Faʻafefea ona momoli upu faataga mai le Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


Afai o oe o se masani masani a le Mozilla Firefox browser, i lea taimi i luga o le taimi e sili ona e masani a faʻaputuputu se tele lautele lisi o passwords e ono manaʻomia e faʻatau atu i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, transfer i latou i Mozilla Firefox i se isi komupiuta pe faʻatulaga le teuina o passwords i se faila o le a teuina luga o se komupiuta poo se nofoaga saogalemu. Lenei tusitusiga o le a talanoaina pe faʻapefea ona auina atu passwords i Firefox.

Afai e te fiafia i faʻamatalaga e uiga i se teuga upu faʻasaoina mo 1-2 punaoa, ona sili ai lea ona sili atu le faigofie ona vaʻaia nei faʻasaoina passwords i Firefox.

Faʻafefea ona maimoaina passwords i Mozilla Firefox browser

Afai e te manaʻomia le auina atu i fafo uma faʻamaumauga password i se faila i se komupiuta, o lona uiga o le faʻaaogaina o meafaigaluega masani Firefox o le a le galue iinei - e tatau ona e faʻaavanoaina i le faʻaaogaina o le tolu-vaega meafaigaluega.

Faʻatasi ai ma galuega na setiina e matou, matou te manaʻomia e saili i le fesoasoani o le faʻaopoopoga Upu faʻatau oloa, lea e faʻatagaina oe e faʻatau atu i fafo lau login faila i lau komepiuta i se vitio HTML faila.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻaopopo?

E mafai ona e alu vave i le faapipiiina o le add-on e ala ile sootaga ile pito ole tusiga, pe ulufale oe lava ia e ala ile faleoloa add-ons. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi 'sipi o le browser i le pito i luga taumatau ma filifili le vaega i le faamalama e aliali mai "Faaopopo".

Ia mautinoa o loʻo matala le laupepa i le itu tauagavale o le faʻamalama "Tufaaga", ma i le itu taumatau, i le faʻaaogaina o le search bar, saili mo le Password Exporter faʻaopoopo.

O le muamua i le lisi e faʻaalia ai le faʻaopopoga tatou te sailia. Kiliki le ki Faatuinae faʻaopopo i ai i le Firefox.

Ina ua mavae ni nai minute, Password Exporter o le a faapipiiina i le browser.

Faʻafefea ona auina atu i fafo upu tusi mai Mozilla Firefox?

1. E aunoa ma le tuua o le faʻatulagaina menu pulega, latalata i le faʻapipiʻi Password Exporter kiliki i le faʻamau "Tulaga".

2. O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa tatou te fiafia i ai i le poloka Upu Tomua Faʻatau atu. Afai e te manaʻo e faʻatau atu i fafo upu faʻatonu ina ia mulimuli ane faʻaulufale mai i se isi Mozilla Firefox faʻaaoga lenei faʻaopopo, ia mautinoa e siaki le pusa Faailoa Upu Tomua. Afai e te manaʻo e momoli upu faʻatatau i se faila ina ia aua neʻi galo, aua e te siakiina le pusa. Kiliki le ki Auina atu i fafo upu faʻamatalaga.

Totogi faapitoa i le mea moni e faapea afai e te le faʻamalamalamaina upu faataga, ona e maualuga le ono o au upu faataga mafai ona pa'ū i lima o osofaʻiga, o lea ia sili ona faaeteete i lenei tulaga.

3. A Windows Explorer o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e te manaʻomia ai e taʻu saʻo le nofoaga o le HTML file ma passwords o le a teuina. A manaʻomia, ave le upu faʻamau igoa e manaʻomia.

I le isi taimi, o le faʻasalalauga o le a lipotia mai sa faʻamanuiaina le upu faʻatulagaina auina atu i fafo.

Afai e te tatalaina le HTML faila na faʻaolaina i le komupiuta, peʻa faʻapea, o le mea lena e leʻi faʻailoaina, o le a faʻaalia se faamalama ma faʻamatalaga tusitusi i luga o le lau, lea o le a faʻaalia uma logins ma upu faataga na sefe i le browser.

I le mea na e faʻatau atu i fafo upu faʻatonu ina ia mulimuli ane faʻaulu i latou i Mozilla Firefox i luga o se isi komepiuta, ona e manaʻomia lea e faʻapipiʻi le Password Exporter faʻaopoopo i luga, tatala le faʻaopopoga tulaga, ae o le taimi lenei e faʻalogo i le faʻamau Auina mai Upu Totogi, kiliki i luga o le a faʻaali Windows Explorer, lea e te manaʻomia ai e faʻailoa mai le sa faʻatulagaina muamua le faila HTML.

Matou te faʻamoemoe o lenei faʻamatalaga sa aoga ia te oe.

Sii mai upu faʻatauvaʻaina fua

Talia faʻamatalaga fou

Pin
Send
Share
Send