Faʻafefea ona fai se Google Doc

Pin
Send
Share
Send

O le Google Docs tautua faʻatagaina oe e galulue ma faila faila i le moni taimi. I le faʻafesoʻotaʻi o au uo faigaluega e galue i se pepa, e mafai ona e tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia, tusi i luga ma faʻaaoga. E leai se mea e sefe ai faila i lau komepiuta. E mafai ona e galue i luga o se pepa pe o fea ma soʻo se taimi e faʻaaoga ai masini e te maua. O le aso o le a tatou faʻamasani ai i le fausiaina o Google Document.

Ina ia faʻaogaina le Google Docs, e tatau ona i totonu i lau teugatupe.

1. I le Google homepage, kiliki le tautua faʻailoga (pei ona faʻaalia i le ata faʻapitoa), kiliki "Sili" ma filifili "pepa aloaia". I le faʻamalama e aliali mai, oe o le a vaʻai uma tusitusiga uma o le a e faia.

2. Fetaomi le mumu tele "+" faamau i le pito i lalo taumatau o le mata e amata galue ma se pepa fou.

3. O lenei e mafai ona fauina ma teuteu le faila i le auala tutusa e pei ona i ai i soʻo se tusitusiga tusitusiga, ma na o le pau le eseesega o le e te le manaʻomia e sefe le pepa - e tupu lenei mea le otometi. Afai e te manaʻo e sefe le uluaʻi pepa, kiliki “Fail”, “Fatu kopi”.

O lenei fetuunai faʻamatalaga avanoa mo isi tagata faʻaaogaina. Kiliki "Avanoa tulaga" e pei ona faʻaalia i le ata i luga. Afai e leʻi i ai se igoa o le faila, o le a fesiligia oe e le tautua.

Kiliki i lalo le lisi tuʻu-i lalo ma iloa pe faʻaaoga tagata e maua se fesoʻotaʻiga i le pepa e mafai ona faʻatonutonu, vaʻai, pe faʻaalia foi luga o le pepa. Kiliki Faʻauma.

Ole faigofie lea ma faigofie ole Google Document. Matou te faamoemoe e te mauaina lenei faʻamatalaga aoga.

Pin
Send
Share
Send