Nana nana le tusitusiga i se MS Word pepa

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le tele o aoga aoga o le Microsoft Word, tasi na leiloa, lea o le au faufau malie o le a fiafia - o le mafai lea e nana le tusitusiga, ma i le taimi lava e tasi o isi mea o loʻo i totonu o le pepa. E ui lava i le mea moni o lenei galuega o le polokalama e toetoe lava i se tulaga lauiloa, e le o tagata uma e iloa e uiga i ai. I se isi itu, o le faigata ona nana o tusitusiga e mafai ona taʻua o le mea e manaʻomia e tagata uma.

Lesona: Faʻafefea ona nana tapulaʻa laulau i Upu

O le maitauina o le mafai ona nana tusitusiga, laulau, ata tusi, ma mea tau ata e leai se mea na faia mo le taupulepulega leaga. I le ala, i lenei tulaga, e le tele aoga ia te ia. O le autu o lenei galuega o le faʻalauteleina o avanoa i le fausiaina o se tusitusiga tusitusiga.

Faʻapea o loʻo manaʻomia ona e ulufale i se mea i totonu o le Word file o loʻo e galue ai o loʻo manino ai le faʻaleagaina o ona foliga, le sitaili o loʻo faatino ai lona vaega autu. I le tulaga lea, e ono manaʻomia e nana le tusitusiga, ma lalo ifo tatou te talanoa e uiga i le auala e faia ai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se pepa i totonu o le Word document

Nana nana

1. Ina ia amata, tatala le pepa le tusitusiga e te manaʻo e nana. Faʻaaoga le isumu e filifili le fasi vaega o tusitusiga e tatau ona le mafai ona vaaia (natia).

2. Faʻalautele le talanoaga i kulupu Faatanoai le kiliki i luga o le aū i le pito i lalo taumatau.

3. I le laupepa Faatanoa siaki le pusa faʻasaga i le aitema Natiao loʻo tu i le vaega "Faʻafouina". Kiliki Ua lelei e faʻaaoga le faʻatulagaina.

Lesona: Faʻafefea ona suia le vai upu i le Upu

Le fasi vaega filifilia i le pepa o le a natia. Pei ona taʻua i luga, i auala faʻapena, e mafai ona e nanaina isi mea o loʻo i totonu o laupepa o le pepa.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se vai faila i le Word

Faaali mea lilo

Ina ia faʻaalia mea lilo o loʻo i totonu o se tusitusiga, na o le kiliki tasi ki i luga ole laiga vaega vave. O le pama lea. "Faaali uma faailoga"o loʻo i totonu o le kulupu kulupu "Palakalafa" i le tab "Fale".

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le vaega faʻatonutonu i totonu o le Upu

Faʻavave suʻe mo mea lilo i totonu o pepa tele

O lenei aʻoaʻoga o le a avea ma mea e fiafia iai latou na feiloaʻi ma seisi tele pepa o loʻo iai tusitusiga natia. O le a faigata ona sueina oe i le lima i le faʻaalia o foliga uma, ma e ono umi se umi o lenei faiga. O le tali sili i lea tulaga o le faʻafesoʻotaʻi lea o le inspector pepa ua fausia i totonu ole Word.

1. Tatala le lisi Faila ma i le vaega "Faʻamatalaga" fetaomi le faamau "Saili Faʻafitauli".

2. I le menu o lenei ki, filifili “Tagata asiasi o pepa aloaia”.

3. O le a ofo le polokalama e sefe le pepa, fai loa.

O le a tatalaina se pusa faʻatalanoaga lea e te manaʻomia e tuu le faʻailoga talafeagai i luma o le tasi po o le lua manatu (faʻalagolago i mea e te manaʻo ai e maua):

  • Invisible Initaneti - saili mo mea lilo i le pepa;
  • Tala Lilo - saili mo natia tusitusiga.

4. Fetaomi le faamau "Siaki" ma faʻatali mo le Word e avatu ia te oe se lipoti i luga o le faʻamaoniga.

Ae paga lea, o le tusitusiga tusitusiga a Microsoft e le mafai ona faʻaalia natia elemene ia lava. Pau lava le mea e ofo atu ai le polokalame o le tape uma.

Afai e te manaʻo e tape mea lilo o loʻo i totonu o le pepa, kiliki i lenei ki. A leai, ona faia se kopi faaleoleo o le faila, natia tusitusiga o le a faaali atu i ai.

TAUA: Afai e te tapeina natia tusitusiga e faʻaaoga ai le pepa aloaia, o le a le mafai ona e toe faʻafoʻi.

A uma ona tapunia le tagata asiasi i le pepa (e aunoa ma le faʻaogaina o le faʻatonuga Tapē uma itu faafeagai Tala Lilo), o le mea lilo i totonu o le pepa o le a faʻaalia.

Lesona: Faʻafefea ona toe fuatai i le leai o se upu faila

Lolomi se pepa ma natia tusitusiga

Afai o loʻo iai le tusitusiga o loʻo nana ma e te manaʻo ia aliali mai i ona lolomiga, ia mulimuli i sitepu ia.

1. Tatala le lisi Faila ma e alu i le vaega "Tapulaa".

2. Alu i le vaega Mata ma siaki le pusa i autafa Lolomi tusitusiga natia i le vaega "Lolomiina Filifiliga". Tapuni le pusa talanoaga.

3. Lolomi le pepa i luga o le masini lolomi.

Lesona: Lolomiina pepa i le Word

Ina ua maeʻa togafiti, o le tusitusiga natia o le a faʻaalia e le gata i le lolomiina o faila, ae o la latou foʻi kopi kopi e lafoina i le virtual printer. O le mea mulimuli na teuina i le PDF format.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu se PDF faila i le Word document

Naʻo le mea lava lena, o lea ua e iloa faʻalilolilo tusitusiga i totonu o le Word, ma iloa foʻi le faʻaalia o tusitusiga natia pe afai e te "laki" e galue ma se tusitusiga faapena.

Pin
Send
Share
Send