Faʻafefea ona toe maua le Apple ID password i iTunes

Pin
Send
Share
Send


Apple ID o le sili ona taua tala pe a fai o oe o le Apple tagata. Lenei teugatupe faʻatagaina oe e ulufale ai i lalo tele tagata faʻaaogaina: faaleoleo kopi o masini Apple, faʻatau talaʻaga, fesoʻotaʻi credit cards, faʻamatalaga a le tagata lava ia ma isi mea faapena. Le a le mea e mafai ona ou fai atu ai - a aunoa ma lenei mea faailoa, e le mafai ona faʻaaogaina se masini Apple. O le aso o le a tatou iloiloina ai se tulaga masani masani ma o le tasi o le sili ona le fiafia faʻafitauli pe a faʻagalo e se tagata faʻaaoga le password mai lana Apple ID.

Mafaufau pe o le a le tele o faʻamatalaga o loʻo nana i lalo o le Apple ID account, e masani ona faʻaaoga e tagata faʻaaoga se faʻamatalaga faigata lea e manatuaina mulimuli ane o se faʻafitauli tele.

Faʻafefea ona toe maua le Apple ID password?

Afai e te manaʻo e toe seti lau faʻamatalaga password ala iTunes, ona faʻataʻitaʻi lea polokalama, kiliki i luga o le laupepa i le pito i luga o le faʻamalama "Teugatupe"ma alu atu loa i le vaega Ulufale.

O le faʻamalama faʻaalia o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e te manaʻomia ai e ulufale i lau imeli tuatusi ma le faʻamatalaga upu mai le Apple ID. Talu ai i la matou mataupu le tulaga lea e mafaufauina pe a manaʻomia le toe faʻavasega numera, ona kiliki ai lea ole link lalo "Ua galo lau Apple ID poo le numera faʻatoa pasi?".

O lau autu browser o le a otometi ona faʻalauiloa i luga o le lau, lea o le a amata toe uli i le login faʻafitauli itulau. I le auala, e mafai foi ona e alu i lenei itulau vave aunoa iTunes e ala i le kilikiina o lenei sootaga.

I luga o laupepa itulau, o le a manaʻomia lou ulufale i lau Apple ID imeli tuatusi, ona kiliki ai lea o le faamau Faʻaauau.

Afai ua e faʻagaioia tulaga lua-faʻamaonia, ona e faʻaauau, e mautinoa e te manaʻomia e ulufale i le ki lea na e mauaina pe a faʻatagaina le lua-sitepu faʻamaonia. Faaauau e aunoa ma lenei ki.

O le isi laasaga i se lua-sitepu faʻamaonia o le faʻamaonia lea e le telefoni feaveaʻi. O le SMS o le a lafoina i lau numera na lesitala i le system, lea o le a aofia ai le numera 4 numera e te manaʻomia e ulufale ai i luga o le komipiuta komipiuta.

Afai e te leʻi faʻatinoina se faʻamaoniga lua-laʻasaga, ona e faʻamaonia lea o lou igoa, e tatau ona e faʻailoa mai tali i fesili 3 saogalemu na e fesiligia i le taimi o le lesitala o le Apple ID.

A maeʻa ona faʻamautu mai ia faʻamaumauga le umiaina o le Apple ID, o le upu faʻatonutonu o le a toe faʻatutu ma le manuia, ma e tatau lava ona e ulufale mai le fou i le faalua.

Ina ua uma ona suia le upu faataga i luga o masini uma na e muamua logoina i le Apple ID ma le tuai upu faataga, oe ona manaʻomia e fai se toe faʻatagaina ma le faʻatagana fou.

Pin
Send
Share
Send