O a ni polokalame fua fua i lau komepiuta?

Pin
Send
Share
Send

I le lalolagi nei, ua tele le sao o komepiuta i olaga o tatou. Tele eria e faigofie ona malamalama i ai e aunoa ma le faʻaaogaina o se PC: lavelave numera matematika, fausaga, faʻataʻitaʻiga, Initaneti fesoʻotaʻiga, ma isi mea mulimuli.

Ole taimi nei, e le gata ile tusiata, ae e faʻapea foi ona mafai ona faʻataʻitaʻi e tagata atamamai e faʻataʻitaʻiina ituaiga ata ole "masterpiece" e faʻaaogaina ai polokalama faʻapitoa. Nei e uiga i nei polokalame faʻapitoa mo le tusia i luga o le komipiuta ma ou te fia talanoa i lenei tusitusiga.

* Ou te matauina e naʻo polokalama fua o le a iloiloina.

Mataupu

  • 1. Vali o le le aoga polokalama ...
  • 2. Gimp o se ata malosi. o le faatonu
  • 3. MyPaint - ata tusi ata
  • 4. Graffiti Studio - mo tagata fiafia i tusitusiga
  • 5. Artweaver - se sui sui mo le Adobe Photoshop
  • 6. Manaia
  • 7. PixBuilder Studio - faʻaitiiti ata
  • 8. Inkscape - o se tala faatusa a Corel Draw (ata faʻatusa)
  • 9. Livebrush - pulumu vali ata
  • 10. Ata kalafi
    • O ai e manaʻomia se laupepa mo le a?

1. Vali o le le aoga polokalama ...

O le Paint ou te manaʻo e amata le toe iloiloga o le tusia o polokalama, aua o se vaega o le OS Windows XP, 7, 8, Vista, ma isi mea, o lona uiga e te le manaʻomia e download se mea e amata tusia ai!

Ina ia tatalaina, alu i le "amataga / polokalama / faʻatulagaina" menu, ona kiliki ai lea o le "Paint" aikona.

O le polokalame lava ia e matua faigofie lava ma e oo lava i le matua fou o le na liliu lata mai le PC mafai ona malamalama i ai.

O galuega autu: toe fuaina ata, tipiina o se vaega o le ata, o le mafai ona tusia ma se penitala, pulumu, faʻatumu le nofoaga i se lanu filifilia, ma isi.

Mo i latou e le o faʻapolofesa i ata, mo i latou e manaʻomia i nisi taimi e faʻasaʻo ai se mea i mea laiti i ata - o le polokalama o mea e sili atu nai lo le lava. O le mafuaaga lea ou te fautuaina ai e amata i le ia faamasani ma tusia i luga o se PC!

2. Gimp o se ata malosi. o le faatonu

Upega Tafaʻilagi: //www.gimp.org/downloads/

Gimp o se malosi ata faʻatonutonu editor e mafai ona galue ma kalafi papeti * (vaʻai i lalo) ma le tele o isi sao masini.

O gaioiga autu:

- faʻalelei ata, fai ia pupula, faʻateleina lanu lanu;

- Faigofie ma vave aveese elemene le manaomia mai ata;

- Oti laulau 'upega tafaʻilagi;

- tusia o ata e faʻaaoga ai ata kalapu;

- Lava faila teuina tulaga ".xcf", lea e mafai ona teuina tusitusiga, ie, laei, ma isi;

- faigofie talafeagai e galulue ma le laupapa laupapa - e mafai ona vave faʻaofi se ata i totonu o le polokalama ma amata teuteu ia;

- Gimp o le a faʻatagaina oe e teuina ata e toetoe lava a lele;

- o le agavaʻa e tatala ai faila a le ".psd" faʻasologa;

- fausia a oe lava faʻapipiʻi (pe a fai o oe, ioe, iai tomai faʻapitoa).

3. MyPaint - ata tusi ata

Upega Tafaʻilagi: //mypaint.intilinux.com/?page_id=6

MyPaint o se faʻatonutonu ata mo tagata amata tusiata. O le polokalama ei ai se faigofie fesoʻotaʻiga, faʻapipiʻi ma se tapulaʻa tele lapoa. Faʻapea foi se seti sili lelei o pulumu, faʻafetai lea ma lenei polokalame e mafai ona e tusia ata i luga o lau komepiuta, pei lava o luga o le tapoleni!

O gaioiga autu:

- le avanoa e vave faʻatonuga e faʻaaoga ai ki faʻauuina;

- Tele filifiliga o pulumu, latou faʻatulagaga, o le mafai ona fauina ma faʻaulufaleina mai;

- Lelei le laupepa lagolago, i le ala, o le polokalama e masani ona mamanuina mo ia;

- tapoleni o le faʻatapulaʻaina tele - faʻapea, leai se mea e faʻatapulaʻa ai lou fatuga;

- Mafai ona galue i Windows, Linux ma Mac OS.

4. Graffiti Studio - mo tagata fiafia i tusitusiga

O lenei polokalame o le a apili i tagata uma e fiafia i ata o le graffiti (i le mataupu faʻavae, o le faʻatonuga o le polokalama e mafai ona mate mai le igoa).

O le polokalama atagia mai i lona faigofie, faʻamaoni - o ata e sau mai lalo o le peni toetoe lava pei o sili sili ona lelei i luga o puipui o polofesa.

I le polokalame, e mafai ona filifili canvases, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻavale, puipui, pasi, lea e faʻateleina ai au lava fatuga fatuga fatuga.

I luga o le laulau o loo i ai se filifiliga o le tele numera tele o lanu - sili atu nai lo 100 pcs! E mafai ona faia ni smudges, suia le mamao i luga, faʻaaoga faʻailoga, ma isi mea lautele.

