Faʻafefea ona foia le faʻaletonu "process com.google.process.gapps taofia"

Pin
Send
Share
Send


Afai o le feʻau "O le faʻagaioiga com.google.process.gapps taofia" o loʻo aliali mai i luga o le faʻamalama o le telefoni Android ma se tulaga matauʻa, o lona uiga e leʻi maua e le tino se faʻalavelave malie.

Ole tele o taimi, o le faʻafitauli e aliali mai pe a maeʻa le maeʻa o se taua taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga o tuʻufaʻatasiga poʻo se polokalame ole faʻafouga o polokalama sa faʻalavelaveina faʻapea. Eseʻesega ituaiga tolu-vaega polokalama faʻapipiʻiina i luga o le masini mafai foi ona faaosofia se mea sese.

Le sili ona ita - o se feʻau e uiga i se faʻaletonu e mafai ona tupu tele taimi ma ua amata ai ona faigata ona faʻaaogaina le masini.

Faʻafefea ona e aveeseina mai o lea sese

E ui lava i faigata uma o le tulaga, o le faafitauli e foia faigofie. O le isi mea o le lautele lea auala e faʻaaogaina i mataupu uma o sea faʻaletonu e le o iai. Mo le tasi tagata e faʻaaogaina, e mafai ona aoga se auala e le aoga tele mo se isi.

Ae ui i lea, o tali uma matou te ofoina atu e le aveina oe le tele o taimi ma e matua faigofie, pe a fai e le muamua.

Metotia 1: Faʻamamaina o Google Services Cache

O le taatele faiga masani e tuʻu ese ai mea o loʻo i luga, o le fufuluina o le cache o le Google Play Services polokalama faʻapitoa. I tulaga e seasea lava, e mautinoa lava fesoasoani.

  1. Ina ia faia lea, alu i le "Tulaga" - "Talosaga" ma saili i le lisi o mea faʻapipiʻi polokalame Google Play Auaunaga.
  2. Ma le isi, i le tulaga o le Android lomiga 6+, o le a tatau ona e alu i "Mea teu".
  3. Na o le kiliki Tapē le Cache.

E matua faigofie le auala, e pei ona taʻua i luga, e faigofie lava, ae i nisi taimi e mafai ona aoga.

Metotia 2: amata auaunaga le atoatoa

O lenei filifiliga o le a fetaui ma le tele o tagata faʻaaoga oe na iloa ua le aoga. O le fofo i le faafitauli i lenei mataupu o le sailia o le taofia auaunaga ma faʻamalosia i latou e amata.

Ia faia lenei mea, na ona e alu i le "Tulaga" - "Talosaga" ma see atu i le iʻuga o le lisi o mea faʻapipiʻi polokalama. Afai o le masini na faʻaletonu auaunaga, e mafai ona maua tonu i latou "i le fue."

O le mea moni, i lomiga o Android, amata i le lona lima, o lenei faʻagaioiga e pei ona taua i lalo.

  1. Ina ia faʻaalia uma polokalama, aofia ai ma polokalama polokalama, i le faʻasologa lisi ma se lisi o talosaga i le lisi o filifiliga sili atu (elips i le taumatau pito i luga), filifili "Faʻagasologa o gaioiga".
  2. Ona tusi lea ma le faʻaeteete le lisi i le saʻiliga o tautua faʻafitauli. Afai tatou te vaʻaia le tusi faʻailoga ua le atoatoa, alu i ona tulaga.
  3. E tusa ai, e amata lenei auaunaga, kiliki i le faʻamau Faʻataga.

    E le afaina foi le tape o le apalai cache (vaʻai auala 1).
  4. Ina ua maeʻa lena mea, matou toe faʻafou le masini ma fiafia i le leai o se faʻalavelave sese.

Afai o nei gaioiga e leʻi aumaia ai le manaʻoga, e aoga le alu i nisi auala faʻaoga

Metotia 3: toe setiina tusi talosaga

Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le muamua faʻafitauli filifiliga, o le mulimuli lea "olaola" aʻo leʻi toe faʻaleleia le tino i lona tulaga muamua. Le metotia o le toe setiina o le tulaga o talosaga uma faʻapipiʻi i luga o le masini.

