Faʻafefea ona tatala le lesitala faatonu i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O le lesitala o le mea moni o le faʻavae o le faʻagaioiga aiga Windows. O lenei faʻatulagaina o loʻo i ai faʻamaumauga e faʻauigaina uma faʻavaomalo ma le lotoifale faʻatulagaina mo tagata taʻitasi ma mo le faiga atoa, fetuʻutuʻunaʻi avanoa, ua i ai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o faʻamaumauga uma, faʻaopoopoga ma la latou lesitala. Mo avanoa talafeagai i le resitala, o tagata atiaʻe mai Microsoft na saunia se mea talafeagai e taʻu o Regedit (Registry Edit - registry editor).

O lenei polokalame mo polokalame e atagia mai ai le resitala atoa i totonu o se laʻau, o loʻo iai se ki i se faila ma e iai lona faʻamatalaga tuʻufaʻatasi. E mafai e le Regedit ona suʻe se mea patino i totonu o le lesitala atoa, faʻatonutonu ni mea o loʻo i ai nei, e fatuina ni mea fou pe tape foʻi na e le o toe manaʻomia e le tagata poto.

Tatala le lesitala faatonu i luga o le Windows 7

Pei lava ose polokalame i luga ole komupiuta, e iai le faila faʻatonu a le regedit, pe a amatalia, e aliali mai le lesitala faʻatonutonu. E mafai ona e ulufale i ai i ni auala se tolu. Ae ui i lea, e tatau ona e mautinoa o le tagata na filifili e faia suiga i le resitala e iai aia tatau pe o le pule - o tulaga masani e le lava e le lava e teuteu ai tulaga i se maualuga maualuga.

Metotia 1: Faʻaaoga le amataga Menu Suʻesuʻe

  1. I le pito i lalo tauagavale i luga o le lau e tatau ona e kiliki tasi faʻatasi ma le agavale agavale i luga o le ki "Amata".
  2. I le faʻamalama e matala, i le laina suʻesuʻe, o loʻo i lalo, e tatau ona e ulufale i le upu "Regedit".
  3. I le pito i luga o le Amata faamalama, i le polokalama vaega, tasi le taunuuga o le a faʻaalia, lea e tatau ona filifilia ma le tasi kiliki o le agavale isumu agavale. Ina ua mavae lena, tapuni le Amata faamalama, ma tatalaina le Regedit polokalama.

Metotia 2: faʻaaoga le Explorer e te sao sao ai i le faʻafoeina

  1. Faalua-kiliki i luga o le 'auala' alo "Lau komepiuta" pe o se isi auala e alu ai i totonu o le Explorer.
  2. E tatau ona e alu i le faʻasinoC: Pupuni. E mafai ona e sau ii ma le lima pe kopi le tuatusi ma faapipii i totonu o se faʻapitoa fanua i le pito i luga o le Explorer faamalama.
  3. I le faila e matala, o faʻamaumauga uma o loʻo i le faʻasologa o mataʻitusi. Oe manaʻo e tusi i lalo ma suʻe se faila ma le igoa "Faʻatonutonuina", kiliki lua-kiliki, ona tatala ai lea o le lesitala faatonu faamalama.

Metotia 3: faʻaaoga se keyboard faʻapitoa auala 'alo

  1. I luga o le keyboard, tuʻu vave faʻamau na ki "Manumalo" ma le "R"fausia se tuufaatasiga faapitoa "Manumalo + R"matala meafaigaluega valaauina "Tamoe". O se tamai faamalama o le a matala i luga o le lau ma se saili fanua lea e te manaʻo e tusi ai le upu "Faʻatonutonuina".
  2. Ina ua uma kiliki i le ki Ua lelei se faamalama "Tamoe" e tapunia, ae sui le lesitala faatonu e tatalaina.

Ia e faʻaeteete tele pe a fai ni suiga i le resitala. Tasi le gaioiga sese e mafai ona faʻatupu ai le faʻaletonu atoatoa o le faʻagaioiga poʻo se vaega o lona faʻalavelaveina. Ia mautinoa e toe lagolago le lesitala ao leʻi suia, faia, pe soloia ki.

Pin
Send
Share
Send