Faʻafefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti faʻaaoga le Yandex Internetometer service

Pin
Send
Share
Send

Saili le saoasaoa o lau Initaneti fesoʻotaʻiga e faigofie! Mo lenei faʻamoemoe, Yandex ua i ai se faʻapitoa faʻapitoa e i totonu o nai sekone o le a maua ai oe faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa o lau Initaneti. O le aso o le a tatou talanoa laitiiti ai e uiga i lenei mea lauiloa.

Faʻafefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti faʻaaoga le Yandex Internetometer service

E le manaʻomia lenei lesitala e le tagata faʻaaoga. Mo le mauaina o le Initaneti mita, alu i le Yandex home page, kiliki i le "More" ma le "All services" faʻamau, pei ona faʻaalia i le ata, filifili "Initaneti mita" i le lisi, pe na o le alu i le le sooga.

Kiliki le lapoa laʻau Mau faamau.

Ina ua mavae sina taimi (seʻia oʻo i le minute), o le faiga e tuʻuina atu ia oe faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa o feʻau ma ulufale atu, lau IP tuatusi, faʻamatalaga e uiga i le mea e vaʻavaʻaia, mataitu o tali, ma isi faʻamatalaga faʻapitoa.

E mafai ona e faʻalavelaveina le saoasaoa faʻatulagaina o gaioiga i soʻo se taimi, ma faʻasoa mai foʻi le iʻuga i luga o le blog poʻo faʻasalalauga lautele e ala i le mauaina o se fesoʻotaʻiga i le tali o suʻega. Ina ia faia lea mea, kiliki i le "Share" faʻamau.

Na pau lava lena! Ole taimi nei o le a e iloa ai pea le saoasaoa o lau Initaneti faʻafetai i le Yandex Internetometer talosaga.

Pin
Send
Share
Send