Tusitusiga Mirroring i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

A e manaʻomia le suiina o tusitusiga peʻa galue i le MS Word, e le o tagata uma e iloa ona fai le mea lea. Ina ia foʻia lelei lenei faʻafitauli, e tatau ona e vaʻaia i le tusitusiga e leʻo le seti o mataʻitusi, ae pei o se mea. O loʻo i luga o le mea faitino le tele o faʻagaioia mafai ona faia, e aofia ai le faliu faʻataʻamilomilo i le itu i soʻo se mea saʻo pe faʻatonutonu.

Ua uma ona matou iloiloina le autu o le rotation tusitusiga i le taimi muamua, i le tusitusiga lava lea ou te fia talanoa e uiga i le auala e faia ai se faʻaata ata o se tusitusiga i le Word. O le galuega, e ui lava e foliga mai e sili atu le faigata, o loo fofo lava lea i le metotia lava e tasi ma se isi faʻapipiʻi isumu kiliki.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu upu i le Word

Faapipii tusitusiga i totonu o se atigipusa pusa

1. Fausia se atigipusa pusa. Ia faia lenei mea, i le laupepa "Faaofi" i le kulupu "Tusitusiga" filifili mea "Tusitusiga pusa".

2. Kopi le tusitusiga e te manao e matamata iai (FMTL + F) ma faapipii i totonu o le atigipusa pusa (FMTL + V) Afai e leʻi lolomia le tusi, ia tuu saʻo i le pusa.

3. Faʻatino gaioiga talafeagai i luga o le tusitusiga i totonu o le tusitusiga - sui le vai, lapoʻa, lanu ma isi taua tapulaʻa.

Lesona: Faʻafefea ona suia le vai upu i le Upu

Tusitusiga faʻata

E mafai ona faʻataʻitaʻia le tusitusiga i ni itu se lua - faʻatatau i le tū (luga i le pito i lalo) ma tafailagi (agavale i le taumatau) matau. I mea uma e lua, e mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o meafaigaluega tab. Fausaga "o loʻo aliali mai i totonu ole vaega vave pe a faʻaopopoina se foliga.

1. Lua-kiliki i luga ole tusitusiga fanua e tatala ai le tab Fausaga ".

2. I le kulupu "Faʻalauteleina" fetaomi le faamau Sui ma filifili Fotu mai le agavale i le taumatau (faalava lafoaia) pe Fotu mai luga i le pito i lalo (faʻataʻitusi lafoia).

3. O le tusitusiga i totonu o le atigipusa o le a faʻataʻuina.

Faʻasaʻo le laufanua o tusitusiga; e fai le mea lea, mulimuli i laʻasaga nei:

  • Taumatau-kiliki i totonu o le fanua ma kiliki i le ki. "Matagaluega";
  • I le mataua i lalo lisi, filifili le filifiliga "Leai se auivi".

E mafai foi ona faia se mea ia oe lava manatunatuga faalava. Ina ia faia lea, na ona faʻafesuiaʻi le pito i luga ma lalo o foliga o le tusitusiga tusitusiga foliga. O lona uiga, e tatau ona e kiliki i le ogatotonu faʻailoga i luga o le pito i luga ma toso i lalo, tuu i lalo o le pito i lalo mata. O le foliga o le laufanua tusitusiga, le aū o lona گردia o le a i lalo ifo foi.

O lea ua e iloa faʻafefea ona faʻaata tusitusiga i le Word.

Pin
Send
Share
Send