Matou te faʻasoaina musika i "Savali" i vasega a tamaiti

Pin
Send
Share
Send

I Odnoklassniki, paga lea, latou te leʻi faʻatinoina le lafoina o musika i le tulaga o se faʻapipiʻi faila i se feʻau, o lea e tatau ona e faʻaogaina togafiti eseese. Oe mafai ona lafoina musika i se isi tagata faʻatasi ai ma nisi "Meaalofa", ae o le a le maua fua, e toatele e mananaʻo e fefaʻasoaaʻi solo i "Savali".

Auina atu musika i Odnoklassniki

I le taimi muamua, Odnoklassniki tagata faʻaaoga na maua le avanoa e fefaʻasoaʻi ai faila a le tasi i le isi, ae o lenei ua faʻalogologo musika i luga o le tulaga ua uma ona totogi, ma le isi tagata faʻaaoga e tatau ona faʻagalo e uiga i le masani ai le lafoina o ala. O le mea e lelei ai, e mafai lava ona lafoina musika, e ui lava e le faigofie.

Metotia 1: Tuʻuina mai sootaga

Oe mafai ona lafoina se faila musika ma se fesoʻotaʻiga i seisi tagata i se feau tumaoti. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le pese lava ia i totonu o Odnoklassniki.

Mafaufau i se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ile faʻataʻitaʻiga o musika mai Odnoklassniki:

  1. Alu i le vaega "Musika". I le sailiga, ia e faʻaofi le igoa o se pese maʻoti, ata puʻe poʻo se tusiata. I toega mataupu e lua, o le a e lafoaia le isi fesoʻotaʻiga i le lisi o pese i se isi faʻaaoga.
  2. O lenei kiliki i le tuatusi pa o le browser ma kopi le sootaga.
  3. Alu i le Savali ma auina atu i se tusitusiga manino i se isi tagata.

Afai e te lafoina musika mai i se isi mea, ona faia lea tutusa - kopi le fesoʻotaʻiga i le pese / album / tusiata ma lafo ia Odnoklassniki o se feʻau faigofie.

Metotia 2: Sii maia se faila mai se PC

Lenei e aoga le faia o se faʻaagaga o lenei metotia e naʻo le talafeagai mo le lafoina o se faila faila e mafai ona e siiina mai le Odnoklassniki. O le mea e malie ai, o le afa o pese i le OK ua i ai se kilipa faʻapipiʻi i latou o loʻo usuina ai lenei pese. E mafai ona e aumaia faʻaogaina faʻapitoa plugins ma 'upega tafaʻilagi foliga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona download le ata poʻo musika mai le Odnoklassniki

O le faʻatonuga o le a vaʻaia e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i le Savali ma saili le fetusiaiga ma le tagata e fiafia e togi musika.
  2. Kiliki i luga o le pepa solo i le itu taumatau i le itu taumatau o le faamalama ma filifili "Vitio".
  3. O le a tatalaina se faʻamalama se mea o le a faʻatonuina ai e sau mai le vitio mai Odnoklassniki, ae talu ai o oe ua uma ona i ai le download ata, faʻaaoga le faʻamau "Lafo le ata mai komepiuta".
  4. I totonu "Suʻesuʻe" filifili le faila faila e te manaʻo e lafo ma kiliki i luga "Tatala".
  5. E le gata i lea, e mafai ona e faia soʻo se saini i luga o le faʻaaogaina o le feau tusitusia faʻaalia foliga.

Ae paga lea, i tulaga o le lafoina o musika i isi faʻaaogaina, Odnoklassniki leiloa tele i latou tauva. E masani ona mafai ona e lafoina musika naʻo le faʻapipiʻi i ai "Meaalofa" i seisi tagata e faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send