Visicon 1.3

Pin
Send
Share
Send

Visicon o se faigofie ma talafeagai faʻapitoa e te faia ai totonu totonu o poloketi fausaga. O le polokalama e faʻaavanoaina mo tagata taʻitoʻatasi ma kamupani o loʻo manaʻomia e atiaʻe se fofo faʻavae mo le toe fausia o se fale mautotogi, le faʻatulagaina o faleoloa, ma le fausaga o le umukuka, faletaele poʻo le ofisa.

Fausiaina ma faʻatumu le faʻatulagaga i totonu o le lua-dimensional faamalama ma vaʻavaʻai i se tolu-foliga foliga, o se tagata e le lava iai tomai faʻapitoa loloto e mafai ona faatino le galuega fai o le potu. Le faʻapipiʻiina saoasaoa ma le avanoa o le Lusia lomiga faʻafaigofie tele le faiga. Malamalama i le faʻasologa o galuega ma le puleaina o le fesoʻotaʻiga o le a le sili atu nai lo 20 minute, talu ai o le polokalama o fesoʻotaʻiga e itiiti ma faʻatulagaina talafeagai.

Sei o tatou nonofo i luga o le foliga o le Visicon talosaga i nisi auiliiliga.

Vaʻai foʻi: Polokalama mo le tusia o fale

Fatuina o se folasaga

Ae e te leʻi amataina le poloketi, o le a fesiligia oe e “fau” le potu mai le amataga, pe faʻaaoga ni mea na muamua ona fuafuaina. O potu faʻatusa e leai ni potu e faʻamalama ma faitotoʻa, o potu ua folasia ai le vaevaega ma le maualuga o le taualuga. Le iai o templates e aoga tele mo i latou na muamua tatalaina le polokalame, pe o loʻo galulue ma potu faʻavasega.

O puipui o loʻo faʻaalia i luga o se ieafu avanoa, o le fola ma le taualuga e fatuina lava. Ae le i tusia se pa, ua ofo mai le polokalame e setiina lona mafiafia ma faʻamaopoopo. E i ai le gaioiga o le faʻaaogaina fua.

O le faigofie o le Visicon algorithm e faapea pe a uma ona tusia ni puipui, e tatau ona faʻatumu e le tagata faʻaaoga le potu ma mea o le faletusi: faamalama, faitotoa, meafale, mea faigaluega, mea faigaluega ma sili atu. Ua lava lea e suʻe le elemene manaʻo i le lisi ma toso ma le isumu i luga o le fuafuaga. O sea faʻalapotopotoga e vave tele ai le saoasaoa o le galuega.

Ina ua maeʻa ona faʻaopopoina elemene i le fuafuaga, ua latou sauni mo faʻatonutonuina.

Faʻatonutonu vaega

O aitema i totonu o le potu e mafai ona gaoioi ma vili. O mea e fai ai tapulaʻa o loʻo setiina i le teuteuga vaega, i le itu taumatau o le galue fanua. E faigofie le faigofie o le faʻatonutonuina vaega: i luga o le muamua tab, o le igoa o le mea ua setiina, i le lona lua o lona foliga geometric, i luga o le lona tolu - o mea ma luga o le tino o le mea. O se isi faʻafaigofie ole feaveaʻi lea o se tamai-faʻamalama mo le maimoaina o se elemene. Uma suiga faia i le mea o le a faʻaalia i luga.

A leai ni mea na filifilia i le ata, o le potu atoa o le a faʻaalia i le uluaʻi faʻamalama.

Faʻaopoopoina Tusitusiga ma Mea

Visicon mafai ai ona e faʻaaogaina se numera tele o mea faitino i mea faitino. O loʻo iai faʻamatalaga ata o laupapa, paʻu, pa puipui, fola ma le tele o isi teuteuga.

3D faʻaali ata

O le voluma ata matala o loʻo faʻaalia ai se potu na fausia i le ata ma lolomiina, faʻatulaga meafale mea e fai ma faʻaali ai le malamalama. I totonu o le tolu-dimensional faamalama e leai se avanoa o le filifilia ma le teuteuina o elemene, lea e le talafeagai, ae ui i lea, fetuutuunai teuteuga i le 2D taui mo lenei mea le lelei. Ole feoai solo i le faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai ile "savali" ala ile pulea o le gaioiga o le mea pueata faʻaaoga le keyboard.

Afai e te vaai i totonu o le potu, o le taualuga o le a vaaia i luga aʻe o matou. A vaʻai mai fafo, e le faʻaalia le taualuga.

O le mea lea, na matou suesueina le mafai gafatia o le polokalame Visicon, e mafai ai ona e vave faia se ata o totonu.

Lelei

- Faʻamatalaga Rusia-gagana
- Avanoa o fausia muamua foafoaina
- Malamalama ma faʻamalieina siosiomaga galue
- Faigofie gaioiga o le aveina o le mea pueata i le tolu-dimensional faamalama
- Avanoa o aitema muai silasila mini-faamalama

Le atoatoa

- Naʻo se faʻalauiloa faʻaaliga ma faʻatapulaʻaina galuega faatino ua saunia mo fua
- Le lava le tomai e teuteu elemene i se tolu-foliga ata faamalama

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalame mo teuteuga totonu

Sii maia Visicon Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

FogafalePlan 3D 3D Totonu Fale Astron Design Manaia Fale 3D

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Visicon o se polokalame mo le fauga o fale nofo ai ma le fausaga o latou totonu, e faʻatautaia ai i tagata masani e le o iai ni aʻoaʻoga faʻapitoa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: GrandSoft
Tau: $ 2
Tele: 26 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.3

Pin
Send
Share
Send