HideMe.ru VPN 1.30

Pin
Send
Share
Send


I luga ole Initaneti, a aunoa ma polokalama faʻapitoa, e le mafai ona faʻatumauina le le faailoaina o igoa. Afai e te fuafua e faʻamaonia le le faailoaina o igoa mo oe lava peʻa e vaʻaia le upega tafailagi, ulufale atu i poloka poloka ma vaʻavaʻaia lelei faʻatuatuaina puipuiga o faʻamatalaga a le tagata lava ia, ona tatau lea ona e uaʻi atu i le HideMe.ru VPN polokalama.

HydeMi VPN o se atoatoa polokalama e mafai ona aoga i le tele o ituaiga o tulaga: pe o le mauaina o avanoa i auaunaga poloka i le itulagi, pe faʻaleleia le puipuiga i luga o le Initaneti e ala i le faʻailogaina uma faʻamatalaga o loʻo e lafoina.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: O isi polokalame mo le suia o le tuatusi IP o se komipiuta

Tele filifiliga o sui

I le taimi lava e maeʻa ai le faʻalauiloaina o HydeMi VPN, o le a fesiligia oe e filifili le atunuʻu talafeagai, o le tuatusi IP o le a avea nei ma oe. O le polokalama ei ai le tele tele o lisi o sui sui ma mafai ona tauva, atonu, ma le sui sui sui.

Galuega o le Chameleon

I nisi o atunuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, i Saina, e mafai ona faʻatinoina e le tautua. O le "Chamelenon" galuega faʻatagaina oe e alo faʻasaina uma faʻasaina a le o loʻo saunia ma saoloto e asiasi i soʻo se punaoa.

Fausia se Lisi Faʻalelei Tagata Lisi

Talu ai i le HydeMi VPN polokalama e mafai ona faigofie ona e leiloa i le tele o lisi o avanoa tautua, e mafai ona e faia lau oe lava lisi o le filifilia sui sui, lea e masani ona e avanoa.

Faʻaogaina amataga

Afai e te manaʻomia e galue ma se VPN i se tulaga faifai pea, ona fautuaina lea o le HydeMi VPN e tuʻuina i le Windows startup. O le polokalama e le o manaʻomia i sisitema punaoa, o lea o le saoasaoa o se tumu komepiuta komipiuta o le a tumau tutusa.

Lelei:

1. Minimalistic Ofisa ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Tele filifiliga o avanoa avanoa.

Le atoatoa

1. O le polokalama e totogi ma e faʻaogaina i le naʻo le 1-aso faʻamatalaga e maua ai le avanoa i foliga uma.

HideMe.ru VPN o se fofo aoga mo le galulue ma se VPN. O le polokalama o loʻo faʻailogaina lelei galuega ma lelei galuega uma o sui sui, o se faʻailoga o le lelei.

Sii mai faʻataʻitaʻiga o le HydeMi VPN

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.16 mai 5 (25 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Sui sui sui Nana le ip IP Suiga Polokalama Tamelena

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
HideMe.ru VPN - o se sili aoga aoga polokalama fofo mo faigaluega ma VPN. O le polokalama e tumau ma mausali.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.16 mai 5 (25 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: inCloak Network Ltd.
Tau: $ 26
Tele: MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.30

Pin
Send
Share
Send