Faʻafefea ona fuaina le mamao ile Yandex Maps

Pin
Send
Share
Send

Yandex Maps o se aoga aoga tele e mafai ai ona e maua le tele o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o magaala, fale, sikuea i taulaga, fuafua le tele o fegasoloaʻiga, maua le auala sili ona lelei, vaʻaia panoramas maya o le taulaga ma sili atu.

Faʻaoga Yandex faʻafanua, e mafai ona e fuafua le moni le mamao i mita i le va o soʻo se itu ua faʻailoga i luga o le faʻafanua. O le aso o le a tatou faʻailoa ai le auala e fai ai.

Faʻafefea ona fuaina le mamao ile Yandex Maps

Faitau i luga o la matou portal: Faʻafefea ona ulu atu i faʻamaumauga ile Yandex Maps

Faapea tatou o i Moscow ma e manaʻo e fuaina le mamao i le va metro nofoaga Tretyakovskaya, Novokuznetskaya ma le Inisitituti o le tamaoaiga, faaupufai ma tulafono. Matou te o atu i le laupepa autu o Yandex ma kiliki "Faafanua".

O le oomiina o le uili isumu e aumai ai le faafanua latalata ane, faatetele i totonu ina ia mafai ai ona e vaai i mea ia i le va oe manaʻomia le fuaina o le mamao. Kiliki le ata ma se faipule.

E ala i le kiliki-tasi le agavale tauagavale agavale, matou fuafua le mamao i le va oa matou mea. O le aofaʻi i mita latalata i le mea mulimuli o le a manaʻomia mamao.

Ina ia soloia se seti tulaga, faaluaina kiliki i luga ma le agavale agavale isumu. A e manaʻo e tulei i lalo, taofi i lalo le LMB ma faʻasolo le tulaga i le nofoaga saʻo. Afai e te kiliki i luga o le koluse i autafa o le numera, o mea uma o le a soloia.

Naʻo le faʻatatau e le Yandex Maps le mamao! Le faʻaaogaina o le mea fuaina meafaigaluega, e mafai ona maua le umi o auala, auala, ma e oʻo lava fale taʻitasi.

Pin
Send
Share
Send