Faatusatusa pepa Microsoft Microsoft e lua

Pin
Send
Share
Send

Faʻatusatusaga o lua pepa o se tasi o le tele o foliga o le MS Word e mafai ona aoga ile tele o mataupu. Faapea o loʻo ia te oe ni pepa se lua e toetoe lava a tutusa, o le tasi o laʻititi teisi laupepa, o le isi e laititi teisi, ma oe manaʻomia le vaʻai i na fasi tusitusiga (poʻo ni mea i se isi ituaiga) e ese i totonu. I lenei tulaga, o le galuega o le faʻatusatusaina o pepa o le a sau e laveaʻi ai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopopo se pepa i le Word i le pepa

E tatau ona maitauina o mea o loʻo faia e faʻatusatusa pepa tumau e le suia, ma le mea moni e le tutusa i latou o loʻo faʻaalia luga o le faʻafanua i foliga o se pepa lona tolu.

Tusi: Afai e te manaʻo e faʻatusatusa faʻasaʻoga na faia e ni tagata faʻaaogaina, e le tatau ona faʻaaogaina le filifiliga faʻatusatusaga pepa. I lenei tulaga, e sili atu le lelei i le faʻaogaina o le gaioiga "Tuufaatasia faasaʻoga mai le tele o tusitala i le tasi pepa".

O lea la, ia faʻatusatusa faila e lua i le Word, mulimuli i laʻasaga i lalo:

1. Tatala uma pepa e lua e te manaʻo e faʻatusatusa.

2. Alu i le laupepa “Iloiloina”kiliki i luga o le ki iina "Faatusatusa", o loʻo i le kulupu o le igoa e tasi.

3. Filifili se filifiliga "Faʻatusatusaga o vaega e lua o se pepa aloaia (faʻaaliga faaletulafono)".

4. I le vaega “Punaoa tusitusiga” faamaoti mai le faila o le a faʻaaogaina o le puna.

5. I le vaega “Teuteuga pepa” Faʻaali le faila e te manaʻo e faʻatusatusa ma le faila matala talu ai tatalaina.

6. Kiliki “Tele”, ona faʻatulaga lea o ni filifiliga manaʻomia e faʻatusatusa pepa e lua. I le fanua "Faaali suiga" faʻailoa mai poʻo le a le tulaga e tatau ona faʻaalia - i le maualuga o upu poʻo faʻailoga.

Tusi: Afai e le manaʻomia e faʻaalia iʻuga o faʻatusatusaga i le pepa lona tolu, faʻailoa le pepa lea e tatau ona faʻaalia nei suiga.

Taua: O tapulaʻa na e filifilia i le vaega “Tele”, O le a faʻaaogaina nei o ni faʻamasinoga pupuʻu mo faʻatusatusaga uma o pepa.

7. Kiliki “Ua lelei” amata le faatusatusaga.

Tusi: A i ai ni mea o tusia ai ni faasaʻoga, oe vaʻai se tali talafeagai. Afai e te manaʻo e talia faʻasaʻoga, kiliki Ioe.

Lesona: Faʻafefea ona tape nota i le Word

8. O le a tatalaina se pepa fou lea o le a talia ai faasaʻoga (pe a fai o i totonu o le pepa aloaia), ma o suiga e pei ona tusia i le pepa lona lua (mafai ona sui) o le a faʻaalia o faasaʻoga (mumu faalava mūmū).

Afai e te kiliki i luga o le fofo, oe o le a vaʻai pe faʻapefea ona eseese nei pepa ...

Tusi: O le faʻatusatusaina o tusitusiga e tumau.

E faigofie tele e faʻatusatusa ni pepa se lua i le MS Word. E pei ona matou fai atu i le amataga o le tusitusiga, i le tele o tulaga, o lenei faʻatinoga e mafai ona aoga tele. Ou te faʻamoemoe ia te oe manuia i le suʻesuʻe atili o agavaʻa o lenei tusitusiga tagata tusi tala.

Pin
Send
Share
Send