Faʻafefea ona momoli ata mai le Komepiuta i iPhone i le iTunes

Pin
Send
Share
Send


Afai e moni soʻo se tagata faʻaaogaina mafai ona feagai ma le fesiitaiina o ata mai i iPhone i se komupiuta (na o le manaʻomia e te tatalaina le Windows Explorer), ona avea lea o le galuega o le a sili atu faʻafitauli ma le toe faʻafoi, talu ai o le kopiina o ata i se masini mai le komepiuta i lenei auala ua le toe mafai. Lalo tatou vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona e kopiina ata ma ata mai lau komupiuta i lau iPhone, iPod Touch poʻo le iPad.

Ae paga lea, ina ia mafai ona faʻaliliu ata mai se komupiuta i le iOS gadget, ua uma ona e manaʻomia le faʻaavanoaina o le fesoasoani a le iTunes polokalame, i le a le tele o numera o tusitusiga ua uma ona tuʻuina atu i la matou '' upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona momoli ata mai le komepiuta i le iPhone?

1. Faaoso iTunes i lau komepiuta ma faafesootai lau iPhone i lau komepiuta e faaaoga ai se USB uaea po o le Wi-Fi sync. O le taimi lava e mauaina le masini e le polokalama, kiliki i luga o le ata o lau mea e te maua i le pito i luga o le faʻamalama.

2. I le itu tauagavale, alu i le lau "Ata". I le itu taumatau, e tatau ona e siaki le pusa i autafa Fetuʻu. I le tulaga masani, iTunes fautua mai kopi kopi ata mai le tulaga masani Ata. Afai o loʻo i totonu o lenei afifi ni ata uma e te manaʻo e kopi i le tuʻufaʻatasia, ona tuu lea o le mea faʻatau "Fusi uma".

Afai e te manaʻomia le fesiitai atu i le iPhone e le o ata uma mai le tulaga masani faila, ae filifili tagata, ona siaki lea o le pusa Filifiliga Filifilia, ma siaki atigipusa i lalo o folau ia o ata o le a kopiina i le masini.

Afai o ata i luga o le komepiuta o loʻo i ai ma leai i le mea o loʻo i le tulaga masani o loʻo i ai i le "Images", ona latalata lea "Kopi ata mai" kiliki i le faila filifilia ua tatala le Windows Explorer ma filifili se fou faila.

3. Afai e faʻaopopo i ata e te manaʻomia e fesiitai ata i le masini puʻupuʻu, ona i ai lea i le faʻamalama lava e tasi ia aua neʻi galo e siaki le pusa "Aofia i totonu vitio sync". Ina ua seti uma seti, e totoe na o le amata synchronization i le kilikiina o le faamau Apalai.

Le taimi lava e maeʻa le synchronization, le gadget mafai ona saogalemu motusia mai le komepiuta. Uma ata o le a faʻamanatuina manuia i luga o le iOS masini i le tapulaa "Ata" talosaga.

Pin
Send
Share
Send