5. Artweaver - se sui sui mo le Adobe Photoshop

Upega Tafaʻilagi: //www.artweaver.de/en/download

O se tusi ata e leai se totogi e fai ai le tala o le Adobe Photoshop lava ia. O lenei polokalame e faʻataʻitaʻia ata vali ma le suauʻu, vali, penitala, kapisi, pulumu ma isi.

O loʻo i ai le avanoa o le galulue ma faʻaputuga, faʻaliliuina ata i foliga eseese, faʻamalosia, ma isi. Faʻamasinoina e le laiga ata i lalo - e te le mafai ona iloa gofie foi mai le Adobe Photoshop!

6. Manaia

Upega Tafaʻilagi: //www.smoothdraw.com/

SmoothDraw o se sili sili ata ata faʻatonutonu ma le tele o le faʻagaioiga ma le fausiaina ata mafai gafatia. Ole mea moni ole polokalame ole a tulimatai ile fatuina o ata mai le amataga, ile tapoleni paepae ma mama.

I lou auupega o le a i ai se numera tele o mamanu ma mea tau mea faigaluega: pulumu, penitala, fulu, peni, ma isi.

Le galulue ma papa foʻi e le leaga tele, faʻapipiʻi ma se fesoʻotaʻiga faigofie polokalama - e mafai ona fautuaina saogalemu i le tele o tagata faʻaaogaina.

7. PixBuilder Studio - faʻaitiiti ata

Upega Tafaʻilagi: //www.wnsoft.com/en/pixbuilder/

Lenei polokalama i luga o le fesoʻotaiga, tele tagata faʻaaoga ua uma dubbed mini photoshop. O loʻo i ai le tele o lauiloa galuega ma foliga o le totogi polokalame Adobe Photoshop: o se faatonu mo le susulu ma faʻatusatusa, o loʻo i ai meafaigaluega mo le tipiina, faʻaliliu o ata, e mafai ona e faia ni lavelave foliga ma mea faitino.

Lelei faʻatinoina o ni itū'āiga o le faʻapipiʻiina o ata, faʻauluʻuga aʻafiaga ma isi

E uiga i mea faʻapena e pei le toe suiina o ata, liliu, liliu ma isi mea, ma atonu e le aoga e talanoa ai. I se tulaga lautele, PixBuilder Studio o se sili polokalame mo le tusia ma teuteu i lau komepiuta.

8. Inkscape - o se tala faatusa a Corel Draw (ata faʻatusa)

Upega Tafaʻilagi: //www.inkscape.org/en/download/windows/

O se ata faʻavaveina ata lea faʻatonutonu, o se tala fatu o Corel Draw. O lenei ata tusi ata polokalama - i.e. faatonutonu vaega. E le pei o bitmaps - o tagata faʻavasega e faigofie ona toe suia e aunoa ma le leiloa o uiga! E masani lava, o lea polokalame e faʻaaogaina i le lolomiga.

O loʻo iai foi le taʻutaʻua ile Flash iinei - o ata e mafai ona faʻaaoga e mafai ona faʻaititia ai le tele o le vitio!

Ui i lea, e aoga le faʻaopopo o le polokalama e iai le lagolago mo le gagana Rusia!

 

9. Livebrush - pulumu vali ata

Upega Tafaʻilagi: //www.livebrush.com/GetLivebrush.aspx

O se matua faigofie ata polokalama ma lelei ata faʻapitoa gafatia. O se tasi o itu iloga o lenei faatonu o le ae tusi ata ii pulumu! E leai seisi mea faigaluega!

I le tasi itu, lenei tapulaa, ae i le isi itu, o le polokalama e mafai ai ona e faʻatinoina le tele o mea e leai se isi - e te le faia lenei mea!

Ole fuainumera tele o pulumu, tulaga mo latou, ta, ma isi. E sili atu, e mafai ona e faia ni pulumu oe lava ma download mai le Initaneti.

I le ala, o le "pulumu" i livebrush o lona uiga e le na o se "faigofie" laina, ae o faʻataʻitaʻiga o lavelave foliga faʻapipiʻi ... I se tulaga lautele, ua fautuaina e uma tagata fiafia o ata tusi galuega e faamasani latou i ai.

10. Ata kalafi

O le ata komepiuta o se mea faʻapitoa mo le tusia o se komipiuta. Fesootai atu i se komepiuta e ala ile USB standard. Faatasi ai ma se peni, e mafai ona aveina i luga o se komipiuta faʻaeletonika, ma luga o le komepiuta komipiuta vave i luga ole laiga i luga ole laiga e te vaʻaia lau ata. Oi talofa!

O ai e manaʻomia se laupepa mo le a?

O le laulau e mafai ona aoga e le gata i polofesa faʻataʻitaʻi, ae faapea foi i fanau aʻoga ma tamaiti masani. I ai, e mafai ona e faʻatonutonu ata ma ata, tusi ata i luga o fesoʻotaʻiga lautele, faigofie ma vave ulufale tusitusiga i pepa faʻapitoa. I se faʻaopopoga, pe a faʻaaogaina se peni (peni o le laulau), o le pulumu ma le tapulima e le vaivai i le taimi umi le faʻaaogaina, pei o le taimi pe a faʻaaoga se isumu.

Mo tagata tomai faapitoa, o se avanoa lenei e faʻatonutonu ai ata: faia faʻamau, toe teu, teuteu ma faia ni suiga i le lavelave o ata (lauulu, mata, etc.).

I se tulaga lautele, e vave ona e faʻaaogaina i se laulau ma afai e masani ona e galue ma ata, e faigofie ona sui le masini! Fautuaina mo uma ata Fiafia.

Ma faamaea ai le iloiloga o polokalame. Fai se filifiliga lelei ma ata matagofie!

Pin
Send
Share
Send