Voxal Leo Suiga 2.00

Pin
Send
Share
Send

Polokalama i aso nei faʻatagaina oe e faia ni mea se tele: matamata ata tifaga luga o le initaneti, faʻalogo i musika, tusi ata, tusia fale. O se tasi o ituaiga o faʻafitauli o aso nei o polokalame mo le suia o leo. E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo faʻafiafiaga ma uo, ma i gaioiga faʻapitoa.

Voxal Voice Changer e patino i na polokalame. Faatasi ai ma le fesoasoani a Voxal Voice Changer, e mafai ona e faia se tala malie i au uo i taimi o fesoʻotaʻiga leo i luga o le Initaneti, pe tuʻuina atu i lou leo ​​le leo o loʻo manaʻomia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona toe suia lou leo ​​ma faʻaopopo nisi o aʻafiaga ia faʻamaumau ai se apili aloaia. Poʻo le ula o uo i le avea oe o se fafine tamaʻitaʻi leo ma faʻaali pei o se teine. Le aotelega o le Voxal Voice Changer e faʻatapulaʻaina e le na o ou mafaufauga.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: O isi polokalame mo le suia o le leo i le masini leo

O le polokalama e leai se totogi pei o le AV Voice Changer Diamond poʻo le Scramby ma o loʻo iai lona aulelei, faʻaoga-fesoʻotaiʻi fesoʻotaʻiga.

Suia le leo ma faʻaopopo aafiaga

I le Voxal Voice Changer, e mafai ona sui lou leo. O suiga o leo e faia i le foliga o se filifili o plug-in effects. Le faitotoʻa o loʻo i luga aʻe. Ona sau ai lea o le aʻafiaga muamua, lalo ifo o le isi, ma faapena atu lava seia oʻo i le faʻaiuga mulimuli. O le taunuʻuga, o se leo suia.

Oe mafai ona filifili se tasi o filifili ua leva ona fauina mo le suia o lou leo, pe fai sau oe lava ala i le faʻaopopoina o mea taua. A o i ai nei aʻafiaga: faʻatulagaina le leo, faʻavasegaina faʻamau, tremolo leo, ma isi.

E tofu lava le aafiaga ma se fetuʻutuʻuga o faʻatulagaina, o lea e mafai ai ona e filifili le leo saʻo ma le maualuga. O le filifiliga o le leo manaʻomia o le a fesoasoani i le mafai ona toe suia wiretap lou leo.

Talaaga leo overlay

O le leo i tua atu o le a fesoasoani e fausiaina se ata i luma o lau talanoaga oe o oe i se mea mamao i fafo atu o le taulaga i le natura pe faʻapea foi - i totonu o le kalapu pisapisao po o se konaseti. O le mea autu o le filifilia o le saʻo faila faila.

Pisa faʻaitiitia

E mafai e le polokalame ona taofiofi le leo i tua o le masini leo leo, e matauina aemaise lava pe a faʻaogaina meafaigaluega taugofie. Lenei o le a faʻaleleia atili ai le lelei leo e oʻo lava i taugofie telefoni.

Leo pueina

E mafai ona puʻeina lou leo ​​suia e faʻaaogaina ai le Voxal Voice Changer built-in faʻamaumauga galuega. O faila puʻe ua puʻeina e teu i WAV format.

Tulaga lelei o Voxal Voice Changer

1. Le polokalame manaia polokalame. Latalata ane nofoaga o faʻamau ma seti;
2. Tele numera o aafiaga eseese;
3. E leai se totogi o le polokalama.

Leaga o Voxal Voice Changer

1. Leai se faʻaliliuga i le Lusia.

Voxal Voice Changer o se tasi o le maualuga-lelei ma faʻapitoa leo leo changer fofo. O le malamalama fua e mafai ai ona e mafaufau pe faʻafefea ona galue i le polokalama, tusa lava pe e te le iloa lelei Igilisi.

Sii maia le Voxal Voice Changer mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.75 mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

AV Leotele Suiga Diamond Malie leo Le leo malu Faʻafefea ona suia loʻu leo ​​i luga ole Skype. Vaʻaiga lautele i nisi polokalame

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Voxal Voice Changer o se lelei polokalama mo le suia o leo i le moni taimi faʻaaogaina eseese aafiaga ma faamama aofia ai i lona tuʻufaʻatasia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.75 mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: NCH Polokalama
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.00

Pin
Send
Share
Send