AutoCorrect vaega i le Microsoft Excel

Pin
Send
Share
Send

Pe a tusia i pepa eseese, e mafai ona e faia se typo pe faia se mea sese o le valea. I se faʻaopopoga, o nisi mataʻitusi i luga o le keyboard e na ona leiloa, ma e le o tagata uma e iloa ona faʻaliliuina mataʻitusi faʻapitoa ma pe faʻafefea ona faʻaaoga. O le mea lea, tagata faʻaaoga suia nei faʻailoga ma le sili ona manino, i o latou manatu, faʻatusatusaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ae le o le "©" tusi "(c)", ma nai lo "" € "- (e). O le mea e lelei ai, o Microsoft Excel ei ai le otometi-sui foliga e otometi suia le i luga o faʻataʻitaʻiga ma le saʻo faʻafetaui, ma faʻasaʻo foʻi le tele o faʻaletonu ma mea sese.

AutoCorrect Mataupu Faavae

Ole polokalame ole Excel e aofia ai mea e masani ona sese sipelaga. O ia upu uma e faʻafetaui ma le fetaui lelei. Afai e ulufale le tagata i le filifiliga sese, ona o le typo poʻo se mea sese, o le a otometi lava ona suia e le saʻo e le talosaga. O le aano autu lea ole autocorrect.

O mea sese autu e faʻamamaina e lenei galuega aofia ai mea nei: amataga o se fuaiupu ma se mataʻitusi laititi, lua mataʻitusi lapopoa i se upu i le laina, sese faʻataʻatiaga Fale uila loka, o se numera o isi matalitupe typos ma sese.

Faʻamuta ma faʻasaʻo le AutoCorrect

E tatau ona maitauina e faʻapea, e masani ona faʻaauau le AutoCorrect. Ole mea lea, pe a fai e te le manaʻomia se galuega tumau pe le tumau foi, ia e tatau ona faʻaumatia faʻamalosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona mafua mai lea i le mea moni e masani ona e faia ma le loto i ai upu sese, pe faʻailoa mai mataitusi na faʻailoaina e Excel o sese, ma le faʻasaʻoina e le AutoCorrect masani. A e suia le amio na faʻasaʻoina e le AutoCorrect i le tasi e te manaʻomia, o lona uiga o le AutoCorrect o le a le toe faasaʻoina e le isi. Ae, afai e tele naua faʻamatalaga e te ulufale ai, ona lesitala loa lea faalua, e maumau ai lou taimi. I lenei mataupu, e sili atu le faʻamuta le tumau le AutoCorrect atoa.

  1. Alu i le tab Faila;
  2. Filifili se vaega "Filifiliga".
  3. Sosoo ai, alu i le vaega "Sipela".
  4. Kiliki le ki AutoCorrect Filifiliga.
  5. I le filifiliga window e matala, suʻe le aitema Sui pe a e tusia. Uncheck ona kiliki lea i le ki "Ua lelei".

Ina ia mafai ona faʻaola AutoCorrect toe, faʻatulagaina, seti le siaki siaki i tua ma toe kiliki i luga o le faʻamau "Ua lelei".

Faʻafitauli i le AutoCorrect Date

E i ai taimi e faʻaaoga ai e le tagata faʻaaoga se numera ma ni togi, ma e otometi lava ona faʻasaʻo mo le aso, e ui lava e le manaʻomia. I lea tulaga, e le manaʻomia e tape atoa le AutoCorrect. Ina ia faaleleia lea, filifili le eria o sela o le a tatou o le a tusia ai numera ma togi. I le laupepa "Fale" saili mo se poloka poloka "Numera". I le mataʻu i lalo lisi o loo i totonu o lenei poloka, seti le tapulaʻa "Tusitusiga".

Ole numera e iai togi ole a le suia e aso.

Faʻatonutonu AutoCorrect Lisi

Ae e ui i lea, o le galuega autu a lenei mea faigaluega e le o le faʻalavelave i le tagata faʻaaoga, ae o le fesoasoani ia te ia. I se faʻaopopoga i le lisi o faʻaupuga ua mamanuina mo le suia-otometi i tulaga masani, e mafai e tagata taʻitasi ona faaopoopo a latou lava filifiliga.

