Aveese se avatar i le Skype

Pin
Send
Share
Send

Skype avatar ua mamanuina e faia ai le tagata talanoa e sili atu manino manino mafaufau pe o le a le ituaiga tagata o loʻo talanoa ai. O se avatar e mafai ona i ai i foliga o se ata poʻo se ata faigofie e ala i le tagata faʻaalia ona faʻaalia ona uiga. Ae, nisi o tagata faaaoga, ina ia mautinoa le maualuga maualuga o tulaga faalilolilo, mulimuli ane filifili e tape le ata. Sei o tatou vaʻai faʻafefea ona aveese se avatar i le Skype.

E mafai ona ou tapeina se avatar?

Ae paga lea, i ituaiga fou o Skype, e le pei o isi muamua, o le aveina o se avatar e le mafai. E mafai ona na e suia i se isi avatar. Ae, sui lau oe lava ata ma le tulaga Skype aikona faʻailo le tagata faʻaoga mafai ona valaauina lafoina le avatar. A uma mea uma, o se faʻailoga e mo tagata uma e leʻi faʻaaogaina a latou ata, poʻo isi ata muamua.

O le mea lea, i lalo ifo o le a tatou talanoa e uiga i le algorithm mo le suia o se tagata faaaoga ata (avatar) ma se tulaga masani Skype.

Sailia se sui mo se avatar

O le muamua fesili na tulai mai i le taimi e sui ai se avatar ma faʻatusa ata: o fea e maua ai lenei faʻatusa?

O le faigofie auala: na ona aveʻesea o le faʻamatalaga "Skype Standard Avatar" i totonu o le sailiga o ata i soʻo se masini suʻesuʻe, ma download i lau komepiuta mai i suʻesuʻega.

Faʻapena foi, e mafai ona e tatalaina faʻamatalaga fesoʻotaʻiga a soʻo se tagata e aunoa ma se avatar i le kilikiina o lona igoa i fesoʻotaʻiga ma filifili "Vaʻai faʻamatalaga a le tagata lava ia" mai le lisi.

Ona puʻe lea o le laupepa o lana avatar e ala i le taina Alt + PrScr i luga o le keyboard.

Faʻapipiʻi se ata i soʻo se ata faʻatusa. Oti ese mai se amio mo se avatar mai iina.

Ma sefe i lau komepiuta malo malo.

Peitai, afai e le taua mo oe le faʻaogaina o se ata faʻataʻitaʻi, oe mafai nai lo le avatar, faʻaofi le ata o se sikuea uliuli, poʻo se isi lava ata.

Avatar Aveesea Algorithm

Ina ia soloia se avatar, matou te sae ese le vaega o le lisi, lea e faʻaigoa "Skype", ona faʻasolo lea i le vaega "Personal data" ma "Change my avatar ...".

I le faʻamalama e matala, e tolu auala e sui ai le avatar. Ina ia mafai ona aveese le avatar, o le a matou faʻaaogaina le metotia o le faʻapipiʻiina o le ata na teuina i luga o le komipiuta ma mea faigata malo. O le mea lea, kiliki i le "Saili ..." faʻamau.

Ua tatalaina se faʻamalama faʻamatala e tatau ona matou maua ai se ata na saunia muamua o le tagavai Skype. Filifili lenei ata ma kiliki i le "Tatala" faʻamau.

E pei ona e vaʻai, o lenei ata na oso i totonu o le Skype polokalame window. Ina ia mafai ona tape le avatar, kiliki i le ki "Faʻaaoga lenei ata".

I le taimi nei, nai lo le avatar, ua faʻapipiʻiina se ata faʻailoga Skype, o loʻo faʻaalia mo tagata e leʻi faʻauluina se avatar.

E pei ona e vaʻai, e ui lava i le mea moni e le tuʻuina atu e le polokalame Skype le galuega e tape ai se avatar, o le avatar faʻapipiʻi, ma faʻaogaina ni togafiti, e mafai lava ona toe suia ma se faʻailoga masani e faʻailoa mai ai tagata faaaoga i lenei tusi talosaga.

Pin
Send
Share
Send