Faʻafefea ona maimoaina le tala faʻasolopito i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


I le taimi o faʻagaioiga o le Google Chrome, e vaʻai e le tagata faʻaaoga itulau eseese o le upega tafailagi, o i latou le faʻamaumauga o loʻo faʻamauina i totonu o sailiga o tala faʻasolopito. Vaʻai pe faʻafefea ona maimoaina se tala ile Google Chrome.

Talafaasolopito o le sili ona taua meafaigaluega o soʻo se browser, e faʻafaigofie ai ona maua le upega tafailagi o mea e fiafia ai ua asia e le tagata faʻaaoga muamua.

Faʻafefea ona maimoaina le tala faʻasolopito i le Google Chrome?

Metotia 1: faʻaaogaina o se hotkey tuufaatasiga

O le universal keyboard auala puʻupuʻu e galue i faʻamalama uma fou. Ina ia tatalaina le tala faʻasolopito i lenei auala, e tatau ona e fetaomi le keyboard tuufaatasiga o vevela ki i le taimi e tasi Ctrl + H. O le isi taimi, i se fou tab o Google Chrome, o le a tatalaina se faʻamalama lea o le a faʻaalia ai le talaʻaga o asiasiga.

Metotia 2: faʻaaogaina le lisi lisi

O se isi auala auala e vaʻavaʻai ai i le tala, e oʻo atu i le taunuʻuga lava e tasi pei o le tala muamua. Ina ia faʻaaogaina lea metotia, naʻo oe e tatau ona kiliki i luga o le aikona faʻatasi ma ni laina se tolu i le pito i luga taumatau e tatala ai le lisi lisi, ona e alu lea i le vaega "Talafaasolopito", lea, i le isi itu, se lisi faʻaopoopo o le a oso mai, i totonu oe tatau foi ona tatala le aitema "Talafaasolopito".

Metotia 3: faʻaaogaina o le tuatusi pa

O le auala faigofie lona tolu e faʻaavanoa vave se vaega ma se talaʻaga o asiasiga. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e alu i le fesoʻotaʻiga nei i lau browser:

chrome: // talafaasolopito /

O le taimi lava e te fetaomi le Ulufale ki e oso, o le itulau mo le matamata ma le puleaina o talaʻaga o le a faʻaalia i luga o le lau.

Faʻamolemole e matau i le aluga o taimi, o le sailiga talafaasolopito i Google Chrome faʻateleina i ni lapoʻa tele, ma o le mea lea e tatau ona sapaseseina faʻalelalolagi ina ia faʻatumauina le gaioiga o mea. Faʻafefea ona faʻatino lenei galuega sa faʻamatalaina muamua i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona kilia le tala faʻasolopito i le Google Chrome browser

Faʻaogaina uma foliga o Google Chrome, e mafai ona e faʻatulaga se faigofie ma aoga aoga luga o le upega tafailagi. O le mea lea, aua nei galo e asiasi i le talaʻaga vaega pe a suʻesuʻe muamua au fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi - afai e iai sau gaioiga synchronization, ona vaega lea o le a faʻaalia e le gata o le talaʻaga o asiasiga i lenei komipiuta, ae o nofoaga na vaʻaia i isi masini.

Pin
Send
Share
Send