Lesona: Faia ia Transparency i CorelDraw

Pin
Send
Share
Send

Transparency o se tasi o sili ona masani faʻaaoga galuega lea e faʻaaoga e faʻataʻitaʻiga pe a tusia i Corel. I lenei lesona o le a tatou faʻaali atu pe faʻafefea ona faʻaogaina le meafaigaluega manino i le faʻasino ata tusia.

Sii mai ia CorelDraw

Faʻafefea ona faia le manino i CorelDraw

Faapea ua uma ona matou amatalia le polokalame ma toso lua mea i le ata faʻamalama e vaeluaina luga o le tasi le isi. I a matou mataupu, o le lio lea e faʻatumu seisi, i luga o le mea o i ai le lanu moana lanu moana. Mafaufau i ni auala e faʻaogaina manino ai se tafatafa.

Anapogi toniga manino

Filifili le faʻatulagaina, i luga o le mea faigaluega, saili le aikona "Transparency" (le faʻailoga i le foliga o se laupapa siaki). Faʻaaoga le faasee i lalo ifo o le faatafafa e fetuʻutuʻunaʻi ai le maualuga. Na pau lava lena! Ina ia aveese le faʻalauteleina, faʻasolo atu le faʻaseʻe i le tulaga "0".

Lesona: Faʻafefea ona fatuina se pisinisi pepa faʻaaoga CorelDraw

Fetuunai manino e faʻaaoga ai le mea faitino vaega

Filifili le faatafafa ma alu i le meatotino vaega. Saili faʻailoga manino ua leva ona tatou masani ai ma kiliki i luga.

Afai e te le vaʻaia ia meatotino laupepa, kiliki “Window”, “Settings Windows” ma filifili le "Object Properties".

I le pito i luga o le meatotino faamalama, o le a outou vaʻai i se mataua i lalo lisi o overlay ituaiga e faʻatautaia le amio o le manino mea faʻatatau i le tasi i lalo. Filifili faʻataʻitaʻi le ituaiga talafeagai.

Lalo o ono aikona e mafai ona e kiliki:

  • tuuese le manino;
  • Tofi tutusa toniga
  • faʻaaoga se fofo manino;
  • filifili se lanu lanu manino;
  • faʻaoga le raster image poʻo le lua lanu e fai ma manino faʻafanua.

    Tatou filifili faʻalelei manino. Fou foliga o ona tulaga na avanoa mo i matou. Filifili le ituaiga faʻavasega - laina, fountain, conical poʻo le tafatafa.

    Le faʻaaogaina o le fua faʻavasega, o le suiga ua fetuʻunaʻi, o le vaʻai foʻi ia o fa' manino.

    O le faʻalua-kiliki i luga o le fua faʻavasega, o le ae mauaina se faʻaopoopoga manatu mo lona faʻatulaga.

    Gauai atu i foliga e tolu o loʻo faʻailoaina i le ata. Faatasi ai ma le fesoasoani a latou e mafai ona filifili pe faʻaoga manino le naʻo le faʻatumu, naʻo le aotelega o le mea, pe i latou uma e lua.

    O toega i lenei faiga, kiliki le faʻamau o le faʻamau i luga o le meafaigaluega. Ole ae vaʻai i se faʻafesoʻotaʻi faʻasologa agavaʻa o loʻo aliali mai i luga o le tafatafa. Toso lona pito pito i soʻo se vaega o le mea ina ia mafai ona manino le suiga o lona itu o e faʻapea ma le maʻai o le suiga.

    O lea na matou fuafuaina le faavae tulaga manino i CorelDraw. Faʻaaoga lenei mea faigaluega e fai ai sau oe lava ata muamua.

    Pin
    Send
    Share
    Send