Amataina Formula Editor i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

MS Word 2010 i le taimi na ulufale ai i le maketi sa tamaoaiga mau fou. O le au atiaʻe lenei upu faʻatonutonu e le gata na "toe faʻafouina" le faʻalapotopotoga, ae latou faʻalauiloaina foʻi le tele o foliga fou i totonu. Faatasi ai ma nei mea o le faatonu faatonu.

E i ai foi le elemene tutusa i le faatonu muamua, ae ona pau lea o se isi faʻaopoopo - Microsoft Equation 3.0. O lenei o le tomai e fausia ma fetuʻunaʻi aiaiga i totonu o le Word ua tuʻufaʻatasia. E le toe faʻaaogaina le faʻatonutonu polokalame e avea ma se vaega ese, o le mea lea, o galuega uma i luga o fuainumera (vaʻai, fatufatuina, suiga) e faʻatino saʻo lava i totonu o le polokalame siosiomaga.

Faʻafefea ona maua se faʻatonu tusitala

1. Tatala Upu ma filifili "Pepa fou" pe na o le tatalaina se faila ua i ai nei. Alu i le tab "Faaofi".

2. I le kulupu kulupu "Faʻailoga" fetaomi le faamau Faiga muamua (mo le Word 2010) pe "Faʻatusatusaina" (mo le upu 2016).

3. I le ki-drop-down menu, filifili le talafeagai faʻavae / faʻatusatusaina.

4. Afai o le fuainumera oe manaʻomia e le oi le lisi, filifili se tasi o tapulaʻa:

  • Avanoa faʻaopoopo mai le Office.com;
  • Faʻaofi se fou fou;
  • Tusilima tusilima.

E mafai ona e faitau atili e uiga i le faʻafefea ona fausia ma fetuʻunaʻi ia faʻasologa i la matou upega tafailagi.

Lesona: Faʻafefea ona tusi se faʻasologa i le Upu

Faʻafefea ona teuteu se faʻavae na faia e faʻaaoga ai le Microsoft Equation Add-in

E pei ona faʻaalia i le amataga o le tusitusiga, o le Equation 3.0 faʻaopopo na faʻaaoga muamua e fausia ma fetuʻunaʻi ai faʻasologa i le Word. O lea la, o le faiga na faia i totonu e mafai na o le suia faʻaaogaina le tutusa faʻaopopo, lea, o le mea e lelei ai, e le i alu i se mea mai le Microsoft word processor.

1. Lua-kiliki i luga o le fuainumera poʻo se faʻailoga e te manaʻo e suia.

2. Fai ni suiga talafeagai.

Pau lava le faʻafitauli o le alualu i luma galuega o le fausiaina ma suia suiga ma fesuiaiga na aliali mai i le Word 2010 o le a le avanoa mo mea faʻapena na fausia i muamua lomiga o le polokalama. Ina ia faʻaitiitia lenei mea le mautonu, e tatau ona e faʻaliliu le pepa.

1. Tatala le vaega Faila i le faʻavavevavave meafaigaluega meafaigaluega ma filifili Liliu.

2. Faamautu au gaioiga i le kiliki Ua lelei luga o se talosaga.

3. O lenei i le laupepa Faila filifili le au "Sefe" pe Vagana E pei (i lea tulaga, aua le suia le faila faʻalauteleina).

Lesona: Faʻafefea ona faʻamuta le faʻatapulaʻaina o galuega ile Word

Tusi: Afai e faʻaliliu le pepa ma faʻaolaina i le Word 2010 format, o faʻasologa (faʻatusatusaina) faʻaopopo i ai o le a le mafai ona faʻatonutonu i lomiga muamua o lenei polokalame.

E pau lava lena mea, pei ona outou vaʻaia, e le faigata le amataina o le faʻatonutonu polokalame i le Microsoft Word 2010, pei ona faia i isi vaitau lata mai o lenei polokalame.

Pin
Send
Share
Send