Faʻafefea ona sefe upu faataga i le Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


Mozilla Firefox o se taʻutaʻua lauiloa o loʻo i ai i lona auupega le tele o faʻaogaina aoga e faia web surfing e sili atu le mafanafana mafai. Aemaise, o se tasi o aoga aoga o lenei faʻasalalauga o le galuega lea o le sefeina passwords.

O le sefe o passwords o se mea aoga aoga e fesoasoani e faʻasaoina passwords i totonu o tala i luga o upega tafaʻilagi eseese, faʻatagaina oe e faʻailoa se password i le browser naʻo le tasi - le isi taimi e te alu i le '' upega tafaʻilagi, o le faiga o le a otometi lava suia sui faʻatagaina faamatalaga.

Faʻafefea ona sefe faʻamatalaga i Mozilla Firefox?

Alu i luga o le upega tafaʻilagi, lea e mulimuli ane faʻamau i totonu o lau teugatupe, ona ulufale lea i le faʻatagaina faʻamaumauga - login ma upu faataga. Kiliki le Inisi ki.

A maeʻa ulufale lesitala i totonu, o le ofo e faʻasaʻo le login mo le nofoaga o loʻo i ai nei o le a faʻaalia i le pito i luga tauagavale o le Initaneti suʻesuʻega. Malilie i lenei e ala i le kiliki i luga o le faamau. "Manatua".

Mai le taimi nei, e ala i le toe ulufale i le '' upega tafaʻilagi, o le faʻatagaina faʻamaumauga o le a otometi ona faʻatumu i totonu, o lea e te manaʻomia le kiliki i le faʻamau i le taimi lava Ulufale.

A faʻapea pe a le ofo le tagata suʻesuʻe e faʻasaoina le faʻamatalaga kata?

Afai e maeʻa ona taʻu le saʻo ole username ma password, Mozilla Firefox e le ofoina atu e sefe ai le username ma le password, e mafai ona matou manatu ua e faʻaleaogaina lenei filifiliga i lau browser.

Ina ia faʻagaoioia le faʻasaoga faʻasaoina galuega, kiliki i luga o le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le Initaneti initaneti, ona alu lea i le vaega "Tulaga".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Puipuiga". I le poloka "Ogalaau" Ia e mautinoa o loʻo iai se manulele e latalata i le aitema "Manatua login mo nofoaga". A manaʻomia, siaki le pusa ona tapuni lea o le faʻamalama.

Le galuega o le sefeina o faʻamatalaga password o se tasi o sili ona taua meafaigaluega o le Mozilla Firefox browser, lea e faʻatagaina oe e aua neʻi e mafaufau i se tele numera o logins ma passwords. Aua neʻi e fefe e faʻaaoga le galuega lea, talu ai o faʻamaumauga ua puipuia ma le saogalemu e se upega tafailagi, o lona uiga e leai se isi e mafai ona faʻaoga vagana ai oe.

Pin
Send
Share
Send