Ma le isi, e leai se mea faigata.

  1. I le tusi talosaga, alu i le lisi ma filifili Toe seti tulaga.
  2. Ma, i le faamalama faamauga, matou logoina e uiga i fea tapulaa o le a toe setiina.

    Ina ia faʻamaonia le toe setiina, kiliki Ioe.

A maeʻa le toe setiina gaioiga, e aoga le toe osia o le masini ma siaki le faiga mo le toilalo o loʻo tatou mafaufauina.

Faiga 4: toe setiina le faiga i fale gaosi tulaga

Le filifiliga sili "vaivai" pe a le mafai ona foia le mea sese i isi auala o le toe faʻafoi le faiga i lona tulaga muamua. I le faʻaaogaina o lenei galuega, o le a tatou leiloa uma faʻamaumauga faʻaputuputu i le taimi o le faʻagaioiga o le faiga, e aofia ai faʻapipiʻi talosaga, fesoʻotaʻiga, feʻau, faʻamatalaga faʻatagaina, faʻailo, ma isi.

O le mea lea, e fautuaina e fai se faaleoleo o mea uma e aoga ia te oe. O faila e tatau ai pei o musika, ata ma faʻamaumauga e mafai ona kopiina i le PC poʻo le cloud storage, mo se faʻataʻitaʻiga, i Google Drive.

Faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona faʻaaoga le Google Drive

Ae faatasi ai ma faʻamaumauga faʻamaumauga, o mea uma e fai sina faigata. Mo a latou "faaleoleo" ma toe faaleleia e tatau ona faʻaaogaina fofo vaega lona tolu, pei o Titanium faaleoleo, Maoae faaleoleo etc. O ia aoga mafai ona tautua o ni meafaigaluega faaleoleo atoatoa.

Lelei kamupani talosaga faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga ma tulaga faʻaletonu, e tuʻufaʻatasia ma Google servers. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e toe faʻafoeina fesoʻotaʻiga mai le "ao" i soʻo se taimi i luga o soʻo se masini e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i le "Tulaga" - Google - "Toe fuatai fesoʻotaʻiga" ma filifili le matou tala ma le fesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi (1).

    O se lisi o mea toe faʻaola o loʻo avanoa foi iinei. (2).
  2. I le kilikiina o le igoa o le gadget tatou te manaʻomia, tatou te oʻo atu ai i le contact recovery page. Pau le mea o loʻo manaʻomia tatou iinei o le kiliki i luga o le ki Toe Faʻafoi.

I le mataupu faʻavae, faʻaleleia o le faʻatulagaina ma le toe fuataina faʻamaumauga o se autu tele, aoga le auiliili faʻamatalaina i se isi tusitusiga. O le a tatou agai atu i le dumping process lava ia.

  1. Ina ia e o atu i le system recovery function, alu i le "Tulaga" - "Toe faaolaina ma toe setiina".

    Lenei matou fiafia i mea “Toe setiina tulaga”.
  2. I luga o le toe setiina itulau, tatou faamasani i le lisi o faʻamaumauga o le a sipiina mai i totonu o le masini ma kiliki “Toe setiina telefoni / tablet setting”.
  3. Ma faʻamaonia le toe setiina i le oomiina le ki "Tape uma mea".

    A maeʻa lena mea, o le a sapaia le faʻamaumauga, ona togi loa lea e le masini.

I le toe faʻatuina o le masini mea, o le a e iloa ai e le toe i ai se faʻasalalauga savali e uiga i le toilalo. O le mea moni, na manaʻomia mo i tatou.

Ia maitauina o togafiti uma o loʻo faamatalaina i totonu o le tusitusiga o loʻo iloiloina i le faʻataʻitaʻiga a se telefoni ma le Android 6.0 "on board". Oe, peitaʻi, faʻamoemoe i le gaosiaina ma le faʻaogaina o le faiga, nisi mea e ono eseese. Ae ui i lea, o le faʻavae e tumau lava, e le tatau la ona i ai ni faigata i le faʻatinoina o galuega e faʻaumatia ai le faʻaletonu.

Pin
Send
Share
Send