  1. Tatala le faʻaupuga AutoCorrect ua uma ona tatou masani ai.
  2. I le fanua Sui Faamatala le uiga seti o le a iloa e le polokalama o sese. I le fanua "I luga" tusi se upu poo se faʻailoga, o le a suia. Kiliki le ki Faaopopo.

O lea, e mafai ona e faʻaopopo au oe lava filifiliga i le lolomifefiloi.

Ma le isi, i le lava faamalama e iai le laupepa "Faʻataʻitaʻiga Faʻapitoa Matematika". O se lisi o tau pe a ulufale e sui i numera faʻatusa, e aofia ai ma faʻaaogaina i Excel formula. O le mea moni, e le o tagata uma o le a mafai ona ulufale i le α (alpha) amio i luga o le keyboard, ae o tagata uma o le a mafai ona ulufale i le taua " alpha", lea o le a otometi lava ona liua i le manaʻomia amio. I le tala faatusa, beta ( beta), ma isi mataʻitusi ua tusia. E mafai e tagata taʻitasi ona faʻaopopo a latou afifi i le lisi tutusa, pei ona faʻaalia i le lolomifefiloi autu.

Aveʻesea soʻo se tusitusiga i lenei lolomifefiloʻi e matua faigofie foʻi. Filifili le elemene o le auto-suia e le manaʻomia tatou, ma kiliki i le ki Tapē.

Uninstallation o le a faia vave.

Manatu autu

I le laupepa autu o le AutoCorrect faʻatulagaina, o loʻo tulaga faʻapitoa ai lenei galuega. I le tulaga masani, o galuega nei e aofia ai: faʻasaʻo o mataʻitusi lapopoa e lua i le laina, faʻatulagaina o le mataʻitusi muamua i mataʻitusi tetele, le igoa o aso o le vaiaso ma faʻataʻitusi tetele, faʻasaʻoga o le soʻona faʻaoso Fale uila loka. Ae, o nei galuega uma, faʻapea foʻi ma nisi o latou, e mafai ona faʻaleaogaina e ala i le le filifilia o le faʻatatau tutusa ma kiliki i luga o le faʻamau "Ua lelei".

Tuusaunoaga

I se faʻaopopoga, o le AutoCorrect galuega e iai lona faʻatapulaʻa faʻataʻitaʻiga. O loʻo i ai na upu ma faʻailoga e le tatau na suia, e tusa lava pe iai se tulafono o loʻo aofia i tulaga lautele e faʻailoa ai o le upu poʻo le faʻaupuga e tatau ona suia.

Alu i lenei lolomifefiloi, kiliki i le ki "Tuusaunoaga ...".

E tatalaina tuusaunoaga faamalama. Pei ona e vaʻai, e lua afu. O le muamua o latou e aofia ai upu, a maeʻa le vaitaimi e le o lona uiga o le faʻaiuga o se fuaiupu, ma o le isi upu e tatau ona amata i se mataitusi lapopoa. E masani lava ona eseese sapalai (mo se faʻataʻitaʻiga, "rub."), ​​Poʻo ni vaega o vaega mautu o faʻaupuga.

Ole itulau lona lua o loʻo iai ni tuusaunoaga e te le manaʻomia ai le suia o mataʻitusi lapopoa e lua ile laina. O le mea masani, na o le pau le upu e aliali i lenei vaega o le lolomifefiloi o le CCleaner. Ae, e mafai ona e faʻaopopoina le faʻatapulaaina o numera o isi upu ma fuaitau, e pei o tuusaunoaga i le AutoCorrect, i le auala lava e tasi e pei ona taʻua i luga.

E pei ona e vaʻaia, o le AutoCorrect o se mea e sili ona faigofie e fesoasoani e faʻa otometi faʻasaʻo ai mea sese poʻo le typo na faia pe a faʻatagaina upu, amio poʻo faʻaupuga i Excel. Faatasi ai ma le faʻatulagaina lelei, o lenei galuega o le a avea ma se fesoasoani lelei, ma o le a sefe tele le taimi i luga o le siakiina ma faʻasaʻoina mea sese.

Pin
Send
Share
Send