Faʻafefea ona faʻaopopo tusi i le iTunes

Pin
Send
Share
Send


ITunes - E le gata o lenei mea e aoga ai mo le puleaina o faʻamatalaga i lau iPhone, iPad poʻo le iPod Touch, ae o le mea faigaluega foi mo le teuina o mea i totonu o se tasi talafeagai faletusi. I se tulaga faʻapitoa, afai e te manaʻo e faitau e-tusi i lau Apple mea, e mafai ona e faʻapipiʻiina i lau gadgets e ala i le faʻaopopoina o latou i iTunes.

Tele tagata faʻaaoga, o loʻo taumafai e faʻaopopo tusi i le iTunes mai le komepiuta, e masani ona fetaiaʻi ma le faʻaletonu, ma e masani lava ona o le mea moni e faʻapea o se sitaili e le lagolagoina e le polokalame e faʻaopopo i le polokalame.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻatusa o tusi lagolagoina e iTunes, ona pau lea o le ePub faatulagaga na faʻatino e Apple. O le mea e lelei ai, o aso nei o lenei e-tusi faʻataʻitaʻiga e pei ona masani ai e pei o le fb2, e toetoe lava o soʻo se tusi e mafai ona maua i le faʻatulagaina manaʻomia. Afai o le tusi e te fiafia iai e le o maua i le ePub format, e mafai lava ona e liliu le tusi - mo lenei mea, luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o tagata liliu mai, o ni tautua i luga ole laiga ma polokalame komipiuta.

Faʻafefea ona faʻaopopo tusi i le iTunes

E mafai ona faʻaopopo tusi, pei o isi faila i le iTunes, i ni auala se lua: faʻaaogaina le iTunes lisi ma na o le tosoina ma le toulu ifo o faila i le tasi polokalama.

I le muamua tulaga, oe e tatau ona kiliki i le ki i le pito i luga tauagavale o iTunes Faila ma i le faʻaopopoga menu e aliali mai, filifili "Faʻaopopo faila i le faletusi".

O le Windows Explorer faamalama o le a aliali mai i luga o le mata, lea e te manaʻomia ai le filifili o se tasi faila ma se tusi pe tele i le taimi e tasi (mo le faʻafaigofie, taofi i lalo le ki Ctrl i luga o le keyboard).

O le auala lona lua e faʻaopopo tusi i le iTunes e sili atu faigofie: e te manaʻomia le toso ma lafo ifo tusi mai se faila i lau komepiuta i totonu o le tutotonu iTunes faamalama, ma i le taimi o le fesiitaiina soʻo se vaega o iTunes mafai ona tatalaina i luga o le mata.

Ina ua uma ona faʻaopopo le faila (po o faila) i iTunes, o le a latou otometi ona oʻo i le vaega manaʻomia o le polokalama. Ina ia faʻamaonia lenei mea, i le pito i luga tauagavale o le faamalama, kiliki i le vaega tatala nei ma filifili le aitema i le lisi e aliali mai. "Tusi". Afai e le avanoa lea mea mo oe, kiliki i le ki "Faatonutonu menu".

I le isi taimi o le ae vaʻai i le iTunes vaega seti faamalama, lea e te manaʻomia ai e tuu se manulele latalata i le mea "Tusi"ona kiliki ai lea ole ki Faia.

A uma lena, o le "Tusi" vaega o le a maua ma e mafai ona saogalemu alu i ai.

O se vaega ma tusi faʻaopopo i iTunes o le a faʻaalia i luga o le mata. A manaʻomia, o lenei lisi e mafai ona teuteuina pe a e le toe manaʻomia ni tusi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki-kiliki i luga o le tusi (pe i luga o filifilia ni tusi), ona filifili lea Tapē.

A manaʻomia, o au tusi e mafai ona kopi mai iTunes i le masini Apple. E uiga i le auala e faʻatino ai lenei galuega, ua uma ona matou talanoa i luga o le matou upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona faʻaopopo tusi i iBooks e ala i iTunes

Matou te faamoemoe o lenei tusitusiga sa aoga ia te oe.

Pin
Send
Share
Send