Muai vaʻaia MS Word faʻatonuga ao le i lolomiina

Pin
Send
Share
Send

O le iloaina e se laiga i le Microsoft Word o se avanoa lelei e vaʻaia ai pe faʻapefea ona foliga i foliga lolomiina. Malilie iai, e sili atu le fautuaina ina ia malamalama pe saʻo ona e faʻapipiʻiina le tusitusiga i luga o le laupepa ae e te leʻi lafoina e lolomi, e sili atu le leaga i le iloaina o se mea sese na faia aʻo uʻuina se faaputuga o laupepa na faʻaleagaina.

Lesona: Faʻafefea ona fai se tusi faʻasologa i le Word

O le faʻamamaina o faʻamatalaga i totonu o le Word e faigofie, tusa lava poʻo le fea vaega o le polokalame o loʻo e faʻaogaina. Pau lava le eseesega ole igoa ole faamau, e tatau ona fetaomi muamua. I le taimi lava e tasi, o le a i ai i le nofoaga e tasi - i le amataga tonu o le mea faʻapipiʻi ma mea faigaluega (control panel).

Muai Vaaiga i le Word 2003, 2007, 2010 ma luga atu

O lea, ina ia mafai ai ona mai muamua le pepa tusia i luma lolomiina, oe manaʻomia le ulufale atu i le vaega “Lolomi”. E mafai ona faia mea nei:

1. Tatala le lisi “Faila” (i le Word 2010 ma luga atu) pe kiliki le faʻamau “MS Ofisa” (i faʻamatalaga o le polokalame seʻia oʻo ile 2007 aofia ai).

2. Kiliki i le ki “Lolomi”.

3. Filifili se aitema. Muai Vaaiga.

4. O le a e vaai pe faʻapefea ona faʻaalia le pepa na e faia i foliga lolomi. I le pito i lalo o le faamalama, e mafai ona fesuiai le va o itulau o le pepa aloaia, faapea foi ma suia le fua o lona faʻaali i luga o le lau.

Afai e fetaui lelei mea uma mo oe, o le faila e mafai ona lafoina ma le saogalemu mo le lolomiina. pe a manaʻomia, e mafai ona e suia faʻatapulaʻaina o lau fanua ina ia o le anotusi o mea o lo o faila e le sili atu i tua atu o le nofoaga lolomi.

Lesona: Faʻafefea ona fai faʻatoʻaga i Upu

Tusi: I le Microsoft Word 2016, o loʻo avanoa tusitusiga se laiga i le taimi lava e tatalaina ai se vaega. “Lolomi” - O loʻo faʻaali se tusitusiga i le itu taumatau o le lolomiina.

Faʻaogaina hotkeys

Alu ile vaega “Lolomi” mafai ona televave tele, naʻo le ki o ki “CTRL + P” - o le a tatalaina le vaega lava lea e tasi na tatou tatalaina i totonu o le lisi “Faila” pe faamau “MS Ofisa”.

I se faʻaopopoga, tuusaʻo mai le autu (galue) Ofisa o le polokalame, e mafai ona e vave faʻatagaina le muaʻi vaʻaiga o le Upu tusitusiga - na o le kiliki “CTRL + F2”.

Lesona: Pepa laupapa i le upu

E pei o lena, e mafai ona e faʻatagaina le muai va i totonu o Word. Lenei ua e iloa laititi atili e uiga i foliga o lenei polokalama.

Pin
Send
Share
Send