Opera Suʻesuʻe: Vaʻai lau auiliiliga talaʻaga

Pin
Send
Share
Send

O le talaʻaga o asiasiga itulau i le Opera browser e mafai ai oe, tusa lava pe tele o taimi, e toe foʻi i na nofoaga na e asia muamua. I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e te le mafai "leiloa" se oa taua web punaoa e leʻi faʻalogo muamua iai le tagata faʻaaoga, pe galo ia te aʻu faʻailoga. Seʻi o tatou sailiina poʻo a ni auala e mafai ai ona e vaʻai i le tala i le Opera browser.

Amataina se tala faʻaaoga le keyboard

O le faigofie auala e tatala ai lau asiasiga talaʻaga i Opera o le faʻaaogaina o le keyboard. Ina ia faia lea, na o le type o le keyboard auala 'alo Ctrl + H, ma le itulau manaʻomia o loʻo i ai le talaʻaga o le a tatalaina.

Faʻafefea ona tatala se tala faʻaaoga le menu

Mo i latou e le masani ai i le tausia tuʻufaʻatasia tusi tuʻufaʻatasi i o latou manatua, o loʻo i ai se isi, toeititi lava faigofie auala. Matou te o atu i le Opera browser menu, o le faʻamau o loʻo tu i le pito i luga tauagavale o le faʻamalama. I le lisi e aliali mai, filifili le "Talafaasolopito" aitema. A maeʻa lena mea, o le tagata faʻaaoga o le a faʻasolo atu i le vaega manaʻo.

Talaʻaga o folauga

E faigofie tele le talaʻaga o tala faʻasolopito. O faʻamatalaga uma e faʻavasegaina i aso. O faʻamatalaga uma e aofia ai le igoa o le itulau asiasi, o lana tuatusi Initaneti, ma le taimi o le asiasiga. A e kiliki i luga o se faʻamaumauga, e alu i le itulau filifilia.

Ma le isi mea, i le itu tauagavale o le faamalama o loʻo i ai mea "All", "Today", "Yesterday" ma "Old". I le filifilia o le "All" aitema (o loʻo faʻapipiʻiina i se tulaga faʻaletonu), o le a mafai e le tagata o le a vaʻaia le talaʻaga atoa o loʻo i totonu o le Opera's manatua. Afai e te filifilia "Aso", naʻo itulau uepesite na asia i aso nei o le a faʻaalia, ma afai e te filifilia "O ananafi" - ananafi. Afai e te alu i le "Old", ona faʻaalia lea o faʻamaumauga o itulau asiasi uma i luga o le upega tafailagi, e amata mai le aso a o loma le aso ananafi, ma le amataga atu.

I se faʻaopopoga, o le vaega o loʻo iai se fomu mo le suʻesuʻeina o talaʻaga e ala ile ulufale i le igoa, poʻo se vaega o le igoa, o le itulau uepesite.

Nofoaga o faʻamatalaga a le Opera history i luga o le hard disk

O nisi taimi e tatau ona e iloa le nofoaga o loʻo i ai le faʻamatalaga ma le talaʻaga o le asiasi i itulau i luga ole laiga i le Opera browser. Sei o tatou faamatalaina.

O le talaʻaga o le Opera o loʻo teuina i luga o le faila faila a le Local Storage ma i totonu o le History file, lea, i le isi itu, o loʻo tu i totonu o le lisi o faʻamatalaga lisi. Le faʻafitauli o le faʻalagolago i le browser lisi, faʻafoeina o faiga, ma faʻaaoga nofoaga, o le ala i lenei faʻatonu e ono eseese. Ina ia mafai ona e iloaina poo fea o iai le talaaga o se mea faʻapitoa o loʻo tu ai, tatala le Opera menu ma kiliki i luga o le "About program" mea.

I le faʻamalama e matala, o faʻamaumauga taua uma e uiga i le talosaga o loʻo maua. I le vaega "Paths", vaʻai mo le "Profile" aitema. Latalata ile igoa o le ato atoa ile faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o tulaga, mo le Windows 7 o le a foliga mai pei: C: Tagata faʻaaogaina (username) AppData Roaming Opera Software Opera Stable.

Naʻo le kopi o lenei auala, pasi ile tuatusi bar ole Windows Explorer, ma alu ile faʻamatalaga faʻasino.

Tatala le Local Storage folder, lea e teu ai Opera e suʻe ai faila o tala faʻasolopito. O lenei, afai e manaʻomia, e mafai ona e faia ni faʻaogaina ma se i ai i nei faila.

I se tulaga tutusa, o faʻamatalaga e mafai ona vaʻaia e ala i soʻo seisi lava faila faila.

E mafai ona e vaʻai i tulaga o le tala i faila o le tala faʻasolopito, e oʻo i le tuʻufau o le ala ia latou i le tuatusi o le Opera, pei ona e faia i le Windows Explorer.

E togi uma faila i le Local Storage folder o se numera tasi e aofia ai le URL o le itulau itulau i le Opera history lisi.

A o e vaʻai, vaʻai i le talaʻaga o le Opera e ala i le alu i se faʻapitoa itulau browser e matua faigofie ma tupu fua. Filifili pe mafai, e mafai foi ona vaʻai i le nofoaga masani o le maimoaina o tala o faila.

Pin
Send
Share
Send