Faʻafefea ona fai se mole ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Gradient - ose sologa lelei ile va ole lanu. Faʻasolosolo o loʻo faʻaaogaina i soʻo se mea - mai le pito i tua i le valiina o mea eseese.

Photoshop ei ai le faʻasologa masani o vasega. E le gata i lea, o le tele o numera o tagata e mafai ona laʻuina mai luga o le initaneti.

O le mea moni, e mafai ona e download mai se mea, ae a pe a le maua le lalelei talafeagai? E saʻo, fai lau oe lava.

O lenei aʻoaʻoga e faatatau i le fatuina o vasega i Photoshop.

O le meafaigaluega valea e tu i le itu tauagavale meafaigaluega.

A maeʻa ona filifilia se mea faigaluega, ona faʻaalia ai lea o ona tulaga i le pito i luga. Matou te fiafia i ai, i le tulaga lea, naʻo le tasi le gaioiga - faʻasologa o suiga.

A uma ona e kiliki i le faʻailo a le valavala (ae le o le aū, o le faʻailoaina i lalo), faʻaavanoaina se faʻamalama e mafai ai ona e faʻatonutonu le oi ogesega ua i ai pe fausia sau oe lava (fou). Fausia se mea fou.

Lenei o mea uma e faia teisi ese ese nai lo isi mea uma ile Photoshop. Muamua e tatau ona e faia se gradient, ona tuʻuina lea o se igoa, ma naʻo le kiliki i luga o le faʻamau "Fou".

Amataina ...

I le ogatotonu o le faamalama tatou vaʻaia tatou faʻasolo mou, lea o le a tatou faʻasaʻoina. I le taumatau ma le itu tauagavale o nofoaga pule. O tagata pito i lalo e tali mo lanu, ma o le pito i luga mo le manino.

O le kiliki i luga o se '' control point faʻagaioia ona meatotino. Mo togitogi mata, o se suiga lea i le lanu ma le tulaga, ma mo opacity manatu, o se tulaga ma le tulaga fetuunaiga.


I le ogatotonu o le valea o le ogatotonu, lea e nafa ma le nofoaga o le tuaoi i le va o lanu. Ma le isi, afai e te kiliki i luga o le nofoaga pule o le opacity, o lona uiga o le nofoaga pule o le a agai i luga ma avea ma igoa o le ogatotonu o le opacity.

O mea uma a mafai ona gaoioi i luga o le vasega.

Ua faaopoopo faʻaopopo togi: faʻasolo le faʻataʻavale i le vilivae seia oʻo ina liliu i se tamatamailima ma tauagavale-kiliki.

E mafai ona e tapeina se pule togi i le fetaomi atu o le ki. Tapē.

O lea, sei o tatou valivaliina se tasi o togi i sina lanu. Faatoagaina le mea, kiliki i le fanua ma le igoa "Valivali" ma filifili le paolo manaʻo.

O isi gaioiga e o mai i le faʻaopopoina o mea faʻatonutonu, tuʻuina atu lanu ia i latou ma tuliʻesea i latou i luga o le faiga. Na ou faia lenei faiga.

Ole taimi nei ua sauni le vasega, ia ave iai le igoa ma faʻamau le faʻamau "Fou". O le a faʻaalia foi le tatou sikoa i le pito i lalo o le seti.

Ae totoe naʻo le faʻataʻitaʻi.

Tatou fausia se pepa fou, filifili le mea talafeagai meafaigaluega ma vaʻai i le lisi o le tatou na faia faʻavasega.

Ia uu i lalo le agavale isumu agavale i luga o le tapoleni ma toso le faasee.

Tatou maua se malamalama faasolosolo mai le mea na faia e tatou lava.

O lenei auala e mafai ai ona e fausiaina faʻasolosolo o soʻo se lavelave.

Pin
Send
Share
Send