Faʻafefea ona tape le komipiuta ile Windows 8

Pin
Send
Share
Send

O le Windows 8 o se matua fou ma e le pei o lona muamua faʻagaioiga faiga. Microsoft faia le valu, taulaʻi i luga masini tago, o le tele o mea masani ua suia. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, tagata faʻapitoa na le maua se lisi faigofie "Amata". I le itu lea, na amata ona fesiligia ni fesili e uiga i le tape o le komipiuta. I Mea uma "Amata" na mou atu, ma faatasi ai ma le faʻailoga o le faʻamuta na mou atu foi.

Faʻafefea ona faʻatumu le galuega i le Windows 8

O le a foliga mai e mafai ona faigata ona tape le komepiuta. Ae le o mea uma e matua faigofie, aua o le au atiaʻe le fou taʻavale faiga ua suia lenei faiga. O le mea lea, i la matou tusitusiga o le a matou iloiloina ni auala e mafai ai ona e tapunia le faiga i le Windows 8 po o le 8.1.

Metotia 1: Faʻaaoga le Charms Menu

O le tulaga masani e tape le komepiuta o le faʻaogaina lea ole panel "Manaia". Valaau lenei lisi faʻaaoga le keyboard pintasan Manumalo + i. O le ae vaʻai se faʻamalama ma le igoa "Tapulaa"lea e te maua ai le tele o faʻatonutonu. I latou, o le ae mauaina le pule faamau.

Metotia 2: Faʻaaoga Hotkeys

Masalo na e faʻalogo i faʻailoga o le keyboard Alt + F4 - e tapunia uma faʻamalama matala. Ae i le Windows 8, o le a faʻatagaina foʻi oe e tapunia le faiga. Na o le filifili o le gaioiga manaʻo i le mataʻu i lalo lisi ma kiliki Ua lelei.

Metotia 3: Manumalo + X Menu

O le isi filifiliga o le faʻaaoga lea o le lisi Manumalo + x. Faasolo i le ki faailoa ma i le anotusi menu e aliali mai, filifili le laina "Tapeina pe tape fafo". E tele filifiliga o le a aliali mai, lea e mafai ona e filifilia se tasi e te manaʻomia.

Faiga 4: lokaina lau

E mafai foʻi ona e alu ese mai le loka mata. O lenei metotia e seasea faʻaaogaina ma e mafai ona e faʻaogaina pe a e ola i le masini, ae na filifili ai e toe tolopo mea seʻia oʻo mulimuli ane. I le pito i lalo taumatau o le loka mata, o le ae mauaina le tapuni aikona. A manaʻomia, o oe lava e mafai ona valaʻau i luga lenei faʻamalama e faʻaoga ai le keyboard shortcut Manumalo + l.

Manaia!
O le a e mauaina foi lenei ki i luga o le puipuiga seti puipui, lea e mafai ona valaʻauina e se lauiloa faʻatasia Ctrl + Alt + Del.

Metotia 5: Faʻaaoga le "Command Line"

Ma o le auala mulimuli o le a tatou vaʻaia o le tape lea o le komipiuta faʻaaogaina "Faʻatonu laina". Valaʻau le faʻafilemu i soʻo se auala e te iloa (faʻaaogaina "Saili", ma ulufale atu i le tulafono lea iina:

tapuni / s

Ma kiliki Ulufale.

Manaia!
Le lava lea faʻatonuga e mafai ona ulufale i le tautua. "Tamoe"lea e taʻua e le komiti poloka auala Manumalo + r.

E pei ona e vaʻai, e leai lava se mea e faigata i le tapunia ai o le faiga, ae a, o mea moni lava, o nei mea e fai sina le masani ai. O metotia uma na talanoaina i luga o galue e tutusa lava ma tapuni le komipiuta ia saʻo, aua neʻi e popole e iai se mea o le a faʻaleagaina. Matou te faʻamoemoe na e aʻoaʻoina se mea fou mai la matou tala.

Pin
Send
Share
Send