leo i fafo atu (failauga po o headphone) o le a o le mea moni o le a tapeina mo le feaveaʻi itu i le taimi o faʻasalalauga.

Metotia 2: faaaoga Pamela mo Skype

A o se vaega o le faʻafitauli i luga o loʻo mafaia e ala ile faʻapipiʻi nisi polokalama. O loʻo tatou talanoa e uiga i le polokalame Pamela mo Skype, o se faʻapitoa o mea faʻatonutonu fuafuaina e faʻalautele le aoga o Skype i ni itu e tasi i le taimi e tasi. Ae o le a ia naunau ia i tatou na o tulaga o le ono mafai ona faʻatautaia le faʻasalalauga o musika.

Oe mafai faʻatulaga le faʻasalalauga o faʻasalalauga o musika fatuga i Pamela mo Skype e ala i se meafaigaluega faapitoa - "Le Manaia Emosi Tagata". O le galuega autu o lenei meafaigaluega o le momoli atu o lagona i se seti o faila leo (patipati, mapuea, talipalau, ma isi) i WAV foliga. Ae o le Sound Emotion Player, e mafai foʻi ona e faʻaopopo faila masani o musika i le MP3, WMA ma le OGG, o le mea lena matou te manaʻomia.

Sii mai Pamela mo Skype

  1. Faaoso Skype ma Pamela mo Skype. I le lisi autu o Pamela mo Skype, kiliki i luga o le aitema "Meafaigaluega". I le lisi drop-down, filifili le tulaga "Faaali lagona taʻalo".
  2. Amata Window Lelei lagona faʻaalo. Ae tatou te lei tatalaina se lisi o faila leo ua fuafuaina. Tusi i lalo. I le pito i lalo o lenei lisi o se ki Faaopopo i foliga o se koluse lanumeamata. Kiliki i luga. A matala menu tatalaina, e aofia ai o mea e lua: Faaopopo Loa lagona ma le "Faaopopo faila ma lagona". Afai o oe o le a faʻaopopo seisi vavaeʻese faila, ona filifili lea o le filifiliga muamua, pe a fai o loʻo iai sau oe vaʻa ma se muamua tapenapena seti o pese, ona taofi lea ile palakalafa lona lua.
  3. Ua matala matala Avetaavale. I totonu oe manaʻomia e te alu i le faʻatonu o loʻo iai le faila faila poʻo le faila ma le musika. Filifili se mea ma kiliki ile ki "Tatala".
  4. Pei ona outou vaʻai, i le uma o nei gaioiga, o le igoa o le faila filifilia o loʻo faʻaalia i le faamalama Lelei lagona faʻaalo. Ina ia taʻalo, faʻaluaina le kiliki i le itu tauagavale o loʻo i luga o le igoa.

Ina ua mavae lena, o le musika musika o le a amata ona taʻalo, ma o le leo o le a faʻalogoina e tagata uma e lua.

I le tulaga tutusa, e mafai ona e faʻaopopo isi musika fatuga. Ae o lenei auala e iai foi ona sese. Muamua lava, o le le lava lea o le tomai e fausiaina ai taʻaloga. O le mea lea, o faila uma e tatau ona faʻasalalauina faʻasolosolo. E le gata i lea, o le fua faʻatau mai a Pamela mo Skype (Faʻavae) e maua ai naʻo le 15 minute o faʻasalalauga taimi i le vasega. Afai e manaʻo le tagata faʻaaogaina e aveese lenei faʻatapulaʻa, ona tatau lea ona ia faʻatauina se totogi totogi o le Professional.

Oe pei ona e vaʻai, e ui lava i le mea moni e le o tuʻuina mai meafaigaluega masani Skype mo le lafoina o musika i tagata faʻasalalau mai le Initaneti ma mai faila o loʻo i luga o le komepiuta, e mafai ona e faʻatulagaina sea faʻasalalauga pe a e manaʻo ai.

Pin
Send
Share
Send