Fuafuaga o le Fale Pro 5.5.4.1

Pin
Send
Share
Send

Home Plan Pro o se tamaʻi mea puʻupuʻu ma le puʻupuʻu e fuafuaina e tusia ai ata o fale ma fausaga. O le polokalama e i ai se faigofie faigofie ma e faigofie ona aʻoaʻo. Ina ia faʻaaogaina, e le manaʻomia le i ai o se inisinia aʻoaʻoga ma toe iloilo se tele o tusitusiga. O le talosaga o se masani "scriber", leai se malamalamaaga faʻataʻitaʻiga tekinolosi ma e leai se mea e faʻatumauina ai le faʻatulagaina atoa o le taamilosaga.

O le mea moni, i le faʻataʻamilomilo o polokalame faʻaonapo nei e maualuga tekonolosi, Fale Fuafuaga Pro foliga leiloa, ae e i ai ona lava faʻamanuiaga mo nisi galuega. O lenei polokalama e fuafua, muamua, mo le faʻatinoina o le fausaga o faʻasologa ma fuataga, vaevaega, faʻatulagaina o meafale ma masini. O ata vave na mafai ona vave lolomiina pe lafo i le au konekalate. Aiga Fuafuaina Pro faia tapulaʻa manaʻomia mea mo se komepiuta, faigofie e faʻapipiʻi ma aveese. Mafaufau i le a le aoga o lenei polokalama.

Vaʻai foʻi: Polokalama mo le tusia o fale

Mauaina o mamanu i luga o le fuafuaga

Ae le i amataina galuega, o loʻo fautuaina e le polokalame le filifilia o se metric poʻo le inisi e fua ile lautele, o le tele o le galuega e galue ai ma le isumu. I le ata tusi ata faamalama, le polokalama e mafai ai ona e tuʻu faʻatasia muamua elemene (puipui, faitotoʻa, faʻamalama) ma tusia ata o loʻo i ai (laina, arches, liʻo). E i ai le gaioiga o le faʻaaogaina fua.

Vaai i le otometi ata tusi galuega. O le tisaina tapulaʻa o loʻo setiina i se faʻapitoa faʻapitoa pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tusia ni laina sasaʻo, o le umi, faʻataʻitaʻi, ma le itu o le laina e faʻasino.

Faʻaopopo foliga

I le Home Plan Pro, foliga e taua o ni faletusi mea e mafai ona e faʻaopopo i lau fuafuaga faataʻatia. Ua faʻavasegaina i latou i fuainumera o meafale, paipa, togalaau meafaigaluega, fausaga fale ma faatusa.

O le mea faigaluega filifilia mea e talafeagai tele, ma lana fesoasoani e mafai ona e faʻatumu vave le fuafuaga ma mea taua.

Tusia o ata ma mamanu

Mo sili manino le tusia o le ata, mafai ai e le polokalame oe e tusia ni faʻatumu ma mamanu. O mea faʻatumu e mafai ona lanu ma uliuli ma paʻepaʻe.

Le tele o faʻaaogaina mamanu o loʻo mamanuina foʻi. E mafai e le tagata faʻaaoga ona suia o latou foliga, tulaga ma le lanu.

Faʻaopoopoina Ata

Faatasi ai ma le Home Plan Pro, e mafai ona e faʻaogaina se bitmap image i le JPEG format i le fuafuaga. I lona autu, o foliga tutusa ia, naʻo le i ai o lanu ma foliga. A o le i tuuina le ata, e mafai ona toe viliina i le manaʻo tulimanu.

Navigation ma Zoom

Le faʻaogaina o se faʻamalama faʻapitoa, e mafai ona e vaʻaia ai se vaega faʻapitoa o le galuega ma faʻasino i le va o nei vaega.

O le polokalama e maua ai se galuega o zooming le fanua galue. Oe mafai ona faʻalauteleina se vaega patino ma faʻatulagaina le maualuga o le tulaga.

O lea na matou iloiloina ai le Fale Fuafuaga Pro. Le aotelega.

Faamanuiaga o le Fale Fuafuaga Pro

- Laʻititi mama faʻasologa algorithm e le manaʻomia le umi suʻesuʻega
- Le i ai o a tele tele o mea muamua-setiina aitema
- taʻavale faʻataʻitaʻi galuega
- Fesootaiga puupuu
- Mafai ona faʻasaoina ata i faʻasalalauga ma faʻatusa ata

Leaga ole Fale Fuafuaga ole Fale

- Aso nei le polokalame foliga leiloa
- Faʻatapulaʻa galuega faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i nei fale fausia polokalame polokalama
- Leai o se aloaia Lusia lomiga
- O le taimi fua mo le faʻaaogaina o le polokalama e faʻatapulaʻaina i le 30-aso vaitaimi

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalame mo teuteuga totonu

Sii mai Fale Fuafuaga Pro Tofotofoga

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Punch fale mamanu Manaia Fale 3D IKEA Fale Fuafuaga Aoao e faʻaaoga le Sweet Home 3D

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Fale Fuafuaga o le Fale o se polokalame talafeagai mo le fauina o se fuafuaga o se fale poʻo se fale mautotogi ma le tele o seti-faʻatulagaina templates ma faʻaaoga aoga mea faigaluega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Aiga Fuafuaga Polokalama
Tau: 39 $
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 5.5.4.1

Pin
Send
Share
Send