Aofai Commander: mafai ai ona vaʻaia faila natia

Pin
Send
Share
Send

I le Windows faʻaogaina faiga, o loʻo i ai le faʻagaioiga e pei o le nana o le vaʻaia o le iloa mai o faila ma faʻafu. Lenei mea e mafai ai oe e puipuia faʻalilolilo faʻamaumauga mai le prying mata, e ui lava ina ia mafai ona puipuia gaioiga leaga o le faʻatatau i faʻamatalaga taua, e sili le faʻaavanoa i sili atu ogaoga puipuiga. O le galuega taua o loʻo fesoʻotaʻi ma le vaega lea, o le mea ua taʻua o le "puipuiga mai le valea", o le mea lea, mai gaoioiga le fuafuaina a le tagata lava ia e faʻaleagaina le polokalama. O le mea lea, tele faila faila i le amataga natia i le taimi faʻapipiʻiina.

Ae, sili atu tagata alualu i luma tagata faʻaaogaina taimi e manaʻomia e mafai ai le faʻaaliga o natia faila e faia nisi galuega. Sei o tatou vaʻai faʻafefea ona fai lenei mea i le Total Commander polokalama.

Sii maia le lomiga lata mai o le Total Commander

Faʻafaigofie ona faaali atu faila lilo

Ina ia faʻaalia faʻailoaina faila i totonu o le Total Commander polokalama, kiliki i le "Configuration" vaega o le pito i luga o le lisi menu. I le lisi e aliali mai, filifili "tulaga".

O se pop-up faamalama foliga mai lea tatou te o ai i le "Aano o vaega" mea.

Le isi, siaki le pusa "Faaali mea lilo."

O lenei o le a tatou vaʻai nana faila ma faila. E faʻailogaina i latou i se faʻailoga matagofie.

Faʻafaigofie fesuiaʻiga i le va o auala

Ae, pe afai o le tagata e masani ona tatau ona fesuiaʻi i le va o le tulaga masani ma le faiga mo le matamata vaʻaia faila, o le faia pea lea e ala i le lisi e matua le talafeagai. I lenei tulaga, o le a avea ma fetuunaiga le faia o lenei gaioiga se isi faʻamau i luga o le meafaigaluega. Sei o tatou vaai pe mafai faapefea ona faia lenei mea.

E taumatau le kiliki i luga ole toolbar, ma i le tusiga menu e aliali mai, filifili le "Edit" aitema.

Le mulimulituʻi atu, e matala le faʻamalama o le meafaigaluega i le meafaigaluega. Kiliki i soo se elemene i le pito i luga o le faamalama.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a uma lenei mea, e tele faʻaopopo elemene foliga mai i le pito i lalo o le faʻamalama. I latou, o loʻo tatou vaʻavaʻai mo le ata i le numera 44, e pei ona faʻaalia i le ata ata i lalo.

Ona, kiliki i le faʻamau e faʻasaga i le tusiga "Team".

I le lisi e aliali mai i le "View" vaega, vaʻai mo le cm_SwitchHidSys poloaiga (faʻaalia natia ma faila faila), kiliki i luga, ma kiliki i le "OK" faamau. Pe faʻapena ona faʻapipiʻi lea faʻatonuga i totonu ole faamalama ile kopiina.

A tumu faʻamaumauga, toe kiliki i le "OK" faʻamau i le toolbar seti faamalama.

Oe pei ona e vaʻai, o le ata mo le fesuiaʻiga i le va o le masani vaaiga ma faʻaali faʻailoaina faila nana i luga o le toolbar. Ole taimi nei ole a mafai e fesuiaʻi i le va o auala ile na o le kiliki i luga o lenei aikona.

Faatulagaina le faʻaaliga o natia faila i le Total Commander e le faigata tele peʻa e iloa le saʻo faʻasologa o gaioiga. A leai, e mafai ona umi se taimi pe a e sailia le manaʻomia i le polokalama uma tulaga faʻalavelave. Ae, faʻafetai i lenei faʻatonuga, ua amata ai lava le aoga lenei galuega. Afai e te aumaia le fesuiaʻiga i le va o mea i le Total Commander toolbar ma se isi 'ie, o le faiga mo le suia i latou o le a faigofie foi ma faigofie pei lava ona mafai.

Pin
Send
Share
Send