Faʻafefea ona fatuina se komipiuta komipiuta 'auala?

Pin
Send
Share
Send

O le leai poʻo le mou atu o le browser auala 'alo mai luga o le komepiuta o se masani masani faʻafitauli. Lenei mea e mafai ona tupu ona o le le saʻo le faamamaina o le PC, faʻapea foi pe a fai e te leʻi siakiina Fausia auala 'alo i le taimi e tuʻuina ai le browser. E masani lava ona mafai ona foia lenei faigata e ala i le fatuina o se upega tafailagi fou fesoʻotaʻiga faila faila.

Fausia se browser auala 'alo

O lenei o le a tatou iloiloina le tele o filifiliga mo le auala e faʻapipiʻi ai se pepa fesoʻotaʻiga i luga o le laupepa (desktop): e ala i le toso poʻo le tuu ifo le seisi i le mea e manaʻomia.

Metotia 1: auina mai se faila faʻasino atu i le tagata suʻesuʻe

  1. E manaʻomia lou sailia o le tulaga o le browser, mo se faʻataʻitaʻiga Google Chrome. Ia faia lenei mea, tatala "O lenei komepiuta" faʻaauau i le tuatusi:

    C: Polokalama faila (x86) Google Chrome Talosaga chrome.exe

  2. E mafai foi ona e mauaina le Google Chrome faila pei o lenei: tatala "O lenei komepiuta" ma ulufale i le sailiga fanua "chrome.exe",

    ma kiliki "Ulufale" pe saili le faʻamau.

  3. I le mauaina o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe, kiliki i luga o le ki taumatau ki ma filifili i le anotusi menu "Lafo"ma ona palakalafa "Desktop (faia se auala 'alo)".
  4. O le isi filifiliga o le na ona toso ma togi le apalai "chrome.exe" i le laulau.
  5. Metotia 2: faia se faila e faasino i le tagata suʻe

    1. Taumatau-kiliki i se avanoa gaogao o le laulau ma filifili Faia - Faʻatasani.
    2. O le a aliali mai se faʻamalama i se mea e tatau ona e faʻataʻitaʻia ai le nofoaga o loʻo iai le mea faitino, i la matou mataupu, le Google Chrome browser. Fetaomi le faamau "Vaʻaiga lautele".
    3. Tatou mauaina le nofoaga o le browser:

      C: Polokalama faila (x86) Google Chrome Talosaga chrome.exe

      Matou te kiliki Ua lelei.

    4. I le laina matou te vaʻaia le ala na matou faʻataʻitaʻia ile browser ma kiliki "Le isi".
    5. O le a musuia oe e sui le igoa - tusi Google Chrome ma kiliki Faia.
    6. O lenei i le potu faigaluega e mafai ona e vaʻaia le gaosia kopi o le 'upega tafaʻilagi browser, sili atu le saʻo, o se auala' alo e faʻavave vave.
    7. Lesona: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le auala 'alo "O Laʻu komipiuta" i le Windows 8

      O lea na matou vaʻai atu i auala uma e fai ai se auala 'alo i le upega tafailagi i luga o le laupepa. Mai le taimi nei, o lona faʻaaogaina o le a faʻatagaina oe e vave faʻalauiloa le browser.

      Pin
      Send
      Share
      Send