Upu sese faʻafitauli: E le lava le faʻamanatuina e faʻamaea ai le faʻagaioiga

Pin
Send
Share
Send

Afai, e te taumafai e sefe se MS Word pepa, oe fetaiai ma se mea sese o mea nei - "E le lava le mana o le faʻamanatuga poʻo le avanoa avanoa e faʻamaeʻaina ai le faʻagaioiga" - aua le faʻanatinati e popole, e i ai le fofo. Peitai, a o le i faagasolo le aveeseina o lenei mea sese, o le a talafeagai pe a mafaufau i le mafuaʻaga, pe i ai foi, mafuaʻaga o lona tupu mai.

Lesona: Faʻafefea ona sefe le pepa pe a malolo le Upu

Tusi: I faʻamatalaga eseese o le MS Word, faʻapena foʻi i tulaga eseese, o mea o loʻo i totonu o le faʻaletonu feʻau e ono eseese laʻititi. I lenei mataupu, tatou na o le a iloiloina o le faafitauli e oʻo mai i le leai o RAM ma / po o se avanoa avanoa malosi. O le feʻau sese o le a aofia tonu ai nei faʻamatalaga.

Lesona: Faʻafefea ona foia se mea sese a o taumafai e tatalaina se faila faila i le Word

I faʻamatalaga o le polokalame e tupu ai lenei mea sese

O se mea sese pei o "E le lava le mana o le komepiuta poʻo le avanoa avanoa" mafai ona tupu i le Microsoft Office 2003 ma le 2007. Afai o lau komepiuta ua i ai se lomiga tuai o le polokalama, matou fautua atu ia faʻafouina.

Lesona: Faʻapipiʻiina faʻamatalaga lata mai a Word

Aisea ua tupu ai lenei mea sese

O le faʻafitauli o le leai o se mea e manatua ai poʻo le avanoa avanoa e masani ona le gata i le MS Word, ae o isi Microsoft polokalama e avanoa mo PC Windows. Ile tele o taimi, e tupu ona o le siitaga o le swap faila. Lenei o le mea lea e tau atu i le tele o galuega aveina o RAM ma / poʻo le leiloa o le tele, pe o le atoa avanoa avanoa.

O le isi masani mafuaʻaga o le aneti-siama polokalama.

E le gata i lea, o se mea sese feʻau e ono iai le uiga moni, e sili ona manino - e moni lava e leai se nofoaga i luga o le hard disk e teu ai le faila.

Fofo sese

Ina ia faʻasaʻosaʻo mea sese "E le lava le manatuaina poʻo le avanoa avanoa e faʻamaeʻaina ai le faʻagaioiga", oe manaʻomia le faʻasaʻolotoina avanoa i luga o le hard disk, lona vasega vasega. Ina ia faia lea mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni polokalama faʻapitoa mai isi tagata atiaʻe faʻapitoa poʻo le masani aoga faʻatasia i totonu o Windows

1. Tatala “Lau komepiuta” ma valaʻau le tusiga menu i luga o le system drive. Tele o tagata e faaaogaina lenei avetaavale (C :), luga ma e tatau ona e kiliki-kiliki.

2. Filifili Meatotino.

3. Kiliki le faʻamau “Tisaina”.

4. Faʻatali mo le faʻagasologa e maeʻa. “Vasega”, i le taimi o le a e faʻasolo le faiga o le disk, taumafai e suʻe faila ma faʻamaumauga e mafai ona tape.

5. I le faamalama e aliali mai pe a uma ona siaki, siaki pusa i autafa o aitema e mafai ona tape. A e masalosalo pe e te manaʻomia lenei pe o lena faʻamatalaga, tuʻu mea uma lava e iai. Manatua ia siaki le pusa i autafa “Ato”pe a iai o faila.

6. Kiliki “Ua lelei”ona faʻamaonia lea o ou manatu ile kiliki “Tapē faila” i le talanoaga pusa e aliali mai.

7. Faatali mo le aveeseina o se gaioiga e maeʻa, a uma le faʻamalama “Tisaina Mama o le a otometi tapunia.

A maeʻa ona faʻatinoina i luga aʻafia, o le avanoa avanoa o le a aliali mai i luga o le disk. O le a faaleleia le mea sese ma sefe le upu pepa. Mo sili le lelei, e mafai ona e faʻaaogaina se tolu-vaega tisiketi fufulu polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, Ccleaner.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le CCleaner

Afai e leʻi fesoasoani ia oe i luga o nei laasaga, taumafai e faʻaleaogaina se taimi le tumau le polokalama antivirus faʻapipiʻi i lau komepiuta, sefe le faila ma toe ki le puipuiga antivirus.

Galue

I le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, oe mafai lava ona faʻasaoina se faila e le mafai ona faʻasaoina mo le maualuga mafuaʻaga i se i fafo faigata hard drive, USB flash drive poʻo le network drive.

Ina ia aua le taofia le leiloa o faʻamaumauga o loʻo i totonu o le MS Word document, seti le autosave galuega o le faila o loʻo e galue ai. Ina ia faia lea mea, faʻaaoga a matou faʻatonuga.

Lesona: Taavale Faʻapitoa foliga i Word

Pau lava lena, o le mea moni, o lea ua e iloa faʻafefea ona fai se polokalame o le Word error: "E le lava le faʻamanatuina e faʻatumu ai le faʻagaioiga", ma e iloa lelei foʻi mafuaʻaga e ala ai ona tulaʻi mai. Mo le mautu o faʻagaioiga o polokalama uma i luga o se komipiuta, ma e le naʻo le Microsoft Office oloa, taumafai e teu avanoa i luga o le system disk, mai lea taimi i lea taimi faʻamama.

Pin
Send
Share
Send