Metotia e foia ai le sese 1671

Pin
Send
Share
Send


I le faagasologa o le galulue ma le iTunes polokalame, o le tele o tagata e mafai ona masani ona fetaiai ese mea sese, o mea taʻitasi e o faatasi ma lana lava numera. O lea la, o le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala e faaleleia ai le mea sese numera 1671.

Error code 1671 aliali mai pe a fai o i ai se faʻafitauli i le fesoʻotaʻiga i le va o lau masini ma iTunes.

Metotia e foia ai le sese 1671

Metotia 1: Siaki mo iTunes Downloads

E ono aliali mai e pei o iTunes o loʻo downloadina le firmware i le komepiuta, o le mafuaʻaga lea e tele ai galuega e faia i le apu masini e ala i iTunes.

I le pito i luga taumatau o iTunes, afai o le polokalama aveina firmware, o le download aikona o le a faʻaalia, kiliki i luga o le a faʻalauteleina le isi faʻaopopo. Afai e te vaʻaia i se ata tutusa, kiliki i luga e siaki ai le taimi o loʻo totoe seia oʻo i le iʻuga o le download. Faatali seia maea le firmware download ma toe amata le faʻafouina faagasologa.

Metotia 2: sui le USB port

Taumafai e faʻapipiʻi le uaea USB i se isi taulaga i lau komepiuta. E fautuaina la mo se komepiuta komipiuta e te fesoʻotaʻi mai i tua o le system unit, ae aua le faʻapipiʻi se uaea i le USB 3.0. Faʻapea foʻi, aua neʻi galo e aloese mai le USB port lea o loʻo fausia i totonu o le keyboard, USB hubs, ma isi.

Metotia 3: faʻaaoga se isi uaea USB

Afai o loʻo e faʻaaogaina se uaea USB e le masani ai pe ua faʻaleagaina foi, ia mautinoa ia sui ia, pei o le Tele taimi, le fesoʻotaʻiga i le va o iTunes ma le masini o le sese o le uaea.

Metotia 4: faʻaaoga iTunes i luga o se isi komepiuta

Taumafai le toe faaleleia auala mo lau masini i se isi komepiuta.

Metotia 5: faʻaaoga se isi tala i luga ole komupiuta

Afai o le faʻaaogaina o se isi komipiuta e le talafeagai mo oe, o se filifiliga, e mafai ona e faʻaaogaina se isi tala i lau komupiuta e te taumafai ai e toe faʻafoʻi le firmware i le masini.

Metotia 6: faʻafitauli i le itu a Apple

Atonu o le faʻafitauli o loʻo i ai ma le Apple servers. Taumafai e faʻatali sina taimi - e mafai lava i nai itula, e leai se faʻailoga o se mea sese.

Afai o nei fesoasoani e leʻi fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi le tautua, pei mafai ona sili atu le ogaoga le faafitauli. O tagata tomai faʻapitoa o le a faia se maʻi ma o le a mafai ona vave faʻailoa le mafuaʻaga o le faʻaletonu, vave aveese.

Pin
Send
Share
Send