Saili mo antivirus ua faʻatuina i luga o komupiuta

Pin
Send
Share
Send

O se tagata e faʻaaogaina manaʻoga e manaʻomia se antivirus, aua e mamao mai i taimi uma e mafai ai ona e mataʻitu ia gaioiga e tupu i totonu o le system oe lava. Ma e mafai ona eseese, aua tusa lava pe faʻafuaseʻi downloading na o le tasi faila leaga, e mafai ogaoga "afaina" le komepiuta. Polokalama leaga e mafai ona i ai le tele o sini, ae muamua mea uma, latou tulituliloa ulufale atu i le tagata e faʻaaogaina le polokalama ma faʻataunuuina a latou tulafono leaga.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻi antivirus atonu e aoga i tulaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatau e le tagata se komupiuta poʻo se komipiuta feaveaʻi, e mafai ona ia faʻaaogaina le tautua o le faʻatuina ma faʻapipiʻi le sisitema faʻatasi ma isi tagata. Ua taunuu i le fale, atonu ua tau manatunatu poo le a le ituaiga puipuiga na ia faʻapipiʻiina. Tulaga e ese, ae e i ai se faigofie ma aoga auala e saili ai le faʻapipiʻi antivirus.

O loo matou sailia se puipuiga mautu

O se tasi o auala sili ona aoga e le faʻaalia ai se sailiga e le uma i totonu o le faʻapipiʻiina o polokalama o le lava polokalama o le sailia lea "Pulea vaega". I totonu o Windows e iai le avanoa e iloa ai le puipuiga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le komupiuta, o le mea lea, e sili atu ai le aoga ona faʻaogaina. E le saʻo faʻapipiʻi talosaga e avea ma tuusaunoaga, ona e ono le aliali mai ile lisi.

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le Windows 10 system, o lea la, o nisi sitepu atonu e le tutusa ma le OS o isi faʻaaliga.

  1. I luga o le laina galuega, suʻe le ata faʻailoga.
  2. I le laina suʻesuʻe, amata ona taina vaega, ona filifili ai lea o le iʻuga "Pulea vaega".
  3. I le vaega "System ma le Puipuiga" filifili "Ole siakiina ole tulaga ole komipiuta".
  4. Faʻalauteleina le laupepa "Puipuiga".
  5. O le a avatu ia te oe se lisi o polokalame e nafa ma le malupuipuia vaega o Windows 10. I le parakalafa Puipuiga siama Ua faʻaalia le ata ma le igoa o le polokalame antivirus.

Lesona: Faʻafefea ona faʻamuta le tumau 360 Aofai Puipuiga

Oe mafai ona faʻafaigofie ona o le maimoaina o le lisi o polokalame i totonu o le fata. A e faʻapopoleina luga o aikona ma le faʻata o isumu, o le a faʻaalia le igoa o le tamoe polokalama.

O se sailiga faʻapena e le talafeagai mo le itiiti-lauiloa antivirus poʻo ni tagata e le iloa le faʻavae o antivirus. Ma e le gata i lea, o le puipuiga atonu e le susulu i totonu o le fata, o le auala lea e vaʻavaʻai atu i totonu "Pulea vaega" e sili ona faatuatuaina.

Ma, a leai se antivirus na maua, ona mafai lea ona e siiina mai se tasi i lau tofo.

Pin
Send
Share
Send